To do



Hann ta en liten promenad innan det vart alldeles för mörkt ute så nu ska väl dagens syrekvot vara uppfylld. Längtar till våren och de ljusa kvällarna när man kan vara ute lite längre! Jag tycker den här bilden är så himla mysig. Tänk när det blir varmare ute och man bara kan sitta och prata bort en massa tid på uteserveringar. Längtar som en tok! När jag bor i stan kommer det bästa fiket (dessutom fint nyrenoverat) ligga bara någon gata bort. Gissa om jag kommer husera där!

I eftermiddag kom bror med familj hit på överraskningsbesök så det blev en fika med dem. Har fixat lite på mitt rum också, rensat bland kläder m.m. Jag kan ju ändå inte ta med allt jag har till nya lägenheten eftersom den är ganska liten, så funderar på att göra en rejäl utrensning och sälja det mesta jag inte använder. Kan vara skönt inför våren också. Ska försöka vara stenhård. Har så svårt att slita mig från prylar... Tänker alltid "jamen den här kommer jag säkert vilja använda nångång" och så hänger det kvar i två år till utan att plockas fram, haha. Så nu ligger det kläder på soffan och väskor över hela sängen. Behöver få en hyfsad överblick. Det jobbiga är saker som man vet inte kommer gå att sälja. Då måste man ta ett beslut vad man ska göra med dem? Slänga, ge bort eller stoppa i en låda och försöka glömma? Haha, ja dagens i-landsproblem.... Det går ju iofs att skänka till typ Myrorna eller second hand. Bättre än att det bara ligger och aldrig blir användt.

Men nu ska jag se om jag kan kolla in nya avsnittet av The City på mammas laptop (funkade inte förra veckan). Nya avsnittet He never said he had a girlfriend låter ju onekligen väldigt spännande så hoppas det funkar!


Triss


Bilder; Topshop, ASOS

Tre favoriter från nätet. Gillar allihopa lika mycket. De svarta kostar bara 130 kr och jag tycker dom är så fina! Men slut i min storlek (hur många gånger säger man inte det, haha).

Nu ska jag försöka komma ut på en promenad innan det blir mörkt så jag får lite luft och ljus. Kanske bloggar mer ikväll!


I carry your heart


Here is the deepest secret nobody knows
Here is the root of the root and the bud of the bud
And the sky of the sky of a tree called life; which grows
Higher than soul can hope or mind can hide
And this is the wonder that's keeping the stars apart
I carry your heart
I carry it in my heart

Vackraste dikten i finaste filmen. Just sett klart I hennes skor för vet kanske sjätte gången eller så. Spelar ingen roll, blir lika glad ändå varje gång eftertexten rullar fram och allt blir bra. Finns inget bättre än lyckliga slut!


So me


Bild; H&M

Hur sött var inte det här linnet? Har ett liknande som jag köpte på Bik Bok förra sommaren, fast i brunt, som jag älskar. Skulle gärna vilja ha ett rosa också. Och materialet, kashmir och silke! Såklart slut i min storlek, men ändå. Man kan ju iofs prova en storlek större, kan vara snyggt på en del linnen och jag gillar ändå inte när det sitter så tajt. Visst skulle det vara snyggt till jeanskjol, gladiatorsandaler och lite längre guldiga halsband? Sommar så det skriker om det.


Svarta stövletter, ja tack.



Jag är så kär i dem här stövletterna från La Redoute. Hur snygga är dom inte? Fast i svart. Tänk till slitna jeans, stor tröja eller enkel t-shirt. Påminner lite om de som Cameron Diaz drar på sig i filmen I hennes skor ni vet när hon rensar syrrans garderob. Åh, jag älskar den filmen så himla mycket! Har nog sett den säkert fem gånger. Måste nog faktiskt se den snart igen. Gillar filmer man kan inspireras av klädmässigt, två flugor i en smäll liksom ;-) Himla bra föresten att det är en walk in closet i min nya lägenhet. Väldigt liten förvisso, men ändå en walk in.




Dom här är inte helt fel heller! Det är bara att erkänna, jag är en sucker för snygga stövlar. Också.

Stay with my heart



Fell in love with my lover in the morning
Or maybe I fell long before you
Now I wonder what lovers are missing
And how the name seems to me passing through

It's so sad but maybe you're self-caused trouble
Perhaps I've been sad longer than you
I might have been fooling my lover
You have always been so much more to me

Ain't got the heart baby
I ain't got the heart
Go with the morning
I'll stay with my heart

I ain't got the heart baby
I ain't got the heart
Go with the morning
I'll stay with my heart
Stay with my heart

You know I was sent for that morning
Or maybe it just was the night that threw me out

I ain't got the heart baby
I ain't got the heart
Go with the morning
I'll stay with my heart

I ain't got the heart
I ain't got the heart
Go with the morning
I'll stay with my heart
I'll stay with my heart
I'll stay with my heart

Lyssna här.

New condo, typ.



Hej min lilla kära underskattade blogg. Tänkte bara säga att jag lever.

Har såklart vänt på dygnet igen, så jag sover på dagarna och är uppe hela nätterna. Inte bra. Men så är det. Idag var vi inne i stan (=k-holm) och så tittade jag på MIN LÄGENHET (!!) som jag ska bo i de kommande 6 månaderna ungefär. Ok ,det är inte min, det är brors, men jag kommer hyra den av honom och då är den min :-) FET inflyttingsfest väntar, hehehehe.... Nä, jag skojjar bara, om (du) läser det här. Liten inflyttningsfest väntar ;-) Den är perfekt, stor balkong och allt, och jag kommer ha plats för alla mina grejer. Nära tågstationen också, mycket bra, så är det inte så långt att gå när man vill flyga iväg.... Bara att hålla ut nu, 1, 2, 3 veckor.. När drar du till Thailand? ;-)

Men aah... Det kommer bli så mysigt! Skönt med något eget framförallt och slippa bo i en resväska. Synd att jag inte har råd med nya möbler bara. En brun skinnsoffa känns inte så lockande. Men nog om det. Nu ska jag fortsätta sörpla vin. Jag har hört att det är nyttigt med lite vin varje dag. *Host*

 Ps Bilder på min superheta inredning lär väl komma. Kan ju kalla det retro, eller nåt ;-)

Home

Nu är jag hemma i Katrineholm igen. Sitter och trycker i mig choklad och ett glas rött vin med mamma. Ska se Sex And the City snart och sen blir det nog sängen faktiskt... Är otroligt trött!

Kvar

Jaha, då var det dags att åka hem. Usch känner bara att jag inte vill.... Har dessutom miljontals grejer här så jag funderar på att lämna det mesta och bara packa det nödvändigaste. Kommer ju säkert åka tillbaka snart och orkar inte släpa allt fram och tilbaka varenda gång. Har ingen sittplats på tåget heller så osäkert om man får stå eller inte, och det är ett byte emellan. Så det mesta får vara kvar. Nu blir det havgregrynsgröt och så behöver jag lite musik i öronen innan jag åker :-) Kram!

Spring is in the air



Hej hej! Har precis kommit hem. Skulle egentligen till biblioteket för att fixa en grej men när jag kom fram var det stäng så då vart det en runda på stan istället. Såklart, hehe :-)  Butikerna börjar fyllas på med mycket jättefina vårkläder, kul! Hittade bla ett par perfekt slitna ljusa jeans på Ginatricot, en ljuslila tunika och lite roliga smycken. Passade på att byta den svarta tröjan jag köpte på MQ i fredags till en större storlek också. Kändes lite liten men nu känns den bra. Nu ska vi proppa i oss pizza och cola här framför teven och sen blir det en lugn och skön söndag framför teven om jag känner oss rätt ;-)

Måste kolla upp tågtider också eftersom planen är att åka hem imorgon. Har varit här i tre veckor nu och tiden har verkligen flygit iväg. Känns lite tungt att åka hem, men kommer väl tillbaka snart förhoppningsvis ;-) Har EVENTUELLT ett deltidsjobb på gång här i Örebro men ska inte säga för mycket nu eftersom det kanske inte blir ngt allts. Men ev! :-)

Comfy

Lämnade tillbaka skorna och köpte imprigneringspray och filtsulorpå Stadium istället. Nu kommer alla mina stövlar bli så mycket bekvämare. Och skyddade.

