Yes

Nu ska jag slänga mig i ett varmt bad och där ska jag läsa nya Expressen Fredag med Blondinbella & Linda Rosing på omslaget.

Livskvalité på hög nivå, haha ;-)

Sågar Mandy Lane



Jag kan inte säga att jag rekommender All the boys loves Mandy Lane, som jag såg igår. Jag trodde den skulle vara mycket bättre! Skådespelarna var riktigt illa och hela filmen var lite speciell och gubbsjuk på nåt sätt. Dom kunde ha gjort den så mycket bättre, för själva idén och tanken med filmen var rätt rolig och bra!

Får ge den två av fem möjliga....


Post väntar



Jag fick mitt paket från Lookfantastic idag. Snabb leverans, då jag beställde i lördags om jag minns rätt. Får hämta ut det imorgon efter jobbet. Synd att frakten blivit så dyr. Gick på hela 130 kr tror jag vilkert jag tycker är lite väl.

Passa på att köpa tre produkter så får ni den här snygga väskan i organisk bomull på köpet.... Det gjorde jag ;-)

Längtan efter helg


Undrar om det snöar i Örebro?

Usha, jag har gått och huttrat i flera dagar nu. Ny förkylning på gång eller är det bara det att det har blivit kallare ute? Har iafl börjat med Movitotal så väntar med spänning på resultatet. Vill bli pigg, frisk och orka mer!

Imorgon är det jag som åker till Örebro. Blir riktigt långledig eftersom jag inte jobbar igen förrens onsdag nästa vecka. Planerar att åka hem på tisdag. Såå skönt! Skall verkligen bara slappa och mysa med mina älsklingar där borta. Det är sånt som jag saknar, vanliga grejer. Om inte M har andra planer förstås ;-)

Jag ska försöka få iväg oss på en bio ialfl. Vi har båda lite bioskräck. Ni vet massa folk, prassel och oväsen. Skönare att sitta hemma och titta på film i lugn och ro och kunna ta en paus när man vill. Jag trycker alltid i mig en stor läsk eller mineralvatten i början av filmen och sen får jag sitta och hålla mig från att gå på toa i ungefär 2 timmar! Haha, ok, pensionärsvarning på den....

Snöat för första gången har det gjort idag. Här går det undan minnsann! Snart är det väl jul och allt också! Huur ska man hinna med allt bestyr? Tur att jag började köpa julklappar redan i slutet av augusti. Haha!  Och jag får därmed avsluta med att dedikera detta inlägg till Fia 65 år. You´ll get it!  ;-)

Ränder går i familjen...



Min brorsdotter bläddar i partylitekatalogen häromkvällen :) Se ni att hon matchar pappa i randigt? Jag tyckte det var fint.

Slasher movie



Blir horror här i kväll. Gulp. All the Boys love Mandy Lane. Spännande! Länge sen jag tittade på en sån här film. Brukar mest bli komedier eller drama. Kul med lite omväxling! Tror jag ska svänga ihop en god fruktsallad och äta till. Har bara ätit lunch idag, så borde göra middag också. Men det står still i huvudet. Vad äta?

New watch



Min nya klocka.... En Rose Betsey watch. Lite lik Triwas, eller hur? Fick den helt gratis som pren. present från jag tror det var Solo eller Cosmo. Superfin är den och jag tror värdet låg på 400- 500 kr. Armbandet var jättelångt men jag var och kapade av det idag, så nu passar den perfekt.

Jag gillar att den är i plast, den är så lätt att man inte känner att man har den på armen!

Prinsesspaket



Present jag köpte idag till en liten prinsessa som ännu inte är född. Men snart så. Vågar inte skriva om innehållet om nu mamman skulle kika in här, är ju kul även för henne om det blir en överraskning  :-) Visst gjorde dom ett fint paket, ser ni rosorna i papp? Så cute. Från Himlavalvet  här i stan. Supertrevlig personal dessutom som alltid tar sig tid för frågor och dylikt.

Tid. Och lust ;-)


Knatat runt i de här i dag. I regnslask.

Vilken skön dag! Har varit inne i stan och klippt mig, shoppat lite presenter samt fixat klockan. Lunch på Sultans blev det också, kycklingsallad.

Sprang på en gammal vän hos frisören (vi skulle klippa oss hos samma, lite roligt, haha), så tog en sväng på stan med henne. Hon gillade mina nya lackstövlar så mycket att hon bad mig köpa ett par till henne också om jag hittade dem i hennes storlek när jag är i Örebro nästa gång! Såklart jag skall göra, åker dit redan på fredag :-)

Har även hunnit fixa lite "måste grejjer" här hemma... Skönt att få det ur världen och kunna fokusera på annat! Visst är det jobbigt när man bara tänker på att göra saker, aldrig får dem gjorda och dessutom går och har lite ångest över att man inte tar tag i dem? Slöseri med energi är det.  Varför inte bara göra dem på en gång, det går ju så snabbt!

För att man inte har tid förmodligen.....

I love pink shit


Bild: A-store

Inte min, men en annan söt rackare. Från Betsey Johnsson. Har jag gärna på armen!


Natt, fast morgon & liten surprise



Godmorgon på er! Ja, klockan är halv tolv på kvällen och jag har precis gått upp, haha. Jobbade tidigt imorse, och sen när jag kom hem fick jag sån magvärk att jag tryckte i mig alvedon och gick och la mig igen. Pest och pina! Men nu mår jag ok och sitter och äter världens godaste kladdkaka (den från Frödinge) och dricker julmust. Så kan det gå. Nu mår i alla fall både kropp och själ bra, och det är huvudsaken.

Dessutom är jag glad, för när jag kom ner i köket hittade jag en present från min supergulliga svägerska! En jättesöt glittrig partynecessär fylld med Max Factorsmink, bla kajal, läppstift, foundation och en grymt snygg svart ögonskugga! Hur snällt var inte det då?? Kändes nästan som julafton! Tack gumman, du är bäst på att muntra upp! Jag är så glad för att du finns i mitt liv och tänker på mig!

