Världens bästa pussis :-)



Är hos Hanna i Högsjö och kollar på Idol och dricker öl. Mycket trevligt om jag får säga det. Imorgon blir det fest i Folkets hus! Gillas!

Bra

Har suttit inne och ugglat hela förmiddagen även jag gick upp redan åtta imorse (tidigt för att vara mig). Börjar få in en normal dygnsrytm äntligen vilket känns jättebra, nu blir jag trött redan vid åtta på kvällen och sover runt halv elva i alla fall och det är väl så det skall vara. Nu blir det på med joggingbrallor, eller nej de sitter visst redan på haha.... och ut på en promenad-springtur!

Riktigt höstväder ute idag, och träden är gula! Gick över en natt känns det som.

Ny guldväska?


Det blev en tur ner på stan. Handlade vin och mat. Blir en myskväll! Gillar verkligen inte att gå på stan på fredagar och idag blev jag varse om varför... så mycket folk överallt. Får lägga det på minnet till kommande fredagar haha..... Hittade dock en ny resväska som jag skulle vilja ha, och dessutom med 200 krs rabatt, på Wedins. Får se om det blir ett köp, skulle verkligen behöva en stor i hårdplast. Har bara en liten som det kanppt går ner något i, och en stor otymplig som kanppt går att rulla. Den här var perfekt, och i guld dessutom! Coolt. Nästa år fyller jag 30, och då skulle jag verkligen vilja unna mig en resa till London som present till mig själv. Gärna med någon kompis som kanske också fyller tretti ;-) Och denna vore perfekt!

Får se om man lyckas spara ihop till en resa, är verkligen skitdålg på att spara. Men har man ett mål så går det nog lättare!

Nu ska jag väcka karln här och se vad vi ska äta till middag.....



London över jul vore coolt! Eller i allafall november/december så man får se all fin julskyltning!

Dont blame me for your troubble....


Sitter och tittar på katterna som busar för fullt. Kan inte riktigt bestämma mig för om de tycker om det eller om det är krig på riktigt.... Annars lyssnar jag på Scarlett Johansson och Pete Yorn´s Search your heart... Hur bra som helst! Får se om jag tar mig ur soffan och ner på stan om ett tag. Fredag idag!


Start



Jippie, ikväll börjar äntligen Desperate Housewifes!! :-) Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag och fräscha till mig lite.... har legat i soffan hela dagen och surfat...(på min egna dator!), knappt kollat mig i spegeln haha..... M kommer hem snart så jag tänker bespara honom slusklooken ;-) Kraam

RSS 2.0