Hurrycurry


Nu blir det nya tröjan, röda naglar och en sväng ner på stan. Tror ni jag hinner till Stadium? We´ll see...

Dagens låt får blir den här vackra.

Tips!


Bild; Champegneflickan

Jag kan verkligen rekommendera den här boken! Den är en sann historia om en vanlig svensk tjej som tar jobb som strippa i Danmark. Ser ni den i pocketstället i affären så köp! Den är sjukt bra! Gripande, spännande, smart, rolig, hemsk och faktiskt också lite romantisk mitt i alltihopa. Allt en bok ska innehålla! Man lever sig verkligen in i hennes berättelse. Jag grinade för den var så hemsk i slutet och då har en bok verkligen berört tycker jag. Läs!

PS: Dessutom är omslaget väldigt snyggt. Bara en till bra sak ;-)

Miss



Sjutton också, jag tror att nya skorna får åka tillbaka redan imorgon. Har det typiska skoproblemet att vara mittemellan två storlekar och nu chansade jag och körde på 37 för att 38:orna kändes lite för stora. Men det känns att de kommer vara för trånga nu när jag provgått. Alltid samma sak. Har så svårt att hitta skor pga av det här. Blir tokig!

Nu blir det biggaråer plus nya numret av M´s Cafe i soffan. Skönt!

Fredag

Ikväll är jag ensam här fram till M kommer hem från jobbet. Riktigt trist att han måste jobba fredagkvällar den veckan han går kvällspass. Men sånt är livet. Jag har förberett med pizza och öl tills han kommer hem. Gott! Ska roa mig med någon film och lite gott innan dess. Köpt hem biggaråer och melon bla. Inga kvällstidningar, känns lite onödigt när man fyndat kläder ;-) Undrar om det är något bra på TV? Måste kolla.

Dagens bästa



Blev riktiga basplagg som fick följa med hem i påsen idag. Har ju tjatat hur länge som helst om en svart,  lång, stickad tröja med stor polokrage och nu har jag äntligen hittat den! Nedsatt från 800 :- till 199 :- på MQ. Märke Bruuns Bazaar. Kommer funka till typ allt i garderoben och tom i sommar om det blir kyliga kvällar. Kanon att fynda basplagg på rea. Så glad!


Hittade ett par superbilliga vita tygskor på Stadium också. 199 :- och riktigt sköna! Kommer bli perfekta i vår. Så var det problemet löst.

Lunch



L och bebis :-) L är en av mina äldsta och bästa vänner så jag blir alltid lika glad av att träffa henne. Visst är vänner lite som en energikick? Creperiets potatisgratäng är för övrigt hur god som helst! Och så ingår det kaffe och kaka på maten vilket jag uppskattar. Ja, jag är pensionär ;-)

H&M girl



Tröja H&M
Jeans H&M
Örhängen H&M
Boots Zara
Avskavt Mexicolack

Typ H&M från topp till tå idag. Lite småseg men ändå haft det mysigt med lunch på Creperiet och en tur på stan. Gjorde ett megafynd på MQ som jag visar senare! Har dessutom löst problemet med vårskor, så skönt.

Finally

Jag har fått ett par glada nyheter idag så några tegelstenar har lyfts från axlarna. Skönt! Varför går man och oroar sig när allt ändå löser sig till slut? Nåja, nu ska vi väl inte säga hej förrens... Ni vet. Men ändå, skönt att kunna andas ut för en liten stund. Imorgon blir det lunch på stan med L och hennes lilla bebis. Jag ser verkligen framemot det, ska bli så att se dem! Hennes födelsepaket ligger dock fortfarande kvar hemma i Katrineholm! Glömde att ta med det hit den här gången med... Stackars bebis.

På måndag åkter jag eventuellt hem. Har lite grejer att fixa, räkningar att betala in osv. Får se hur länge jag stannar. Jag planerar att lägga mitt fortsatta jobbsökande här i Örebro, men samtidigt så har jag nog en lägenhet på gång i Katrineholm. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Seventies


Bilder; Sofis mode

Jag tycker det här var en jättesnygg stil på Sofi. Lite sjuttital och utsvängda byxor. Synd att det är så svårt att få till själv. Är nog inte riktigt min, stil, men jag önskar! :-) Man kanske skulle kolla efter ett par likande jeans i alla fall? Toppen var hur snygg som helst!

Har kollat på avsnitt fyra av The Rachel Zoe project. Hade nästan glömt att hon har gett ut en bok, Stye A-Zoe. Finns på Bokus. Måste ha.

From red carpet premieres to hot nights, Rachel Zoe personally decides what Hollywood's 'it' crowd is wearing. Now, she offers full access to the style secrets that skyrocketed clients such as Lindsay Lohan, Cameron Diaz, and Mischa Barton to the top of best dressed lists worldwide. Readers will discover how to develop their own individual style in every part of their life, from clothing to entertaining to home decorating- on a realistic budget. STYLE A TO ZOE includes tips on must-have accessories and wardrobe staples for every occasion, on packing and traveling like a jet-setter, and on when to save and when to splurge on handbags, shoes, and more.


Tigi


Tigi Bed Head Superstar skulle jag vilja prova. Jag är inte så mycket för spray, använder mest Elnett ibland, men den här verkar ju ge volym också vilket alltid är bra :-)

Hittade en recension på nätet;

Tigi Bed Head Superstar -
min allra bästa vän. Den ger massor av volym och luktar gudomligt gott. Jag brukar också använda den istället för hårspray då den ger lite stadga utan att göra håret torrt

Simple

Jag hittade en superbra videoCosmpolitans hemsida där man lär sig göra en snygg och enkel sotad ögonmake! Ska nog prova den mejken någon gång, kan vara snyggt när man går ut. Såna här videor är absolut det lättaste sättet att lära sig lägga en ny makeup på tycker jag, från tidningar ser man ofta hur det ser ut men inte hur man gör mejken.

Top to shop


Bild; Net-a-porter

T-shirtar är något man inte kan få för många av och det passar ju verkligen till allt. Ponny t-shirten från Luella är bara så söt, har tyckt det hur länge som helst nu. Men jag skulle nog inte betala 1000 spänn för en topp. Någonstans får väl gränsen gå. H&M har alltid helt ok budgetalternativ! Om dyra pengar skall läggas på något, så är det dyra skor ;-)

Nu blir det sängen. Jag somnade ett tag i soffan förut ikväll och vaknade när M kom hem. Så åt vi rostade mackor med marmelad på och drack the. Så gott.

One last breath



Lyssnar på älsklingens favoritkanal Rockklassiker som faktiskt är en riktigt bra kanal. Ok, det är den som slås på automatiskt och jag vet inte hur man byter kanal, haha. Nyss kom den här låten upp med Creed. Så fin låt. Så fin röst. Jag tror jag dör lite.

Home sweet home



Fy vilket regnslask ute. Man vill ju inte ha fina skor på síg för det känns bara som att de blir förstörda. Kan ju lika gärna gå i gummistövlar. Nästan ;-) Förutom mat passade jag på att köpa en ny flaska Movitotal. Känner mig absolut piggare när jag använder det och vill inte börja falla ihop i som en liten säck igen så det var väl nödvändigt.

Mindre nödvändigt var det kanske med tre par ursöta trosor från H&M, hehe ;-) Men äsch, jag prioriterar alltid underkläder sista av allt så nån gång måste man ju ha nya! Sen är jag så himla kräsen också. Jag vill inte ha fula underkläder, men jag vill inte heller lägga massa dyra pengar på något som inte syns, haha. Nån som känner igen sig? Dilemma!

Nu ska jag slänga mig i soffan och käka och läsa. Läste ut Champagneflickan imorse (jättetråkigt för den var så sjukt bra) så nu blir det dagens Metro istället. Saknar redan att ha en bok att fly in i....

Dagens


Tröja Zara
Strumpbyxor Wera
Boots Zara
Örhängen Ur & Penn
Solpuder Dior
Nagellack Mavala Mexico
Lyssnar på: Nine Inch Nails. Faktiskt. Lite inspirerad av boken Champegneflickan...
Mood: Happy!