Imorgon. Imorgon är jag ledig. Så jäkla skönt. Och så ska jag klippa mig också. Underbart! Sen ska jag gå till urmakaren och fixa till en klocka jag fått. Så söt är den, få visa en annan dag. Eventuellt skomakaren också, och klacka om ett par stövlar. Jag har inte varit inne i Katrineholm på flera veckor känns det som, bara jobbat och åkt till Örebro.

Min nya lägenhet kommer lukta choklad & kokos...


Haft Partylitekväll här hemma med massa folk och fika. Trevligt att sitta och lukta på ljus och prata massa. Mamma och jag var värdinnor så jag fick varor till ett värde av hela 1300 kr alldeles gratis. Ganska nice! Valde bla fina ljuslyktor, doftljus av choklad och kokos, och rökelser. Kommer bli så fint och lukta gott i min lägenhet sen :-) Kommer ihåg att jag alltid tände massa rökelser i min första lägenhet, det var -97/98 tror jag.... The good old days... Nittiotalet doftar rökelse.... Och Eden parfym, haha. Kommer du ihåg, E? ;-) Inget party utan Eden...

Nog om det, eventuellt har jag en ny from 1 januari eller februari! Och håll i er.. kanske tom får bo där gratis några månader!! Hur bra är inte det då? Mamma pratade nämligen med min storebror i telefon idag, han jobbar ju till och från i Afganistan, och nästa år så kommer han nog att resa mycket i världen, och inte bo där alls, och då kunde jag nog få låna den undertiden! Snällt va?

Det är en etta, och den ligger på rätt sida av stan, där jag vill bo, och hyfsat nära centrum och tågstationen. Det enda negativa är att den inte har balkong tror jag, men hallå, vad gör det, jag får bo där GRATIS!!

Börjar bli lite trött här, har ätit lite för dåligt idag, blev mest en massa kladdkaka, frallor, kaffe och godis. Imorgon jobbar jag bara till 14, sen skall vi in till stan och fixa lite. Skall köpa det där upppiggande medlet som skulle vara så bra... Det var vanlig drickbar Movitotal tydligen. Värt ett försök! Tror jag skall köpa mina vanliga vitamintabletter också och kombinera med... kan faktiskt inte skada så hör på hösten ;-) Och sen är det ju bra om man skärper till kosten också!

Godnatt på er!

Kär


Fönstershopping på farliga Net-a-porter...

Jag är lite kär i de här fantastiska örhängena i swarovski kristaller från Kenneth Jay Lane. Skulle glamma upp vilken tillställning som helst. Är dom inte underbara? Jag tänker svart spetsfodral, röda läppstift och ett glas bubbel i kristallglas som komplement. Vart tog dekadensen vägen egentligen? Jag känner att den är på väg tillbaka....

Nedräkningen börjar



Hemma igen. Gäsp, gäsp. Lång dag och satt mest och huttrade i soffan sista timmarna.... Halsen gör ont och jag känner mig riktigt hängig trots flera alvedon. Jag som aldrig brukar vara sjuk annars. Hade som tur var mina nya lackstövlar som piggade upp det hela, haha. Jag fick massa nya tider, så nu har jag jobb nästan hela november. Det är bra! För att kunna shoppa julklappar om inte annat ;-) Bara två månader kvar så nu börjar nedräkningen!

M och jag har lovat varandra att inte köpa klappar till varandra i år utan bjuda varandra på SPA hotell i början av nästa år istället. Så mycket mysigare och efter julen brukar man vilja vila upp sig och komma iväg en sväng, så det blir perfekt. Har redan kollat in ett par hotell i Tällberg- Dalarna där vi var för ett par år sedan. Att jag längtar är ingen underdrift!

Inatt får vi sova en hel timme extra! Sköönt!

Hemklickat



Precis knåpat ihop en beställning på Lookfantastic.com. Helt klart bästa shoppingsidan! Blev lite nya Dermalogicaprodukter, bla den bästsäljande Skin smoothing cream som skall vara grejt för yttorr hy och som jag tror blir bra nu inför vintern, rengöring och ansiktsmask. Och ett nytt Mineral viel från I.D, som jag inte kan leva utan. Bara att vänta på posten nu då :-)

Nu måste jag verkligen sova om jag skall vara det minsta pigg imorgon. Usch känner inte alls för att jobba hela helgen... Men sånt är livet. Bara att bita ihop och försöka tänka positivt.

Hörde om nåt supermedel som skall hjälpa mot trötthet förresten som jag bara måste prova.... Vet inte vad det heter än så får återkomma om det. Skall tydligen vara mycket effektivt enligt två oberoende källor. Jag har varit extremt trött och hängig hela hösten så börjar nästan bli lite desperat här. Mina vanliga vitaminer som jag brukar ta har varit slut ett tag också, kanske spelar in det med. Får bli en sväng till Apoteket nästa vecka.


Lite större

Våra kattungar har vuxit och blivit lite större. Piper omkring för glatta livet gör dom. Visst är dom söta? Jag blir helt varm och lycklig när jag gosar med dem.


Örebro shoppingen


Toppar med puffärm från Gina Tricå. Den randiga är favoriten :-)


Svarta lackstövlar, Din sko. Blev så glad när jag hittade dem på Rea eftersom jag spanat in dem tidigare. Och det bästa är att jag kommer kunna jobba i dem eftersom det inte är någon klack


Vit topp i bomull, Lager 157


Svart tunn, lite längre kofta i bomull, Lager 157. Kommer passa bra till det mesta nu i höst


Rosa munktröja, Lager 157

Blunda nu Ullis...... :-)



Svart liten stickad kofta som min brorsdotter skall få. Kommer bli tuff tjej i den här :-)

Home sweet home



Hemma i Katrineholm igen. Phu, känns som man åker skyttetrafik fram och tillbaka. Ibland vet jag inte vart jag är när jag vaknar, i gamla lägenheten, hemma hos M, hemma här eller på jobbet? Så förvirrande.

Idag hann vi alla fall med Lager 157, en lunch på Stalllyktan samt en sväng på stan även fast jag tog tåget hem redan vid fem. Betade av H&M, Din sko, Gina Tricå, MQ och Finrummet på ingen tid alls och kom hem med både nya lackstövlar, toppar och lite grejer till hemmet.

