Mot landet



Sötaste underklädessetet med fina blommor fick följa med från H&M häromdagen. Somrigt värre!

Nu går tåget om två timmar. Är i full färd med packningen även om det inte blir så mycket som får följa med den här gången. Ska faktiskt bli riktigt kul att komma hem till mamma en sväng, verkar bli fint väder till helgen och då är det ju perfekt att vara ute på landet! Jag ska dock undvika solen i största möjliga mån eftersom jag alltiid bränner mig på vårkanten, men lite promenader och ev springturer i skogen ska jag försöka hinna med! Känner mig faktiskt på riktigt bra humör idag, kanske har rosenrot tabletterna jag började med för ett par veckor börjat sedan kickat in? Ska hjälpa mot bla trötthet, koncentrationssvårigheter och stress. Jag tycker faktiskt att jag har börjat sova mycket bättre sedan jag började med dem, blir tröttare vid mer normala tidpunkter, har gått och lagt mig runt elva varje kväll och sedan sovit hela natten. Men det kan ju vara årstiden också, att det är ljusare och därför man mår bättre. Svårt det här med naturläkemedel, att veta om det funkar eller ej, men det skadar ju inte att prova och känner man sig i alla fall lite bättre så är ju det bra :-)



Kör på Friggs, finns i vanliga mataffärer för ca 100 kronor och räcker en månad ungefär.

Nu ska jag lägga in en beställning på sushi hos East and west. Har tjatat om deras goda sushi hos mamma hur länge som helst så idag tänkte jag att hon skall få prova :-)

Crazy in Love

Fort fort, tiden går för fort... Imorgon åker jag hem till Katrineholm igen efter någon vecka här. Måste fixa massa tråk som räkningar och sånt, och så blir det en helhelg hos mamma ute på landet.... M jobbar hela helgen så ingen idé att sitta här ändå. Och lite lantluft skadar aldrig :-) Himla fläng det här fram och tillbaka. Önskar jag hade lägenhet här istället...... Finns  inget värre än distansförhållanden. Inte mycket i alla fall ;-)

Nu ska jag spana in det senaste avsnittet av The Hills med den passande titeln Crazy in Love och sen blir det sängen. Söta drömmar till alla därute!

Måndag



Älskar mina nya jeans med dragkedja nedtill som även fick följa med på party i helgen. Ser lite bättre ut till högklackat dock :-) Toppen med fransar är ett fynd från Ginatricot.

M har precis kommit hem från jobbet så nu ska vi dra iväg och handla lite mat. Blir en sväng på Lager 157 också eftersom det var någon t-shirt där som M ville titta på. Urfint väder ute så solbrillor och sommarskor på såklart! Jag längtar uuut eftersom jag segat inne hela dagen. Städat och myst med kissen till The City maraton på MTV. Blev inte så mycket mer gjort.

Say you will



Ny låt på repeat här hemma. Läste precis Michaela Fornis blogg på Stureplan och hittade den här Kaney West låten i ett videoinlägg.. Så otroligt skön! Jag tror jag gillar typ allt jag hört av honom.. Måste nog nästan köpa skivan snart.

Fredag

Jag har varit nere på stan fram tills nu. Blev lunch på Creperiet med S. Eller jag tog en kaffe eftersom det inte var långt ifrån frukost ;-) Köpte med mig en sallad hem från Java och en urgod Smoothie med smak av hallon och mango. Typ det godaste jag någonsin druckit! Ikväll slutar M lite tidigare så vi får mer tid tillsammans. Redan sju kommer han hem, brukar var runt halv tolv tiden annars. Blev så glad när han berättade det imorse! Tror det blir lite god mat + film här hemma.  Ser framemot ost och vin mässan imorgon så det gäller väl att spara på kraftern ;-)

Ost & vin på Örebro slott



Yey! Det blir Ost och vinmässan på lördag! Har lycktats dragit ihop ett gäng på¨fyra personer. Och innan ska vi käka frukostbuffé på Java, så man har lite i magen innan man börjar dricka vin så tidigt, haha. Fan vad nice det blir! Älskar både Javas frukost och vin och ost och choklad så det kommer bli en toppendag.  Idag blir jag hemma eftersom magen krånglar, men har bolat in en  lucnch på Creperiet med S imorgon. Det blir mysigt!  Tror jag ska köpa med mig Sushi hem efteråt, fredag och allt ju och dessutom jobbar M kväll så lite kul ska jag väl ha för mig själv :-)

Missa inte


Bild; www.images.dailyradar.com

Dubbelavsnitt av D.H Ikväll! Jag ska försöka hinna fixa lite mat innan det börjar... har tio minuter på mig :-)

Nya jeans


Jeans Zara, solglasögon H&M, ögonkräm och pudret Almost powder från Clinique.

Hemma igen från stan. Snart blir det sushi och nya avsnittena av The Hills på nätet. Som jag längtat! :-) Allt börjar kännas bra igen på nåt sätt. Inget mer depp nu! Dagens inköp blev ett par korta jeans med dragkedja nedtill, solglasögon, ögonkräm och nya pudret från Clinique. Jag är så nöjd med det, känns faktiskt bättre än mitt gamla från I.D!. Det som är bättre med det här tycker jag är att det är tunt och fint som ett puder, men man kan pensla på det direkt på huden som ett foundation och det täcker lika bra utan att bli kladdigt som ett foundation om ni förstår hur jag menar. Jag tycker i.D´s foundation kan bli lite för blankt ibland och är svårt att lägga på. (deras puder älskar jag dock men då måste man ju ha antingen foundation eller concealar under). Det här får i alla fall full pott och full poäng från mig! Jag kör på den ljusaste nyansen som funkar bra till blek hy. Blev riktigt nöjd med solglasögonen också. Var inne på Synsam och gluttade på alla fina från Dior, Ysl, Chanel... Men vem sjutton har råd att lägga 3000 på ett par solglasögon? Känner jag mig själv så skulle jag ändå att tappa bort dem på en månad, haha.