Gha blir så trött på mitt hår, måste klippa mig! Ska handla käk nu, ingen frukost kvar hemma. Havregrynsgröt är livsviktigt. Hörs senare!

For love

Lagar mat och lyssnar på Time to kill. Eller den går faktiskt på repeat här hemma. Åh, jag bara älskar den här låten.  Lyssna ni med! Jag tycker han i videon är en ruskigt söt och bra skådespelare (kommer inte på vad han heter just nu) så därför är det lite extra roligt. Jag är nog lite kär i honom när jag tänker efter. Haha, i filmen Tillsammans var han dock kanske inte lika het...


Hollywood Make-Out Mints



Jag vet att det är veckor kvar till Alla hjärtans dag men visst är det roligt att börja tänka på det redan nu? Ett litet tips är dessa Hollywood Make-Out Mints om man vill ge något till en kompis eller någon man tycker om :-) Små rosa hjärtformade mintpastiller. Liten men söt present! Jag köpte mina på Twilfit och de kostade 30 :-. Billigt och bra och visst blir man minst lika glad över något litet? Asken är supersöt och går ju även att spara sen för att ha nya pastiller i eller något annat sen.

Mexico



Tagit en dusch och gjort manikyr. Mavalas Mexico på naglarna nu! Kul med lite variation. Brukar mest köra på rosa toner annars.

Sophie


Ibland är musik som en tröst för själen. Något man kan vända sig till när man vill ha något mer, något som får en att må lite lite bättre. Ibland vet jag precis vad jag behöver för att må bra. Sophie Zelmani är en artist jag återkommit tills sen jag var sjutton år och köpte mina två första skivor med henne. Det kanske låter lite sjukt men hon är min på något sätt. Min tröst, min trygghet, något jag vet alltid kommer vara densamma, kännas densamma. Och det är väl precis så med sån musik som tröstar, när man känner sig lite för ensam, lite för nere, lite för liten, att det blir till egens lilla privata tillhåll. Precis såna kvällar när det är lite för mörkt på nåt sätt. Usch vilken pretantiös text, precis sådant jag själv avskyr att läsa, men det kan inte beskrivas på något annat sätt om ni förstår hur jag menar ;-)

En av de bästa, happier man, kan ni lyssna på här. Dreamer gillar jag också. Och det här är världens finaste kärlekssång! Den här med. Men äsch ni fattar, alla är bra. Och hennes låtar kommer alltid att finnas, vad som än händer. Det känns bra.

Update: Filmmusik till Corpse bride! Det visste jag inte. Så fin video!

Santa Ines



Kvällens vin; Santa Ines. Mitt nya favoritvin! Det smakar lite lakrits, vilket jag gillar när viner gör, lakritstokig som jag är. Tryffelchokladen till är supergod, köpte den för första gången i helgen. Mitt i veckan mys....

Hinner?

Tänkte att jag skulle hoppa in i duschen nu innan Sex and the city börjar. Har legat och läst och druckit grönt the. Blir mysigt att svepa in sig i en ny morgonrock efteråt! M kommer hem lite senare, har tänkt överraska med lite middag och ett glas vin tills dess och då är det bra att ha allt ordnat så tidigt som möjligt.

Spakänsla



Märker ni temat? Blev lite SPA känsla på dagens shopping faktiskt. En vit morgonrock har jag velat haft hur länge som helst (det är ju så lyxigt när man bor på hotell och får svepa in sig i) men dom brukar ju vara sjukt dyra, så när jag hittade den här för halva rea priset på Twilfit idag blev jag mer än glad. Nu kommer M bli ruskigt avundsjuk haha, han köpte en på Jysk förra veckan för hundra spänn och försökte övertala mig till att köpa en då med, men den är inte ens i närheten av den här ;-)

Body Shop kör också med rea nu så passade på att bunkra upp med bodylotion och duschcreme. Det går ju alltid åt och den här doften med vanilj är ruskigt god! Lite glitter/skimmer i bodylotionet också, fint!

Nu ska jag svänga ihop något att äta och sen titta på del tre av The Rachel Zoe Project. Tisdag innebär också att ett nytt avnitt av The City läggs upp tror jag.

Nattugglor & Twilfitshopping



Oj, inatt somnade vi runt halv fem tror jag. Så blir det när två nattugglor kommer ihop sig. Det brukar börja med att någon går och lägger sig runt tolv, sen ligger den personen och läser, den andra lägger sig, lampan släcks inte och man blir bara piggare och piggare. Sen slutar det med att vi ger upp ett tag eftersom ingen kan sova, lagar lite nattmat och sen går och lägger oss igen haha. Men konstigt nog känner jag mig inte ett dugg trött, snarare pigg! Det här är kanske min normala dygnsrytm? Får nog börja leta efter ett nattjobb ;-)

Har precis kommit hem efter en tur till sjukhuset (för att ge plasma) och en tur på stan. Hittade en underbar morgonrock på Twilfit. Nedsatt från 800 kr till 200! Visar bild sen. Kan för övrigt tipsa om att de även har Hanky panky underkläder för halva reapriset, bla söta behåar i vitt och rosa för 100 :- och de fina rosa spetstrosorna i boxermodell ni vet. Skulle mer än gärna vilja ha ett par nya men trosorna fanns bara kvar i storlek L.

Chunky gold


Bild; ASOS.

Gillar stilen med klumpiga korta halsband allt mer och mer. Ångrar så att jag inte slängde ner det här halsbandet när jag beställde från ASOS häromdagen. Det kostade ju typ ingenting (97 kronor). Tänk så snyggt till en axelbandslös topp/klänning och sotade ögon. Så coolt ju! Gjort är gjort men goddamit vad snyggt det hade varit i sommar för att lysa upp en partyoutfit...


Bild; Sofis Mode, Asos

The Rachel Zoe projekt


Stor latte och muffins till. Underbart, dagen är räddad.

Älskar såna här serier så det här blir nog nya beroendet. Hyllmeter av skor, väskor, smycken och kändisar som provar vackra galaklänningar hemma hos Rachel. Rachel är väldigt öppen (kul!) och erkänner bla att hon jobbar så hårt bara för att ha råd med sitt galna shoppingberoende. Här kan ni se nya serien Rachel Zoe project!

Taylor (Rachels superbitchiga assistent); You dont need another Birkin!
Rachel; But I collect Birkin.
T; You collect art, you dont collect Birkins.
Rachel; But Birkin to me is art.

Some shoes on top of that



Var tvungen att visa. M´s älskade "lilla" barskåp börjar sakta fyllas med grejer som inte alls har med alkohol att göra... Hmm. Undrar vart han drar gränsen? :-)

Nu ska jag äta, köttbullar och penne pasta. Mycket gott! Har städat hela lägenheten idag, ring samtal, mejlat om viktiga grejs och sånt så nu känner jag att jag är värd en middag och fika efter det. Ska bara läsa och ta det lungt sen. Kram!

I love my new Chanel



Jag tror att jag är kär i mitt nya bronzingpuder från Chanel. Perfekt till vardags för att få bort den värsta blekheten men det ser ändå väldigt naturligt ut. Kommer nog bli beroende...

Nu får det nog (snart) bli sängen här. M har redan (!) lagt sig och läst och jag ska nog krypa ned brevid och fortsätta lite min bok Champagneflickan innan vi släcker lampan för idag.

Nytillskott



Idag på Apoteket köpte jag ny dagkräm, ögonkräm och ansiktstvätt. Jag älskar den här serien och är beroende av nattkrämen! Hade egentligen bara tänkt köpa dagkrämen, men så hade de presentförpackningar där man typ fick ögonkrämen helt gratis och då var det ju bara att slå till. Rengöringen har jag kört med i ett par år nu och återkommer alltid till den. Helt amazing bra är den liksom allt annat i den här serien. Jag provade den när jag läste i ett nummer av Glamour där det var en intervju med Izabella Scorupco och hon sa att det är den enda rengöringen hon använder och alltid köper med sig ett lager när hon är på besök i Sverige. Sen dess är jag fast! Den är tar verkligen bort allt på en gång, även mascaror som jag annars brukar få kämpa för att få bort med eyemakeupremover, trots det är den jätteskonsam och mild för huden och man känner sig bara fräsch och fin efteråt med fin hy!