Upp tidigt imorgon och sen blir det jobba hela helgen. Skulle hellre mysa vidare i Örebro, men jobba måste man ju.

Ikväll tittar jag på Om Sara på ettan, dricker the (för halsen som inte alls känns nåt vidare)  och äter mörk choklad. Mamma hade köpt med sushi också, så det har vi redan ätit här :-)

Ny rosa?

Precis vaknat här och dricker dagens första kopp kaffe. Ska bara blåsa häret sen skall vi ut till Lager 157 igen... Såg en snygg rosa munktröja där igår som jag bara måste åka tilbaka för ;-) Ok att jag redan har två nya, men den här var ju roosa... Om jag minns rätt fanns de bara kvar i large, men jag får ta en chansning.

If I where a boy


In your eye´s I´m a queen.

Kvällens middag blir hasselbackspotatis och lövbiffl. Klassiker! Mitt favoritvin KWV Pinotage med lakrits och hallon smak i glaset och Beyonce på full volym. Älskar verkligen hennes nya If I where I boy. Har ni hört? Hmm. Det är ju verkligen spännande att tänka på hur man skulle vara om man var kille.. En y- kromoson och allt skulle vara helt annorlunda? Eller? Flaws and all är ju också en text man känner igen sig lite i ;-) Undrar egentligen hur många som är helt perfekta när de kliver upp på mornarna? Inte jag. Krävs en del fix faktiskt...

Hoppas alla har en trevlig kväll. Känns lite helg här.

Happy

Jag är i Örebro! Kom hit sent igår kväll och hittills har vi hunnit med både en sen middag, Marieberg, Lager 157 (klädshopping åt darlingen), mat och vinhandling. Kul när det händer lite! Lite senare idag skall vi gå och lämna plasma på sjukhuset, och sen skall M svänga ihop nåt gott i köket.

 Jag fick dessutom en glad överasskning idag, en saftig slutlön från förra jobbet som jag inte alls hade räknat med.... Underbart! Åker hem redan imorgon för att jobba hela helgen, men imorgon hade jag tänkt hinna med en sväng på stan och ev. luncha lite. Ha det bra alla!

Minihelg med höstmys



Lite god mat (mammas pasta) och en bra tidning (Amelias småpeppande höstnummer) piggade upp den här gråtrista dagen. Men bäst av allt är att min älskling kommer hit ikväll! Har saknat honom så himla mycket! Så synd att jag skall jobba imorgon, men jag kanske kan åka till Örebro torsdag- fredag. Mini-helg!

Nu skall jag ta en clementine, chokladboll och en kopp the. Och hallå, det är ju One Tree Hill på TV! Blev genast mycket gladare!


Lite ledig

Idag är jag äntligen lite ledig, sen blir det jobb imorgon och hela helgen med. Phu. Sov dåligt inatt, har vaknat ungefär en gång i timmen, så jag är inte så pigg och glad tyvärr. Lite småförkyld också. Men jag fick mysa med min brorsdotter imorse vilket piggade upp :) Och så har jag tagit en riktigt lång promenad. Man får göra vad man kan för att vända på humöret.

Men jag tycker inte om såna här dagar...

Thank u



Ibland känner jag mig lite som i en Dido låt. Lite höstregnigt avtrubbad glad-ledsen. Ni vet den där känslan?

Ordning & reda



Min smarta makeup väska i rosa och svart! Väldigt bra på resor, bara att hänga upp på väggen och rulla ihop när man åker och den tar ingen plats :) Så praktisk istället för att ha massa små necessärer som man aldrig håller reda på. Den har massa stora fack som rymmer precis allt. Kärlek! Från Mary -Kay är den...

What happens in Vegas


Framme på jobbet. Lungt och skönt än så länge, så har laddat upp med roliga What happens in Vegas, mandariner och örtthé. Hälsokväll deluxe! Tog en lång varm dusch hemma innan vi åkte och myser i nya gråa luvtröjan, leggins och tjocka strumpor. Ovanligt osminkad lördagkväll med andra ord. Hoppas alla har en trevlig helg där ute!

Mera

Får jobba inatt med. Inget bra på teve så laptopen åker med och någon bra film. Har sovit hela eftermiddagen här så lär väl inte kunna somna så tidigt ändå....

Lång tid

Jag har precis kommit hem! Vilket innebär att jag jobbat 22 timmar i sträck, haha. Det var meningen att jag bara skulle jobba imorgon hela dagen, men sen behövde de en till natten också, så jag tog det med. När man ändå var där liksom :) Men det har varit så lungt, så det känns knappt som att jag har jobbat! Skönt! Ev. ska jag jobba natt också.

Idag ser det ut att bli fint väder, så det blir en långpromenad, och så kommer bror ut och brorsdotter hit. Har lite ont i halsen, hoppas det inte ör en förkylning på gång.

Favoriterna i badrumsskåpet



Hudvård

Just nu kan jag inte leva (nästan) utan rengöringen från Dermalogica, fuktmasken från samma märke som även funkar som nattkräm och så klassikern, Eight hour cream. Krämen Superdefensive från Clinique är också ett måste....



Underlag


Foundation (bästa jag haft)  från M.U.S i nyansen cream, concealer H.R och mineral viel från I.D. Blir så nöjd med det naturliga resultatet!

Make up (orkade inte ta bild)

Läppglans: Rosebud, Clinique superbalm, Face, Lip fusion, Juicy tubes, ja ni hör, lite efter humör och lust :)
Mascara: Gillar Lancomes Hypnose och Virtouse. Clinique´s High Impact och Body Shops Super volume är också bra
Solpuder: Kör på H&M´s som är bra, billig och dryg, och I.D´s varmth!

Det jag skulle vilja uppdatera sminkgarderoben med just nu är ett rött läppstift (Chanel, YSL eller Lancome?), lite ögonskuggor och sminkpennor i roliga färger och ett mörkt plommonlila/svart nagellack. Har ett lila från Mavala i nyansen Mexico. Lite för lila på nåt sätt.