Ozzy just nu. Ska få smaka sushi :-)

För övrigt är det ost, CHOKLAD och vinmässa på slottet på lördag. Herregud. Jag måste verkligen hitta någon att gå med. Frivilliga kan anmäla sig till min mobil ;-)

Äntligen över ;-)

Nu känns det faktiskt lite bättre, när pårsken är över. Vet inte varför jag blir så nedstämd av högtider ibland, kanske något som blir bätttre när man får barn och familj liksom. När det blir mer att fira. Nu har jag precis lagt en order på en femton bitars sushi på East and west så sminket måste pås och sen är det bara att dra.Härligt med fint väder idag igen!

Yes man


Litte bilder från igår när vi satt ute i solen vid slottet med ett par vänner. Riktigt skönt, och varmt. Fick skoskav på direkten av mina nya pumps, så fick glatt knalla hem hela vägen, barfota :-)

Har inte alls känt mig på topp de senaste dagarana, och man får bara ännu mer ängest när det är så fint och soligt väde ute. Typiskt vårdepp eller? Känns som att gå omkring i en dimma som är svår att ta sig ur, på nåt sätt. Skit, helt enkelt. Nåja, idag har vi i alla fall tagit en promenad på ca 3 km, får se om det hjälper. Sen ska vi till Den danske kroen ikväll och äta. Grillspett . Ska bli gott. Kanske piggar upp lite, hoppas det :-) Kanske bio efteråt också, får se om det går något bra. Imorgon tänkte jag ta mig ner på stan, mineralpuder från Cliniuqe står på inköpslistan. Testade deras nya Almost powder från ett prov och det var riktigt bra så jag kör på det. Mitt puder från I.D är snart slut så verkligen dags för ett nytt. Måste kolla efter nya solglasögon också....Det blir bra med en liten sväng på stan, det blir man glad av ;-)

Just det, igår såg vi ett par jättebra filmer, Yes man och How to loose friends and aliniate people. Båda var rkitgt  bra opch roliga så de kan jag rekommendera! From nu ska jag bli som Jim Carrey och bara säga ja till allt, haha. Kanske blir lite roligare då? Nu ska vi snart äta, fisk, potatismos och fetaostsallad. Gott!

Ingen fest....

Hemma igen. Var riktigt trevligt med tårta och barnkalas. Men det blir ingen utgång ikväll, känner mig inte alls på topp. Frossa, huvudvärk och ont i hela kroppen. Så jag får krypa ner i sängen med en bok och hoppas att jag kan sova snar istället. Kul jul. Eller påsk. Åh, trött jag blir, vill ju också njuta av våren! Men så här får det bli.

Snart kalas

Påsk! Fy fan jag har sovit som en groda inatt också, känner mig mer död än levande. Men nu ska vi på kalas och ikväll blir det fest. Bara att köra på ändå ;-)Försöker just nu att övetala H att följa med på festen ikväll, hon är här i Örebro men hos nån kille... Jaja, vi får se. Vill inte vara ensam tjej på festen, behöver lite kvinnligt sällskap känner jag.

Katt på antikvariat



M och jag har varit i stadsparken, druckit öl och ätit smörgåsar från cafeet. Inne på antikvariatet hittade jag den här gulliga katten. Vid kattboken, såklart. Han var gammal, grå, hade en tand och väste åt allt. Undrar om han bodde där?

Imorgon blir det kalas hemma hos M´syster, och mat på kvällen tror jag. Just nu är jag sjukt trött, känner bara för att gå och lägga mig, men ska försöka hålla mig uppe några timmar till. Hoppas på en piggare dag imorgon!

Another way to die



A door left open
A woman walking by
A drop in the water
A look in the eye
A phone on the table
A man on your side
Oh, someone that you think that you can trust
Is just
Another way to die

Har ni hört Alicia Keys och Jack White från White stripes Another way to die? Går på repeat hemma hos mig just nu. Så bra.

Mer sushi åt folket!

Kom hem och möttes av den här glada nyheten. East and West Sushi i Örebro flyttar till ny lokal på Engelbrektsgatan- brevid Pitcher´s! Med uteservering och allt. Perfekt!

It´s not me


Lying here beside you in the dark
I feel the steady rythem of your heart
feel your face against my shoulder
breath upon my skin
ambers barely smouldered I make love to you again
nothing in this world compares to this
the way our bodies fit the way we kiss


Haft en underbar förmiddag här i Katrineholm. Gått på stan med B och suttit i solen på uteservering (!) och bara njutit av vädret. Så skönt. Tror faktiskt jag fått lite bränna på bara ett par dagar. Kändes så skönt att prata om lite saker som tryckt på ett tag också. Vänner är verkligen det bästa man har och nu känns det faktiskt lite bättre. Jag tror att jag bryr mig för mycket ibland. Om saker som inte ens är värt det. Men samtidigt, vem vill vara känslokall? Fick bli fina Do you know med Jessica Simpson och Dolly Parton i hörlurarna hem. Så länge jag känner så lever jag väl i alla fall. Typ.


RSS 2.0