Väl värt att prova om ni har problem med känslig och torr hy som lätt får utslag, jag har det och tycker inte att dessa produkter irriterar huden på något sätt alls. Jag brukar varva med Dermalogicas produkter också men de ligger ju inte riktigt i samma prisklass och då är det bra komplettera med billigare produkter också.

Piggelin

Jag somnade. Och vaknade. Klockan himla elva på kvällen! Superpigg. Misstag indeed! Nu ska vi käka pyttipanna och kolla på tv, haha. Kram!

Nytt hjärta


Bild; ASOS

Slapp dag. Sov ingenting inatt heller så är inte världens piggaste. Känns som jag kommer somna när som helst men ska försöka hålla mig uppe ett tag till. Bara varit vaken två dygn i sträck nu snart. Nåja, det kanske gör att dygnet vänds tillbaka igen... eller nåt. För att pigga upp min arma lilla själ klickade jag precis hem något roligt från nätet. Dumt dumt men jätteroligt som kommer bli så fint runt halsen i sommar. Får ursäkta mig med att det faktiskt var på rea, och superbilligt. Älskar hjärtan!

Champagneflickan



Jag gillar den här boken jättemycket! Har hunnit igenom halva snart. Den tar upp hur en tjej efter olyckliga omständigheter tar jobb som strippa. Lite spännande, lite småpsykologisk och lite skrämmande... Det är en sån där bok som man inte kan lägga ifrån sig bara för att man vill veta hur hon ska ta igenom sig det här och hur det kommer att sluta..... Läs!

Eyebrow fix


Bild; H&M

Hmm.... kan den här vara bra? Jag brukar alltid spreja massa hårsprej över en vanlig ögonbrynsborste för att få till brynen men en ögonbrynsgel kanske vore värd att prova. Finns en himla billig ögonfransböjare också. Någon som provat H&M´s? Är fortfarande på jakt efter en ny men har inte lust att lägga 200 kr på en....

Just do it

Inget återvändo. Nu måste jag städa. Ser helt hemskt ut efter igår. Fattar inte hur det kan bli så mycket disk när vi bara åt mat från Lilla Indien men det står glas och tallrikar överallt....  M är och handlar och ska svänga ihop något gott när han kommer hem så det är väl bäst jag ställer mig och rensar lite tills han kommer tillbaka. Gör man det snabbt hinner man inte tröttna. Kan appliceras på mycket här i livet.  Lycka är i alla fall att det finns massa vin kvar från igår. YES!

Snyggsnygga Elin goes Indian


Bilder; Stureplan.se

Hjälp vad snygg Kling var på Elle galan igår. Skulle nog aldrig kunna bära upp den där indianlooken men hon gör det med bravur. Avis, ja något. Och vilka coola skor, fransar där bak liksom. Riktigt ballt! Caroline Winberg, Sofi Farhman och Agnes var som vanligt också helt smashing. Lite kär i Carros lilla nitväska och snygga svarta skor. Ser ut att vara från typ Topshop eller Zara men är säkert något bra mycket lyxigare. Föresten är jag så avundsjuk på Gynnings snygga jacka så att jag snart spricker. Vill också ha en het mockajacka och trippa runt i Tokyo i höga klackar.


Cute as a button


Tänkte bara visa en smart grej jag köpte idag. På H&M har de små burkar i presentförpackning om tre med body lotion, badpärlor och duschgel. Perfekt att ha när man reser och när det är slut är det bara att spara dem och fylla på med något nytt. Att dom var väldigt söta var ju bara ett litet plus i kanten ;-)

Mer make & favorit i repris



Dagens bästa;
Hittade ett superfint glittrigt bronze puder från Dior Parelle och make up penslar för halva priset på ZARA. Så glad! Pudret blir verkligen perfekt i sommar eller när man bara vill glittra lite extra. Och titta, mina älskade ankelboots i mocka är tillbaka! Tyvärr blev jag så ivrig av att de var nedsänkta till hela 299 kr (från 949) att jag råkade plocka med mig en storlek 38, och en storlek 37.... Så kan det gå. Måste tillbaka imorgon. Pinsamt att jag inte kollade.

Nu är det snart dags för middag och sen blir det ett glas rött och choklad i tv soffan. Myspys!

I like sale

Åh jag är så nöjd med dagens handling att jag nästan svävar på moln. Visar bilder sen. Bla är ett par gamla älsklingar tillbaka, mohaha..... Nu blir det latte och clementine!

Dagens



Har inte sovit en blund i natt för jag har legat och vridit mig i magsmärtor. Skitkul! Ska ner på stan nu, har försökt på mig en s.k naturlig sminkning, haha. Vilket innebär att sminket knappt syns alls tycker jag. Men man känner sig väl lite fräschare i alla fall. Jag måste nog nästan ha ett solpuder som är lite starkare också, det här ljusa kommer knappt synas i sommar. Nya armbandet från H&M på. Rassel rassel.... Puss!

En sån där vill jag ha!



Har ni sett reklamen för nya Ford Fiesta? Den där den rosa bilen kör igenom massa tv apparater? Så här lät det nyss när vi kollade på den...

Jag: En sån där vill jag ha!
M: Men det är ju en BIL?
Jag: Ja... Men den är ju rosa!

Hahaha...As long as it´s pink....

Exotic Pink


Jag är så nöjd med mitt nya nagellack i färgen Exotic pink från YSL. Det verkar hålla hög kvalité, gillar inte alls när färgen börjar flaga efter bara någon dag. Blev superglossigt med det genomskinliga lacket över dessutom. Får riktiga sommarkänslor av färgen! Trist bara att naglarna är så korta nu. Blev så förstörda av lösnaglarna att jag fick fila ned dem rejält... Började nästan vänja mig vid långa så nu känns det lite konstigt.

Nu har vi fikat här och kollat på The Hills. M börjar bli lite insatt i serien han med nu, haha. Magontet börjar gå över så snart ska jag göra mig iordning och så ska vi gå och köpa mat. Mysiga fredag!

Inställda planer

Godmorgon!

Har väl sovit ungefär tre timmar inatt och vaknade dessutom med magvärk, men nu är det  fredag! Messade med S förut som var sjuk, så lunchen blir tyvärr inställd. Det gör ju iofs inget eftersom jag inte heller mår bra. Ikväll ska vi käka från Lilla Indien. Tar en take away eftersom jag inte pallar att gå dit när jag inte är på topp. Rödvin och film hemma i soffan. Mys! Nu blir det frukost!

Du ska inte tro det blir....


Bild; H&M

Men hjälp vilka dundersöta blommiga linnen med flätade band! Jag håller på att gå crazy här och vill ha ett i varje färg! Sommar, eller vad? Tror det högra med mest rosarött får komma hem till mig. Fint med det vita bandet, fint till solbrända axlar, ljusa jeans och gladiatorsandaler...  Åh, alla dessa sommardrömmar...

It´s a leopard thing


Mycket leopardmönstrat/ djurmönstrat just nu. Inne på H&M idag provade jag både en zebrarandig topp med skärp i midjan och ett rosa leopardmönstrat bomullslinne (det skulle jag faktiskt  vilja ha och bara mysa i hemma till mjukisbyxor). Den här scarfen tyckte jag var lite söt! Runt halsen, håret eller att knyta på väskan tex. Vi får se om den får åka med i vårbeställningen, eller om det får stanna vid just en tanke. Lite cool är den ju allt ;-)

The Cure



Jag har upptäckt The Cure! 20 år efter alla andra visserligen men ändå ;-) Just like heaven är riktigt bra!

Nytt smink



Är helt kär i mitt nya smink! Solpuder i ljus korallton från Chanel, en mörkbrun volymmascara och två nagellack, ett knalligt rosa och ett genomskinligt. På H&M hittade jag ett sött berlockarmband och fina hårspännen i guld. Dessutom råkade jag komma ut med två nya fina doftljus, ta två betala för en. Oops. Så nöjd med allt. Speciellt glad över att jag hittade ett ljust solpuder i en varm ton. Har så ljus hy att "brunbruna" puder inte funkar bra på mig. Det här ser mer naturligt ut och kommer nog funka även till vardags.