Imorgon skall jag visa världens bästa makeupväska! Så grymt smart är den. Men nu blir det gonatt sängen och 6 h sömn. Kommer inte alls vara pigg och glad när klockan ringer imorgon kl 7...

Are we human?


Did my best to notice
When the call came down the line
Up to the platform of surrender
I was brought but I was kind
And sometimes I get nervous
When I see an open door
Close your eyes
Clear your heart...
Cut the cord

Har verkligen fastnat för den här låten med The Killers de senaste dagarna......  Så skön! Jag kommer förmodligen att lyssna sönder den. Och förstöra den...;-) Den här är bra också! I need direction to perfection!

Kissers

Mammas fina kattungar... Visst är dom för söta?


Hallå, ser ni inte mig i botten? Rädda mig!
Dom andra: Hehehehe... Skön sittdyna det här asså!


 
Min favorit är helt klart den grå sötnosen!

Förmodligen till salu inom snar framtid.....

Mer kultur åt folket!


Kvällens bästa underhållning/ tidsfördriv

Är ni också lika finkulturella? Men nutidskultur är viktiga grejjor, haha. Jag läser faktiskt nästan aldrig några böcker nuförtiden... Fy vad obildad jag måste vara! Varför kan man inte doktorera i kändiskultur? Skulle lätt kunna bli proffessor i det här ämnet! ;-)

Storshopping & fika



Nu har vi varit på Lager 157 och shoppat järnet! Kom hem med två hoodies, tre toppar och tre par trosor.... Är jättenöjd med allt! Älskar den rosa, lite längre toppen från Levis och den blå hoodien från Bondelid är redan en storfavorit. Trosorna kostade nästan ingenting... 5 par för 100 kr, så blev tre till mig och två till mamma. Rosa, leopard och svart. Supersköna!

Lager 157 är mycket bättre än Factory outlet i både sortering och upplägg och har mycket blandade märken, så det är helt klart värt ett besök. Jag såg både Monki, Wesc, Jenny Hellström, Pour, Elvine osv vilket ju är roliga märken!
Lager 157´s egna märke är inte fy skam det heller, priserna är typ....... ingenting... 30 kr för toppar och 50-100 för strumpor, halsdukar, mössor osv. och allt har skön och bra kvalité.

Såg jättefina smycken från Dazzling också. Jag kunde nog ha handlat mycket mer, men var tvungen att begränsa mig lite ;-) Finns dessutom ett jättebra fik med typ halva priset mot vad det brukar vara på "vanliga" fik. Alltid ett stort plus i kanten, för fika vill man ju alltid ha! Kan varmt rekommendera den beroendeframkallande snickerskakan!

Nu blir det tacos!

En tripp

Ja, fy ni hör. Jag är trött idag! Somnade väl runt två inatt. Hade så svårt att somna, hundar som skällde och massa ljud... Som tur är har jag invisterat i en bunt öronproppar, haha. Snart skall vi in till stan och fixa lite, sen möta upp bror plus familj för att åka och kolla in Lager 157 i Hälleforsnäs. Sen ska vi äta tacos ikväll allihopa. Ska bli gott!

Imorgon blir det jobb hela dagen. Men nu ska vi åka!

Dagens

Humör: Helt ok, men blir lite nere när det regnar
Gjort: Ätit frukost, duschat, sminkat mig...
Planer: Skall åka till Lager 157 i Hälleforsnäs idag med mamma plus bror med familj. Senare ikväll ska vi käka tacos och dricka öl :)
Lyssnar på: Radion
Dricker: -

Äter: -

Bästa: Fick nyss telefonsamtal om mer jobb. Skall jobba 8.30 till 21.00 imorgon som personlig assistent!
Sämsta: Lite trött....
Väder: Mörkt och regn


S.O.S



Jag måste klippa mig! Har en tid bokad den 27-28 nångång... Över två veckor kvar!

Jag måste klippa mig!!

Dagens Ozzy


Clementine



Visst känner man att julen är på väg när man äter fler och fler clementiner? Jag har ätit tre stycken idag. Ett säkert jultecken!  Men nu blir det pizza, choklad och Grey´s! Perfekt onsdagsmys!

Full fart

Småstressad dag idag! Vaknade av att mamma rusade in i mitt rum imorse med telefonen i högsta hugg. De ringde från Åhléns och undrade om jag kunde jobba! Såklart jag kunde, så var bara att masa sig upp, dusch, smink och åka in till stan i ilfart. Jobbade fem timmar, sen hem och käkade. Phu. Kul att det trillar in mer jobb i alla fall!

Apropå jobb så behöver jag verkligen nya skor att jobba i. Alla jag har nu har för hög klack... Fötterna gör så oont efter en dag! Får se om det blir en sväng in till stan imorgon och kika runt lite...

Dagens

Humör: Ok, men har inte riktigt hunnit landa än ;)
Gjort: Jobbat sen elva imorse
Kläder: Grå jeans Gina, svart linne AA, rosa bolero H&M, svarta pumps H&M
Make: The usual.....
Planer: En lugn och skön kväll framför Grey´s
Ser på: En katt

Lyssnar på: Vattenbryggaren
Läser: Solo
Dricker: Grönt the

Äter: Just ätit en fiskgratäng

Bästa: Att det trillar in mer jobb :)
Sämsta: Ringde just en telefonförsäljare, haha.... Så jobbiga! ;)
Väder: Har inte varit ute idag men har varit fint?


Suris



"Meh... Låt mig va då! Inga mer bilder matte!"

Oh...

Höll ju nästan på att glömma... Det är ju Desperate Housewifes ikväll! Fått hem nya Cosmo också.... så kvällen är räddad!

Kvällens dinner

Nu ska snart vi äta svampomellet! Mmm.... I like!

Första hjälpen



En påse pecannötter i väskan hjälper alltid mot blodsockerfall... Sen är dom väldigt goda också ;) Visste ni att pecannötter dessutom är något av det nyttigaste som finns?

Mysa?



Mys med kissen i helgen. Eller ja, jag myser, och kissen vill inte. Hon är ingen myskisse direkt. Bara när hon själv vill ;)

Tyvärr hann jag inte ta så många bilder alls i Örebro, batteriet i kameran tog slut. Men några vart det. Annars var helgen i Örebro bra. Jag tog det mest lungt. I måndags var jag även uppe en sväng på gamla jobbet och hälsade på. Det var kul. Jag kände knappt igen mig, massa nytt folk och så hade de gjort om lite. Men det var fint att se de man känner och saknar :) Lunchade med S efteråt. Alltid lika trevligt!

Sugarrush

Var inne på ett möte på Arbetsförmedlingen idag. Tidigt, tyckte jag iallfall, kl 8.30 började det :)  Dessutom mår jag lite småilla och har gjort det hela dagen. Värst var det imorse, precis när jag kom till stan haha..... Illamående mot arbetsförmedlingen kanske? ;) Jag tänkte nästan gå därifrån för jag fick sån panik mot att kräkas inne på mötet, men jag höll mig lugn tills det gick över. Nä, men det är inte roligt, och jag vet inte vad det beror på. Lågt blodsocker? Oftast får jag så på mornarna, och om jag har ätit dåligt. Hann bara slänga i mig ett äpple under tiden vi åkte in så det är säkert det. Har haft så sen ca 5-6 år tillbaka.

Det blev en riktigt klagoblogg idag, men nu skall jag äta lite riktig mat och hoppas på nya krafter ;) Försöka komma ut i luften också. Så fin höstdag idag!


Dagens

Humör: Helt ok, lite trött men samtidigt pigg.. eh. Nyvaken kan man säga
Gjort: Varit inne på ett möte i stan tidigt imorse, somnade sen om när jag kom hem, fixat grejer på nätet
Kläder: Svarta yogabyxor Reebook, och rosa Adidashoodie
Make: Utsmetat
Planer: Ska ta en promenad och äta. Film ikväll?

Lyssnar på: Simpsons från teven
Dricker: Kaffe

Äter: Ingenting

Bästa: Fint väder?
Sämsta: Orkar inte tänka...
Väder: Sol och fint!

Lite smått seg idag med andra ord... Känns som jag har tusen måsten att beta av!


Citat 2




"If you never try, you´ll never know"


Citat 1



"Det är endast den som lever för ögonblicket som lever för framtiden"

Dagens

Humör: Pigg och glad, har sovit så skönt :)
Gjort: Tagit en vaarm dusch, malt och bryggt kaffe
Ska göra:
Äta frukost, fixa lite på internet, gå ner på stan
Kläder: Grå mysbyxor och en topp...

Make: Inget än så länge, Clinique Superdefensive ansiktskräm och Body shops shea lotion på kroppen, parfym: Miss Dior Cherie

Lyssnar på: Coldplay´s Fix you.. Kom att tänka på en gammal jobbarkompis som bor i London när jag hörde den :)
Läser: Nya Café med Elin Kling på omslaget
Dricker: Snart kaffe

Äter: Snart fruktsallad + yoghurt

Bästa: Ska träffa S på stan för en lunch lite senare, yieey!
Sämsta: Fortfarande lite ont i ryggen om vi nu skall klaga på något......... ;)
Väder: Helt ok!


Kväll med Hulk

Har precis sett klart Hulken, med Edvard Norton. Helt ok. Magen fullproppad med öl, glass och djungelvrål Gott :) Imorgon skall jag träffa S på stan för en lunch. Blir trevligt! Får se om jag tar en sväng in på K3 också (gamla jobbet) och kollar läget. Tydligen har de byggt om en del så får se om jag känner igen mig...

It´s a Sunny Sunday



Har spenderat de senaste timmarna på Bara Vara i sällskap av M, ciabatta med parmaskinka och septembers nummer av Elle med snygga Mary-Kate på omslaget. Ett helt perfekt sätt att spendera en ledig eftermiddag på tycker jag. Nu har jag varit snäll och dammsugit, M gör middag och så skall vi se nya Hulken och äta glass med fruktsallad ikväll...

Jag har kommit på tanken att göra en tatuering. Det stannade dock vid tanken eftesom jag fick höra att det är ett halvårs väntetid hos duktiga LisaLucky star. Då hinner man tänka ut exakt vad man vill ha då ;) Jag vet ungefär vart den skall sitta iallfall, och så skall den vara tjejig och i färg och lite retrostil. Kanske något 50 tals-Marilyn Monroe inspirerat?

Dagens

Humör: Utvilad och glad
Gjort: Sovit läänge, ätit frukost, duschat och sminkat mig
Ska göra:
Platta håret, åka och handla lite mat, ta en promenad, mysa med älsklingen
På kroppen: Grå mysbyxor, rosa topp från H&M

Make: Foundation M.U.S Cream, concealer H.R, läppglans Clarins, Masacara Lancome Virtouse

Lyssnar på: M har fått nån konstig knäpp och satt på Pavarotti? Annars Pink Floyd...
Läser: VR till frukosten...
Dricker: Kaffe

Äter: Inget

Bästa: En hel söndag framför mig!
Sämsta: Lite ont i ryggen/svanken (note: jobba inte stående i höga klackar...)
Väder: Ser soligt och fint ut!


Choklad och kryddig vanilj



Kvällens
vin i glasen: Sydafrikanska Roodeberg med smak av choklad och kryddig vanilj. Tydligen darlingens lillebrors favoritvin. Hur gott som helst! Hade tänkt köra på min vanliga favorit Pinotage men det här var minst lika gott så jag klagar inte ;)

Nytt pris

Har precis tecknat nytt elavtal åt darlingen här på Norr. Fick nästan hjärtsnörp när han klagade på räkningen och jag såg vad elpriset höjts till på tillsvidarepriset... 82 himla öre!! Så det blev ett treårsavtal hos Vattenfall (såklart). 67 öre istället och bort med årsavgiften. Är så nöjd med min goda gärning. Och ja, jag är elskadad, jag vet. ;)

Dagens

Humör: Glad, avslappnad
Gjort: Massor. Varit nere på stan, ätit på Pitcher´s bla
Ska göra: Ha en skön kväll med min älskling, äta middag, dricka vin och titta på film
Ser på: Lite olika bloggar samtidigt som jag bloggar ;)

På kroppen: Grå mysbyxor, linne från Bik Bok och randig topp från H&M...