Imorgon blir det lunch med S på stan. Tyvärr något strul med mobilen just nu så kan varken messa om tid eller plats. Hoppas den funkar imorgonbitti annars får jag låna älsklingens. Inte lite panik! Men nu blir det grönt the och kvällens Sex and the city. Sarah Jessica Parkers egna favoritavsnitt; Valley of the Twenty-Something Guys. Läsning ur nya boken resten av kvällen, mysigt.

Kvällens läsning!



Min absoluta favorittidning och så köpte jag äntligen den där boken jag tjatat om. Kvällen är räddad! Nu ska jag kolla om det är något bra på tv ikväll och sen ska jag beundra mitt nya smink.

Lön!

Hemma igen. Idag innebar lönedag från Åhléns, så jag bara kände hur det bara sprätte i måste unna mig genen. Blev nytt smink från Parelle och lite roligt från H&M. Tar bilder och visar sen. Nu är jag hungrig så måste äta lite. Kram!

Frukost & O.T.H



Har ätit frukost till One Tree Hill. Somnade ungefär fem i morse. Så svårt att sova när inte M är här. Vi går upp typ halv två på dagarna. Nu ska jag ner på stan och fixa lite! Hörs säkert mer sen. Kram!

Music & Love



Tittade på Scrubs förut och precis i slutet när J.D inte kunde berätta för Elliot hur han kände (säsong två)  så spelade de världens sötaste sång. Vet inte vem det var eller vad den heter, men det kan nog ha varit den här låten. Eller nån liknande. Sweet.

Apropå bra låtar! Lyssna på den här med Eddie Vedder. Har ni inte sett In to the Wild än så är det dags nu....

Ge mig underhållning!



Jag är uttråkad, och när man är uttråkad så vill man ha underhållning. Inget kul på teve alls ikväll. Bara nåt gammalt Sex and The City på teve ikväll men nu har jag sett alla typ fem gånger. Måste nog ha Gossip Girl boxen snart för där är det hur många avsnitt som helst som jag inte sett. Hoppade in i serien i slutet ungefär. Kanske då det började bli bra iofs? När de var på collage och bråkade så mycket. Skitroligt ju! Scrubsboxen vore inte helt fel den heller. Önskar jag hade något gott hemma också. Typ Frödinge blåbärspaj med glass till. Måste nog nästan köpa det till helgen. Finns verkligen inget godare! Har iofs en dajm som ligger och skräpar någonstans. Måste nog leta fram den...

Kiss and tell or tell time?


Bild; Net-A-Porter

Jade Jagger
har gjort två helt fantastiskt söta smycken; kiss necklace. Himmel så fina! Priset är dock inte riktigt lika fantastiskt. Jag skulle nog hellre prioritera den här klockan från Marc isfåfall. Om man bara sådär var tvungen att välja ;-) Guld och vitt. Kanske den finaste klockan någonsin. Tänk vad fin på armen i sommar!

Glammiga Whitney



Gud vilken onspirerad vardag. Med betoning på var. Men jag antar att såna dagar också behövs ibland så man ser hur roliga och fina alla andra dagar är. Eller nåt ;-) På fredag blir det i alla fall middag på Lilla Indien och så lunch med S på dagen. Lite bättre. Ska verkligen försöka få med mig kameran och ta lite bilder. En blogg utan bilder är ju liksom ingen rolig blogg.

Slänger in en bild på Whitney här bara för att hon var så söt. Superfin frisyr och underbara örhängen. Så här vill jag se ut nästa gång det vankas fest! Visst påminner de lite om de jag bloggade om i oktober förra året? Glammigt värre!

Onsdag

Morgon! Ätit frukost och nu ska vi åka iväg och handla lite käk. Nya jeanskjolen på och en rutig skjorta från H&M. Feels good. Ciao!

My next love


Jag har hittat min nästa mobil! En Samsung Soul SGH-U900 Magical touch ska jag ha nästa gång det är dags att byta, vilket är rätt snart. Den är tunn, i metall och ska tydligen vara ruskigt snygg. Låter helt perfekt. Förutom att vara snygg har den 5 megapixel kamera och bla ljudteknik från Bang och Olufsen!

En styck väldoftande pojkvän


Nu har vi druckit kaffe och M har åkt till jobbet. Igår kom han föresten hem med sötaste tvålen till badrummet. Bliw Kärnmjölk och kamomill. Luktar så där gammeldags på landet känsla. How cute? :-) Kul att man har en pojkvän som tycker det är minst lika viktigt med lukta gottgrejjer som en själv. Några exempel?

  • Han är nästan mer besatt av doftljus än vad jag själv är. Var nog faktiskt han som introducerade mig för dem...
  • Han tjatar fortfarande om hur himla gott de där Zirhprodukterna han fick för ett par år sedan luktade. För att inte tala om de där bodylotiona från Body Shop jag gav han en gång.
  • Han blev nästan barnsligt glad över de där Dermalogicagrejerna han fick i julklapp och ser löjligt nöjd ut varje gång han har rakat sig eller använt dem.
Kommer ihåg att jag blev så förvånad över det här fenomenet i början av vårat förhållande. Trodde inte alls att killar höll på med eller ens uppskattade sånt! Killar ska ju vilja lukta skit och olja liksom? Twistat värre. Tänk vilka fördomar man kan ha...

Nu har äntligen det där jobbiga eksemet försvunnit från armvecken så imorgonbitti ska jag ringa USÖ så fort jag vaknar och boka tid för blodgivning. Får hundra kronor för besväret så kan unna mig något roligt.

Vårens önskelista


Bilder; Lookfantastic

Alltid är det något nytt man behöver. Filar på en liten önskelista från Lookfantastic inför våren. Så här ser den ut än så länge (har satt en stjärna på det absolut nödvändigaste);
  • Nytt Mineral Viel från I.D. Kan verkligen inte leva utan det här pudret. Klart världens bästa! *
  • Essie brights collection. I sommar vill jag ha knalligt rosa neonfärger på naglarna.
  • Dermalogicas Skin Smoothing cream. Har blivit beroende av den här lilla vita tuben. Lika bra att beställa den stora storleken nästa gång eller giftpacken med ansiktsmasken också.*
  • TIGI Catwalk headshot heavenly hydrating shampoo. Söt rosa flaska och ska dofta mint, jordgubbar och vanilj. Måste prova. Köper man giftpacken med balsam och volymspray kostar det bara 200 kr för allt. Superbra pris! *
  • ST. Tropez Powder Brush. Har behövt en ny rougeborste hur länge som helst nu och den här är ju bara så somrig! Blir perfekt till sommarens solpuder. *
  • Tweezerman Deluxe Metal eyelash curler. Min förra ögonfransböjare är mystiskt försvunnen sen en tid tillbaka så behöver en ny, snarast. *
Mycket behöver på den här listan. Alltid bra.

Ikväll är jag ensam här eftersom älsklingen hoppar in extra och jobbar natt. Kommer kännas lite tomt att sova själv. Inte så roligt, men då har vi i alla fall morgondagen på oss att hitta på nåt kul. Får tänka positivt. Sex and the city på tv ikväll i alla fall. Alltid något. Önskar nästan jag tagit med mig boxen. Eller ska jag säga överlevnadsboxen?

Nya kjolar



Nya kjolarna från H&M och så handlade jag lite på Apoteket. Bästa nattkrämen och en ny bodylotion. Mascaran från YSL är så fin. Ska nog bara köpa smink från det märket  i fortsättningen. Förpackningarma ser så himla lyxiga ut. Alltid en bra anledning till att shoppa.

Har gått igenom H&M listan inför våren också nu. Har så himla svårt för att  begränsa mig (vill alltid ha allt snyggt) men nu kör jag stenhårt på det allra nödvändigaste;

  1. Två par skor, leopardballerinor och ett par höga kilklackar.
  2. Magkort linne i vitt med söta broderier. Tror det kan bli fint till en kjol med lite högre midja eller under en tunn kofta.
  3. Körsbärskoftan.
  4. Svart bikini.
Längtar redan tills paketet kommer på posten. Har verkligen en helt sjuk sommarlängt just nu....

"Good Things Comes In Threes"



Men åh vilket supergulligt avsnitt! Blev nästan lite tårögd. Eller ok, det kom en tår. Jag visste väl att den där Jay skulle skärpa till sig. Var ju så snäll och ordnade den där fina lägenheten till Whitney och allt. Kommer lätt bli sötaste paret i New York. Blir sugen på att se mer men får väl vänta en hel vecka till nästa gång. Måste nog nästan ha boxen när den kommer ut...

Lunch på Drängen & mer shopping


Bags, bags, bags....

Jaha, då har hon shoppat igen. Efter lunchen på Drängen (supergod lasagne!) kunde jag såklart inte hålla borta från en runda på stan. Kärade ner mig i sötaste vårjackan MQ men det blev tillslut två jeanskjolar från H&M och en mascara från YSL. Provar vattenfast den här gången eftersom min mascara tenderar att ligga mer under ögat än på fransarna i slutet av dagen. Kjolarna är jag riktigt nöjd med, en perfekt blå och en coolare svart.  Trodde aldrig jag skulle överge mina jeans, men jag börjar bli en riktig kjoltjej. Så mycket mer bekvämt! Kommer nog leva i dem i vår.

Nu ska jag spana in avsnitt fyra av The City- Good Things Come In Threes. Har totalt fastnat i den här serien också, såklart. Bästa scenen var när de shoppade skor hos Manolo Blahnik och Olivia var så himla pinsam. Skämdes nästan och mådde lite dåligt. Vad är det med henne egentligen? Ska bli spännade att se hur det här utvecklar sig.... Heja Whitney!

Inte missa...



Lipstick Jungle
ikväll klockan 21! Blir det nya hypen efter Sex and The City månntro?

Onsdagsplaner


The Hills Lauren Conrad i så söt klänning. Vårkänslor, ja tack!

Hej igen! M har precis åkt till sin syster för att agera barnvakt och eftersom jag tyckte de behövde lite kvalitétstid med sin morbror stannar jag hemma. Slumpmässigt nog börjar snart ett avsnitt av The Hills också. Se där, vilket lustigt sammanträffande. Igår missade jag två hela avsnitt eftersom det var TV4 sporten! Inte bra. Vi behöver nog två stycken teveapparater tror jag.

Ikväll har jag blivit lovad hyrfilm och imorgon blir det lunch på Drängen. Har redan kollat ut menyn och det vankas god lasagne med ruccolasallad. Älskar lasagne så det blir nog riktigt bra. Ska spana lite på stan efteråt men jag ska inte handla något. Behöver ju iofs fortfarande ett nytt basecoat till naglarna. Riktigt nödvändigt faktiskt, så kanske bara det. Hoppas att det finns något kvar på Parelle för jag vill verkligen ha ett YSL. Faktiskt lite dumt att inte passa på när det ändå är så billigt. Skulle behöva klippa mig också men det får nog vänta ett litet tag till. Löning redan på torsdag iofs så kanske dags att boka tid redan nu?

Nu blir det stor latte och chokladmuffins. Äter ju för två nu kan man nästan säga. Dont freak out ;-)

Personligt album


Foto; Ordning&Reda

Sitter och spanar in fina album på Ordning&Redas hemsida. Något jag tänker försöka göra i framtiden när någon fyller år är personliga fotoalbum. Tänk vad kul att få! Bara att spara digitalbilder från något roligt tillfälle och skicka in för framkallning, klistra in i ett sött album och vips, en fin present! Skulle själv bli helt överlycklig om jag fick ett och det brukar vara en indikation på att det kan vara en bra idé.

Scarlett nästa eller ny nappflaska?


Idag blir det en riktigt lugn dag. M är ledig så vi slappar och kollar på teve. Ska snart övetala till en liten promenad så vi får luft. Och motion. Känner att de senaste två veckorna inte gjort det bästa för magen och igår blev det både pizza, pommes frites och coca cola. För att inte tala om allt godis jag tryckt i mig sista tiden. Varken jag eller hyn känns direkt på tip top. Måste nästan vara sockeröverkänslig för får alltid dålig hy och utslag efter några dagars överkonsumtion. Nu måste det bli lite skärpning här. Ska nog försöka snoka reda på det här numret av nya Harpers Bazaar med snygga Scarlett på framsidan också. Pressbyrån nästa?

Funderar även över det här  med vårsneakers. Vad ska man satsa på egentligen? Behöver ju verkligen ett par snygga och sköna skor men Converse känns verkligen som något alla kommer knalla omkring i och då blir det ju inte lika roligt längre. Funderar på ett par Sneaky steve eller Reebook istället. Minst lika klassiskt snyggt och säkert bra mycket skönare.

Ps!
Hade skummaste drömmen inatt att jag var med barn och tydligen var det en liten flicka jag väntade. Skulle precis till att berätta den glada nyheten för M när jag vaknade. Yaiks. Förhoppningsvis var det bara en dröm, men kan inte hjälpa ändå att jag blir lite orolig. Skulle inte kunna vara sämre tajming än just nu isåfall. Nu kommer jag säkert  gå omkring och fundera över det här resten av dagen. Lustigt hur drömmar kan påverka en!

Prova!

Åh, hjälp, det här var helt knäppt. Maria tipsade mig om ett helskumt test där datorn kan läsa dina tankar. Både jag och M har provat hur många gånger som helst nu och det funkar verkligen. Lite läskigt.... Prova här!

Jag måste ta reda på hur det funkar!

Vår 2009?



Två supersöta plagg från Asos. Firar gärna in våren i de här!

Inget Bevvan



Somnade pang bom i soffan när jag la mig för att titta på 90210. Såklart. Nu blir det svårt att sova inatt. Hade varit perfekt att vakna lagom till OTH nu, men såg att det inte sänds mer. Får väl trösta mig med The Hills senare ikväll. M är hemma nu också så vi ska väl svänga ihop någon middag. Imorgon är vi lediga båda två!

Tillbaka

Mission complete. Det roliga var att skorna var nedsatta med typ 50 % nu. Gha. Men jag höll mig, kommer inte gå tillbaka och köpa dem bara för det, haha. Nu ska jag fixa lite mat och kolla om det är ngt bra på tv. Söndag innebär One Tree Hill va? Kram!

Going downtown

Godmorgon! Frukost och nu snart ner på stan. Planerar att kika in på Zara och sen blir det hemmamys resten av dagen. Jag tror att skorna jag köpte senast får åka tillbaka, likaså tunikan. Känns inte helt hundra och jag vet inte om jag kommer att använda dem så mycket trots allt. Har funderat fram och tillbaka hela veckan och kommit fram till det så då är det nog rätt beslut ;-) Men det kommer kännas svårt när jag står där med påsen i handen framför kassan...haha... Hatar att skiljas från kläder man en gång köpt, likadant när man ska sälja något på Tradera. Men måste  tänka lite förnuftigt, har hur många skor som helst, och känns det inte helt rätt är det förmodligen inte det. Gillar inte när något sen bara blir stående.

Personligt om stil...


Nicole i perfekt stil men nu handlar det om min...

Vad heter du?