Lyssnar på: Oasis Dig out your soul
Läser: Veckorevyn, Nollnitton, Aftonbladet  med bilaga
Dricker: Kaffe

Äter: Choklad

Bästa: Att vara i Örebro!
Sämsta: Just nu känns allt bara bra :)
Väder: Blåsigt!


Lördagsnjutningar


Bild: Svart katt, vit katt

Lördagseftermiddag och har spenderat dagen på stan och ute vid Euroshop. Mat och vinshopping och lång lunch på Pitcher´s. En helt fantastisk god biff med potatis och berniesås. Mötte även upp tjejen som köpt mina stövlar. Nu sitter jag mest i soffan och njuter med nybryggt kaffe, choklad och tidningar medans M förbereder kvällens middag. Höstgryta med kantareller och vin. Underbart... Oasis nya platta i bakgrunden! Ikväll tittar vi på den kroatiska filmen Svart katt, vit katt och bara njuter av ledigheten. Må den vara länge!

Visst var den här bilden från filmen fin?

Framme i lyan


Bild: Rocky

Har precis kommit fram till Örebro och sitter hemma i M´s lägenhet. Hann inte med Kinamaten så slängde i mig en paj på Sultans innan tåget gick. Fullpackade väskor, stress och Tiger Lou och Veronica Maggio i lurarna. Ja, och nu är jag alltså här. M jobbar till elva ikväll så jag har hela kvällen för mig själv. Eller, jag och kissen. Hmm... Vad ska jag hitta på? Det ser ut som en rikig ungkarlslägenhet här, usch, så jag tänker nog diska i alla fall och laga lite mat. Nya Rocky låg på bordet (mitt favvomagazin haha) så det ska jag läsa också. Avkoppling börjar nu...

Bra dag

Har legat i sängen i nästan två timmar från att jag vaknade och messat med ett par vänner och pratat i telefon med en annan. Så kul att höra från just henne för vi har båda haft så fullt upp att vi inte pratat med varandra på något år. Vänner som alltid finns kvar är bästa man kan ha!

Nu ska jag trycka i mig lite frulle, duscha, packa väskan och sen åker vi in till stan för att äta kinamat innan jag tar tåget till Örebro. Kan nog blogga lite därifrån också, honey har internet nu. Förhoppningsvis hinner jag med en lunch med tjejerna också. Bilder blir det såklart :) Det känns som det börjar vända lite nu med allt. Jag mår så bra idag!

Har även fått nys om ett till jobb som verkar vara helt guld men mer om det en annan dag.... :)


Think pink


Hemma igen. Fick vara med vid stängning idag på jobbet, kul att lära sig lite mer! Fick även skriva på kontrakt, så nu är jag anställd som vikarie i en månad i taget i alla fall. Alltid något. Men jag vill jobba mer, massor! För det mesta springer jag mest omkring och ser förvirrad ut, tror jag :) Men jag fick i alla fall lite positiv feedback från min chef idag. Alltid något att vara glad för.

Nu har jag käkat (plättar) och snart ska jag packa lite väskor inför helgen. Åker vid tvåtiden imorgon och ska bli så skönt! Har inget speciellt planerat inför helgen i Örebro, tar det som det kommer och bara umgås. Längtar efter min katt och min älskling. Gissar på att det kommer bli en hel del god mat, fika på stan, filmer och mys i soffan. I need it.

Glöm inte att stödja Rosa bandet kampanjen den här månaden. Think pink!

Bokat

Sådär. Då har jag bokat tågbiljetter till Örebro. Åker imorgon på dagen och kommer hem på måndagkväll. Nice. Har ett tråkigt informationsmöte på Arbetsförmedlingen på tisdagmorgon som jag måste gå på. Suck. Hade gärna stannat längre annars, tills det trillar in mer jobb. Men men. Man måste. Har trots hela helgen i Öret plus lite till!

Skall även möta upp en tjej i Örebro och sälja mina stövlar. Det blir nog på en gång när jag kommer fram.

Nu ska jag hoppa upp på träningscykeln tror jag, sen blir det duschen och iväg till jobbet!

Kram!

E shop

Det är så livsfarligt att surfa när man är uttråkad så här mitt i natten.

Hitills har jag hittat:
4 par skor
4 klockor

Och lite annat jag vill ha.... Haha.

Tur att det är helt gratis att fönstersurfshoppa ;)



Dom här från H&M tyckte jag var urfina! Snodde bilden från Sophies Stureplans blogg... ;) En av alla bloggar jag läser dagligen.... Jag gillar klacken och den guldiga dragkedjan jättemycket.

Vilka bloggar läser ni andra dagligen? Jag läser nästan alla på Stureplan. Amanda Berg, Elin Kling, Englas, Kenza, Kattas och BlondinBellas är också de jag följer. Det är dom jag tycker skriver bäst och vars stil jag gillar som fastnar hos mig :) Sen är det roligare att följa några få än för många. Alla hinner man ju inte med ;)

Nä nu måste jag sova känner jag klockan är ju halv tre för sjuttsingen! Tur man jobbar sent imorgon!

Fusk...



Elin Klings nya röda ankelboots från Whyred. Suck. Jag hade ett par liknande från Din sko för ett par år sedan som var mina favoriter. Tyvärr gillade även min hund dem, så nu finns de inte mera. Brukade matcha dem på hösten med mörka jeans och grå kofta. Jag vill ha ett par nya för det är så snyggt!

Tittade på Whyreds hemsida, men de finns inte inne. Står dock att det kommer fyllas på fler varor snart. Hoppas dessa är en av dem!

2 i ett



Bild: Book2go

När jag jobbade idag så ställdes det upp ett ställ som kommer att innehålla dessa MP 3´s från Book2go. Man får alltså en MP 3 och en ljudbok samtidigt! Den här med Mera självkänsla av Mia Törnblom kommer att börja säljas snart. Nästa vecka tror jag de skulle komma. Jag har inte läst någon av hennes böcker, men de verkar intressanta och kan man latlyssna är det ju ännu bättre ;) Har även bra funktioner som röstinspelning och så kan man ladda ner andra titlar när man lyssnat klart på den första. Jag vill ha en!