Charlotte Suzie
Vart bor du?
Hmm. Örebro/Katrineholm kan man nog säga.
När är du född?
15 dec 1980
Beskriv din stil med 3 ord?
Oj. Tre ord? Vad svårt! Jag vet verkligen inte. Avslappnad och chic? Haha! Jag köper det jag tycker är snyggt och slänger på mig det jag känner mig bekväm i oftast.
Vad innebär mode för dig?
Något kul och roligt som livar upp vardagen. Jag har alltid varit kreativ, när jag var liten målade och tecknade jag tex mycket, mode har nog blivit mitt "vuxna" sätt att uttrycka mig helt enkelt.
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
Handlar lite varsom, man ska inte begränsa sig. Men H&M, Zara, Scorett, Topshop, ASOS, Ginatricot (räknas Lookfantastic som en butik?) är väl bland de mest frekventa.
Shoppar du second hand?
Njet. Har lite svårt för second hand. Har verkligen försökt men det funkar liksom inte.
Vilken är din favoritdesigner?
Chanel.
Vad är din favorit i vår?
Bara en? Eh..... Jeans? Haha....
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Det varierar & beror ju på vad man räknar in. Med alla skönhetsprodukter och sånt också menar jag? Kanske 3000...
Dyraste plagget respektive billigaste?
Dyraste är nog ett par stövlar från Scorett, billigast förmodligen underkläder?
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Ingen aning. Vem vet? Förmodligen får man prioritera mer om man får barn. Jag tror att jag i alla fall kommer satsa mer på investeringar än vad jag gjort hittills. Plagg, skor och väskor som håller länge, klassiker och i bra kvalité. Det kanske blir dyrt just då, men billigt i längden. Jag vill ha saker man älskar och vill ha hela livet! Typ när man är 85 och kan plocka fram den där fina chanelväskan man sparade till och fortfarande tycker den är finast i världen. En sån tant vill jag bli :-)
Brukar du tröstshoppa?
Ibland. Har dock kommit på att det är lite farligt...
Högklackat eller lågklackat?
Högklackat, såklart :-)
Vilken är din drömväska?
En röd eller svart Chanel
Vilket blir ditt nästa köp?
Vet ej. Planerar att inte handla så mycket framöver... Gått alldeles över styr sista tiden. Så jag funderar nog mer på vad jag inte ska köpa, hehe.
Vilka är dina stilikoner?
Jag har nog hur många som helst och inspireras mycket av kändisar geonom tidningar och bilder. Kate Moss, Kate Hudson, Kate Beckinsdale, Nicole Richie, Scarlett Johansson, systrarna Olsen....
När upptäckte du ditt intresse för mode?
Svårt att säga. Har väl funnits där mer eller mindre till och från.
Beskriv ditt första modeminne eller favoritplagg?
Förmodligen när jag ville se ut som Lili & Sussie med krusat hår, pastellkläder och ljusrosa läppstift. Och så kommer jag ihåg att jag hade en volangkjol i blått jeanstyg som jag älskade att svänga runt i när jag var kanske 5. Skulle lätt kunna ha en liknande idag...
Något du ångrar klädmässigt?
Biggest no no måste väl ha varit typ cykelbyxor eller fladderbyxor på 90 talet. Så hemskt att jag knappt vill tänka på det. Eller när alla skulle se exakt likadana ut under högstadietiden. Vad tänkte man med egentligen?
Favoritplagg precis just nu?
Svarta strumpbyxor och tröjklänning. Skönt och bekvämt!
Favoritaccessoarer?
Väskor, smycken och skor!


Fler än jag som gillar Chanel. När blir drömväskan min?

Lite smycken



Älskar bilder där man får se vad andra har har i sina väskor och dylikt så idag bjuder jag på en bild på mina smycken som jag har med mig hit till Örebro. Den söta glittriga necessären var en present från U i december och funkar perfekt som förvaring!

Haft en riktigt mysig och lugn kväll, ätit god middag, tittat på film och så. På måndag börjar M´s lediga vecka så då får vi äntligen några hellediga dagar tillsammans. Fint! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det löser sig väl. Jag vill gärna åka ner till Naturens hus fika bort någon eftermiddag eller så. Skulle vara kul att inta relaxen på Gustavsvik också men har ingen bikini med mig så får ta det någon annan gång.

Lördag

Godmorgon! Inte världens härligaste väder ute idag, jag som hade tänkt ta en långpromenad och allt. Nåja. Ikväll ska vi i alla fall ha lite mysmiddag när M kommer hem från jobbet, har lovat att laga mat.

Råder lite bloggtorka i huvudet idag så blir nog inte så mycket mer skrivet än så här :-)

Hemma

Australia var superbra och tiden bara rann iväg, man märkte knappt att den var så lång, konstigt. Perfekt biofilm! Nu blir det sängen snart.

Not today


Nu ska vi snart knalla iväg till bion. Kan inte ha mina nya skor på mig vilket grämer mig, haha. Får nöja mig med att sitta och klappa på dom i knät... Ja, jag är lite störd, jag vet ;-) Bion börjar kl 21 och håller på i nästan tre timmar. Hjälp. Hoppas den är riktigt bra för jag kommer väl bli både rastlös och trött. När vi kommer hem har jag en ugnspizza som ligger och väntar på mig. Redan sugen.

Parfumes are a girls best friend


Bild; Chanel

Jag har blivit riktigt parfymtokig den senaste tiden. Känner mig nästan naken och tråkig utan. Tidigare körde jag mest med en eller två, tills jag kom på hur kul det är att variera, och hur många det finns som luktar så gott! Köper nästan hellre en ny parfym än smink eller kläder. Nästan. Mina favoriter som jag använder mest just nu är Agent Provocature Maitresse, Dolce and Gabanna The One, Paul Smiths Rose, Jean Paul Gaultiers Madame & Miss Dior (som varit storfavoriten i ett par år). På önskelistan står bla Chanel´s Coco Mademoiselle, V&R´s Flowerbomb och Clean´s Warm cotton. Blir nog nästa parfymköp, även fast jag inte behöver dem...

Clean´s
parfymer finns förresten att beställa på bla HQ Hair för ungefär 150 :- under butikspriserna i Sverige. Just saying ;-) Brukar vanligtvis beställa från Lookfantastic tack vare alla bra erbjudanden de kör med, men Clean har de inte. Ska nog börja fila lite på en beställningslista inför våren. Behöver bla bodylotions och dushcremer.

Like Kate´s style



Varje gång jag ser den här bilden på  Kate Bosworth blir jag påmind om hur snyggt det faktiskt är med Converse. Älskar kombinationen leggings, ljus jeansjacka och längre topp. Perfekt vardagsoutfit. Ett par vita kommer jag def. satsa på inför våren. Snyggt till ljusa, slitna jeans också. Jag har slitit runt i mina kopior från Cheap Monday som jag köpte i både svart och vitt tillräckligt länge nu (ett par år) så behöver verkligen ett par nya sköna sneakers. Alltid en bra anledning till nytt skoköp ;-)

Nu ska jag ta en dusch, spruta på lite parfym och platta håret. Snart blir det mat!


TGIF!

Även om man varit ledig hela veckan ;) M kommer hem om ngn timme med en hemlig take away och sen blir det bio! Nu ska jag titta på Vänner (det bästa avsnittet där Ross bleker sina tänder och Phoebe hånglar med Ralph Lauren) och The Hills, om jag hinner.

Dresses


Bilder; Asos

Sitter och plågar mig själv med att kolla in rean på ASOS. Finns hur många snygga klänningar som helst för typ 200 kr. Som har kostat runt 6-700.... Ahh. Skjut mig långsamt. Om någon av här finns kvar om en vecka måste jag köpa. Bara måste.

Eller vad sägs om ett par peeptoes i skinn eller mocka för bara 200 kr? Älskar de med rosett där bak som även finns i rött.

Gult i vår



Jessica Simpson är vårfin. Gillar den här looken. Jag fick ju en hel massa stora sjalar av storebror i julklapp och födelsedagspresent. Världens bästa present och i en massa olika färger. Bla en gul, som ovan. Ska definitivt användas i vår. En leopardmönstrad skulle vara fin att ha också!


Australia here we come


Imorgon ska vi väl äntligen komma iväg och se Australia. Bilderna från filmen ser så himla vackra ut! Hästar, kärlek, äventyr. Låter perfekt! Ska boka platser redan ikväll.

Så snyggt


Bild; Net-a-porter.

Behöver väl inte säga så mycket, helt underbar outfit. Älskar att spana in Net-a-porters snygga kombinationer. Så här skulle jag vilja se ut någon dag! Har totalt snöat in på leoapardmöstrade skor de senaste dagarna. Röda väskor är alltid fint.

Färg!


Bilder; Net-a-porter och H&M.

Ballerinor känns som något man inte kan tröttna på. Sköna och funkar perfekt på våren, sommaren, en bit in på hösten. Går att ha överallt, på jobbet, när man går ut, på stan, till jeans, kjol, leggins.... Perfekt när man inte orkar ha högklackat! De här från Jimmy Choo och Maloles tycker jag var fina, och de i leopard kommer att komma hem snart. Behöver bara ett par nya svarta så är jag nöjd. Har slitit på mina från La redoute/Soft Grey lite för länge nu. De svarta från H&M ser faktiskt rätt fina ut men de rosa kanske vore roligare?