Heels



Från Miss Sixty.

Ja tack, ja tack, ja tack, ja tack.


I love you to.

Heart



Betsey Johnsons hjärtringar med klocka är också ursöta! Finns i rosa och svart.

Gold


Jag behöver en klocka. Går nästan alltid utan. Den här fina i guld från Casio skulle sitta fint. Bra pris också, 29 pund vilket blir...... (går in på Forex) 369 kr.


Den här var minst lika fin. Coolt med digitalt ur! Tyvärr lite dyrare.... 50 pund.



Gillar den här också. Från MICHEAL KORS

Vaken

Jaha. Jag hade ju allt perfekt planerat. promenad, träna, middag, bada, vila lite i sängen och sen underbara Grey´s. Vad tror ni hände? Jo, jag somnade såklart i sängen vid sju på kvällen...... Vaknande för nån halvtimme sen, törstig och pigg! Så nu sitter jag och surfar och dricker thé. Tror jag ska ta en macka också. Så var det med det..

Någon som vet när reprisen sänds?

Story continues...



Hemma igen. Försöker kolla tågtider till helgen, men SJ´s hemsida fungerar ej. Blir nog Örebro fredag-måndag? Fick en ny tid imorgon på Åhléns, 16-19 men hittills har jag fredagen fri. Det skall bli skönt med ett avbrott till helgen, så kör vi nya tag nästa vecka. Behöver lite mys med min älskling också :)

Gick för övrigt jättebra idag, och det känns som att jag börjar komma mer in i det även om det såklart fortfarande är mycket att lära. Kul är det i alla fall och tiden går jättefort! Jag trivs bra och alla är jättesnälla!

Nu skall jag ta en promenad, sol ute, sen blir det middag!

Greys Anatomy ikväll såklart! Hm. Kommer det någonsin bli Meredith och MacDreamy igen eller är det verkligen kört för alltid?

Jobb... igen

Sitter nu hos bror och dagens jobb är avklarat. Det gick helt ok idag också, stod i kassan tre timmar i sträck, så är lite slut i skallen :) Det mesta går rätt bra, är lite krångligt hur man skall slå in returer och rabatter och sånt bara. Men det lär jag mig väl allt eftersom. Försöker att vara intresserad och lära mig så mycket som möjligt iallafall, mer än så kan jag ju inte göra. Jag fick iallafall ett eget personalkort idag som jag stolt snajdade omkring med, så nu jobbar jag officiellt där :)

Ikväll skall jag följa med min brorson som är 7 år på hans fotbollsavslutning. Äta varm korv, och tja sen vet  jag inte vad man gör, haha. Kanske kan vara kul. Eller nåt ;)

Desperate Housewifes
bokat i soffan ikväll!

Min måndag

Dagens jobb på Åhléns avklarat då. Känns bra. Gick helt ok, men mycket att tänka på att jag är helt snurrig i huvudet. Fick först en kort intro och rundvandring med chefen på kanske 45 minuter, sen stod jag i kassan ett par timmar. Fick hjälpa kunder, ta betalt, se allmänt trevlig ut osv. Blev en liten sväng på stan med U efter att jag slutat vilket hjälpte att rensa tankarna lite. Känns bra att ha någon på samma jobb att prata med. Alla är för övrigt jättetrevliga och jag känner mig så himla bra emottagen. Hon jag stod med längst i kassan idag har en dotter jag gått i samma klass som :)

Skall jobba imorgon och onsdag också. Får sova hos brorsan imorgon eftersom jag inte har nån skjuts in på onsdagmorgon. Sen hoppas jag att det blir Örebro i helgen, om de inte vill att jag skall jobba ifos.... Bör nog ta alla chanser jag kan få, speciellt så här i början, så att de ser att man vill liksom. Tja, det är väl så det ser ut nu ungefär. I dont know much, men jag kämpar.

Nu blir det the, nån film och förmodligen kommer jag somna i soffan vilken minut som helst. Så trött!


P.S Guess what?



Precis sett P.S. I Love you för andra gången. Riktigt romantischt.. Men det behövs ibland. Nu blir det snart sängen och ny dag med nytt jobb väntar imorgon :) Är riktigt förväntansfull inför vad jag skall få lära mig, så kul med nya grejjer! Jobbar bara 10-13 sen har jag ledigt resten av dagen. Eventuellt blir det lite längre om jag behövde mer tid att lära mig kassasystemet tror jag. Vi får väl se hur lång tid det tar ;) Det skall bli kul att komma ut och göra något iallafall, jag blir tokig när jag sitter hemma för mycket. Kanske köpa lite fikabröd efteråt och gå hem till bror och överraska med ett besök?

Måste posta lite paket också, inte glömma...

Lätt jobb...



Sådär då har jag jobbat första natten. Det gick bra! Drack en kopp the och pratade med vårdtagarens man när jag kom dit, sen släckte vi lampor, jag kollade på teve, och så gick jag och la mig. På morgonen var det bara att gå upp, fixa iordning sig och vänta på att morgonpersonalen skulle komma och sen åka hem. Hade lite svårt att sova så fick lägga mig ett par timmar när jag kom hem vid halv nio imorse, men världens softaste jobb jag hittat eller vad?

Nu blir det söndagsmys vilket innebär repriser, One Tre Hill och så såg jag att mamma hade en hel påse M&M`s......

Kväll

Hej bloggen! Nu sitter jag med turban kring håret.. har precis duschat, inte blivit taliban. Eftermiddagen spenderade jag ute med hunden, skönt med frisk luft! Om en timme skall jag åka och jobba. Första natten, spännande! Önskar jag hade någon rolig tidning eller bok att ta med, för tydligen så gör man inte så mycket annat än att släcka lite lampor, och sova typ. Och teven där har bara kanal 1,2 och 4! Får väl kolla innan jag åker om det är nåt bra att se.

Gåvor


Bild: Lancome



Jag har nog världens snällaste svägerska. Titta bara här vad jag fick av henne i veckan! Mineralfoundation från Max factor, Dolce and Gabbanaparfym, läppglans från Lip fusion, Armaniparfymer... Fick även lite parfymprover samt ett till läppglans. Själv hade hon fått två nya parfymer från jobbet, Amour amour och Lancomes helt nya Magnifique som doftade helt underbart och som jag starkt tippar kan bli årets stora julklappsparfym. Flaskan var dessutom superfin och lite gammaldags glamourös i stilen på nåt sätt...

Snaphots

Lite fler bilder från vardagsrummet


Vit lampa


Tavla med motiv från Amsterdam



Den här tavlan var det lite delade meningar om. Jag och mamma tyckte den var fin, M gillade den inte alls :-) Det blev så klart ett köp!

Second time around

Tänkte visa upp lite fynd jag gjorde second hand för ett par veckor sen



Svart skinnväska med lång axelrem.



Pumps i läder, Rizzo



Stövlarna är inte vintage... bara rejält slitna :-) Måste lämna in till skomakaren. Hoppas han kan rädda dem, behöver ett par platta stövlar i höst som funkar till allt.

Höstens önskelista


Bild: Sofis Snapshots

Den här kjolen från Zara vill jag verkligen ha... Så cool med dragkedjorna!


Bild: According to Jennie

Tajts med dragkedja, Topshop

Attack


Here I come....


And I´m gonna getch ya!

Slutresultatet



Här är en bild på nya teven och bänken... och lamporna, som var min idé :-) Bänken får tyvärr så lite snett, vi skall ha en kamin på ena sidan som kommer ta plats.

Mornin´ beautiful



Vi har druckit morgonkaffe och M har precis åkt hem till Örebro. Saknar honom redan. Nu sitter jag och lyssnar på radio, lugna favoriter, morsans favoritkanal som alltid står på, men jag orkar inte byta. So lugna favoriter it is. Sovit nästan tolv timmar så jag är på liite bättre humör idag, som tur är.

Skall jobba för första gången som personlig assistent, (har bara gått intro en gång), så är lite nervös, men det är sovande natt och jag skall jobba ensam, så det lär väl inte hända så mycket. Hoppas jag!

Vet ni att det är kanelbullens dag idag! Jag tjuvstartade redan igår och åt två stycken :-)

Vad gör ni idag?


En dag i somras





När sälarna simmade förbi

I´ts growing inside



Hänger i soffan och bara slappar. Jag är seg idag och humöret har inte alls varit på topp. Vet inte riktigt vad som känns fel, men nåt är det. För lite sömn och dålig mat de senaste dagarna tror jag. Och så är det väl omställningen med två nya jobb på en gång. Problemet är att jag alltid oroar mig och tänker alldeles för mycket. Så himla onödigt. Det mesta brukar ju lösa sig, till sist. Men när man är mitt uppe i allt, då ser man inte klart på nåt sätt. Jag tycker sånt är jobbigt, jag vill vara cool, glad, avslappnad. Har blivit dålig på det de senaste åren. Det var lättare förr, när man inte hade några förväntingar och inte så mycket krav på sig själv. Måste släppa lite på det. Måste. För vad är det värt? Vem måste jag bevisa något för? Ibland känns allt bara skit, man vill lägga ner allt, bli 12 år igen och lägga sig under täcket och läsa serier. Let´s do that for a while.

No pain, no game, som de säger.

Ute


Promenad med vovven innan middag..... jag brukar gå en timme varje dag, hjälper att rensa huvudet....


Fredagen börjar på Ikea




Idag har vi varit på Ikea i Örebro och handlat. Köpte nytt tevebord, tavlor, lampor, en matta och lite annat.... Det kommer bli så snyggt i vardagsrummet när det är klart! M strosar runt i sitt drömkök ovan. Jag lyckades faktiskt hålla mig från att shoppa, kom bara hem med värmeljus, det är ju sånt man alltid behöver. Somnade i bilen på väg hem, men nu är jag lite piggare och vi ska äta god middag lite senare. Lilla N hjälper som ni ser till att packa upp kartongerna. Hoppas alla får en trevlig helg!

Gott!



Vet ni vad det blev? Min höstfavorit, kantarellomelett med fetaost! M tar ett bad, jag dricker en öl, och snart skall vi spana in tv utbudet/ eller en film. Nya serien Fringe på femman verkar lovande. Hoppas alla har en trevlig kväll!

Äta?



Nu är M här, och jag försöker komma på vad vi skall äta till middag. Har idétorka!

Jag : Vad ska vi käka sen?
M: Det får du bestämma!

Tystnad...

M: Pizza!

Haha. Men det blir det inte, om jag får bestämma ;-)

Inventerat

Nu har jag precis kommit tillbaka från Åhléns och sitter hemma hos bror. Snacka det var jobbigt att gå upp klockan halv 6 imorse, men dagen gick jättefort och vi fick gå hem redan kl halv ett för att inventeringen var klar. Så nu har jag hela dagen kvar! Det var bara inventering, dvs gå runt med en räkneapparat och slå in streckkoder. Det skall bli kul nästa vecka, när jag får stå i kassan istället och hjälpa kunder. Jättekul, faktiskt!

Skall äta pizza snart här, och sen åker jag hem. Mys ikväll är prio ett, och säng i hyfsad tid tror jag för att ta igen lite sömn ;-) Satte upp till sent igårkväll här med Idol, Grey´s Anatomy och kladdkaka med glass! På lördag natt skall jag jobba på det andra stället, som personlig assistent, men nu har jag iallafall fall två dagar ledigt.

Iväg


Imorgon kommer dessutom du

Jag har sovit bra inatt, och känner mig utvilad för första gången på typ två veckor. Det är bra. Nu har jag tränat, duschat och ätit frukost. Skall bara packa väskan också. Sen blir det att åka hem till brorsan. Får sova där inatt eftersom jag skall upp tidigt imorgon och jobba. Som tur är får jag sällskap av min svägerska som redan jobbar på Åhléns. Skönt och kul att slippa gå själv! Återkommer med rapport imorgon om hur första arbetsdagen var :-) Nu skall jag dricka upp mitt the och torka håret. Se ya!

RSS 2.0