Vårnytt hos H&M


Godmorning! Skönt med ännu en sovmorgon måste jag säga. Har hitills tagit en dusch, mejlat lite och spanat in nyheterna på H&M´s webshop. Lite sugen på den här jackan i mockaimitation men jag vet inte. Man ska aldrig handla om man är osäker så väntar nog ett tag tills det känns rätt. Den söta körsbärskoftan och ballerinorna för 98 :- i lepoardmönstrat får iallafall åka med bikinileveransen, har velat haft ett par i flera år och de här så riktigt fina ut för det priset. Bra sommarskor kan man aldrig få för många av. Nu blir det frukost!

Kort visit


Tillbaka från U.S.Ö. Blev en kort visit eftersom jag typ hoppade upp och ner från stolen. Fick inte lämna blod för att jag fått något slags armveckseksem, precis där de brukar sticka nålen. Var inte så mycket att göra än att gå igen. Jag som hade laddat med Elle Mat och vin och allt. Hoppas att det försvinner snart så jag kan boka ny tid.

Tog en sväng på stan efteråt mest för att få lite luft och så var det faktiskt lite sol idag igen. Kikade efter ett base coat till naglarna men vill bara ha ett från YSL för de fina flaskorna. Så lyxiga! Får se om de finns kvar på rea när lönen kommit. Ska fixa ihop något att äta nu, ville inte ta fika på blodcentralen när jag inte lämnat blod, känns lite dumt.

I used to be smaller


But not happier. Hittade en gammal jeansjacka som vore rätt fin att ha till våren. Tyvärr lite för liten.... Det roliga är att jag är mycket mer nöjd med mitt utseende och min kropp nu än när jag var så där supersmal. Lycka är inte lika med smal ändå var det något jag strävade efter. Sjukt egentligen att lägga så mycket energi på något som inte är viktigt. Är man glad och trivs med sig själv så blir man automatiskt snygg och kurvor är hett! Titta bara på tex Marilyn Monroe, Scarlett Johansson eller Carmen Electra, kurvor och de snyggaste som finns tack vare självförtroende. Förstår inte folk som säger att tex Scarlett är tjock och ful. De måste verkligen ha problem med sig själva. Om vi fortsätter att klanka ner på andra, hur ska vi då kunna bli nöjda med oss själva?

Älskar det här citatet, för det är precis så det är!


"If you're comfortable with yourself, then it's sexy. Maybe people think I look sexy because I feel sexy. I am a very liberated person that way. I'm very comfortable with my sexuality" - Scarlett Johansson


Gamegirl


En sån här vill jag ha! Finns ju massa roliga spel till. Tänk vad kul att spela Super mario bros tex. Kul att ha med sig när man reser eller bara är rastlös och uttråkad. Och så är den ju väldigt söt också ;-)


Straight from the shower



Godmorgon! Är uppe i rätt hyfsad tid bara för att kunna tvätta håret. Har glömt min hårfön i Katrineholm så det tar ju ett tag för håret att torka. Ingen rolig parfym får jag ha idag heller, råder parfymförbud på blodcentralen. Suck :-) Hoppas det inte är lika kallt ute idag, vill inte frysa. Nu ska jag göra iordning lite frukost, blir latte och fullkornsgröt. Bästa som finns! Läser Sofis Mode till. Hittade såklart ett par skor där som jag vill ha... Har spanat in liknande på H&M för bara 400 kr men de lär vara slut i ett nafs.

This is what I´m talking about


Bild; Net-A-Porter

Mer shoppingdrömmar. Läskigt snygga skor från Christian Louboutin... Alla tre är en dröm och tja, köper man inte fyra par skor alá tusen kronor så har man ju faktiskt råd med ett par. Bara att börja spara med andra ord. Lättare sagt än gjort, men har man ett tydligt mål så kanske det blir lättare och det skulle ju absolut vara roligare att ha ett par äkta Louboutins att knalla runt i än något annat. Man kanske skulle göra upp en liten budget?

Nu ska jag lägga mig på soffan och sova. M går upp till jobbet om mindre än tre timmar och jag vill inte väcka honom innan dess, men så fort  han gått hoppar jag över till den sköna sängen och sover några timmar till :-) Imorgon efter att jag varit på U.S.Ö ska jag kika efter någon bra pocketbok att roa mig med. Är lite sugen på Champagneflickan som jag stått och hållt i ett antal gånger nu utan att köpa men vi får se vad jag kommer hem med. Hörs mer imorgon!

I hate this part


I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't want to try now
All that's left is goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here


Älskar det här uppträdandet av The Pussycat Dolls Tavern on the Green, efterfesten för The Hills. Låten är bra och dansen så snygg!

Flowerpower i vår eller enkelt vitt?


Bilder; See by Chloe



Kanske inte riktigt jag men något sånt här vore ändå riktigt snyggt nu till våren. En blommig klänning och hoboväska. Jag äger ingen blommig klänning så i år är det definitivt något jag kommer att spana efter när vårens nyheter börjar trilla in. Skön 70- talskänsla och så fint till bruna ben och remsandaler. Jag tänker lite på H&M klänningen som det nästan blev lite blogghysteri om förra året. Å andra sidan är det ursnyggt med svart eller enkelt vitt som Kate Hudson på lilla bilden. Precis så vill jag se ut i sommar och jag kommer även att leta efter liknande skor. Något annat jag kommer hålla ögonen öppna efter är en hellång klänning och såklart randiga toppar. Sött, fräscht och funkar alltid.

Marilyntee



Så snygg tee från Monrow. Älskar Marilyn Monroe och t-shirtar som funkar till ALLT så denna vore ju helt perfekt att ha i garderoben. Finns hos Shopbop.

Drömväskan i rosa



Precis en sån här miu miu väska som ligger uppe för försäljning hos Modette vill jag ha, fast kanske hellre i någon ljus pastellfärg. Tyvärr har jag inte 8000 kr som bara ligger och väntar på att shoppas upp. Smakar det så kostar det.
Har svårt att tänka mig andra väskor i rosa och pastell, men på dessa är det bara så fint. Vill. Verkligen. Ha. Bestämmer man sig för att satsa på en så är det ju faktiskt inte helt omöjligt att läggga undan någon tusenlapp i månaden och undvika lite spontanshopping här och där. Om man bara bestämmer sig för att köpa basplagg eller sånt man måste ha. Det skulle lätt vara värt det.

Imorgon ska jag vara duktig. Har bokat tid för att lämna plasma på sjukhuset. Hmm. Undrar hur många gånger man skulle behöva gå för att få råd med en väska? Ca 100 gånger... Det skulle ta fyra år. Sen har man sin drömväska, bara sådär ;-) Nu har jag ju kommit på värsta smarta grejen, haha.

Apropå just färger så är det lite roligt vad som passar vissa väskor. En Chanel är klart snyggast i svart eller rött, en Mulberry i svart, miu miu som sagt i rosa...


Black apple



Titta vad som ligger här då. Darlingens nya svarta Ipod. Så snygg och jag är grymt avundsjuk. Kanske får jag låna...

Sommardrömmar



Favoriterna från vårens nyheter hos Net-a-porter. Vitt, rosa, sött och spets.

Sitter och spanar in vårens nyheter på Net-a-porter. Eller ja, previewen då. Så grymt söta skor och väskor. Blir nästan lite andlös här. Åh... Dyrt så det förslår såklart men drömma får man & inspirationen är som tur är gratis ;-)

Idag åkte lösnaglarna av och jag planerar att lacka dem i svart. Kom dock precis på att jag inte har något genomskinligt underlack så nu vet jag inte om jag vågar. Brukar vara så svårt att få bort och inte så snyggt att gå med missfärgade naglar. Haha, ja alla dessa ytliga problem.... ;-)

Kneehigh


Nästa spaningsobjekt på stan? Knähöga stövlar är supersnyggt och något jag gärna skulle vilja ha. Supersnyggt till tex en kortare kjol eller klänning eller varför inte klassikern utanpå jeans? Kommer ihåg tiden när man bara associerade det till trashig Pretty woman stil men allt beror ju på vad man kombinerar det med. Så är det ju nästan alltid med mode, anything goes.

Heartless


Bild; www.hollywire.com

In the night, I hear them talk the coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul
To a woman so heartless
How could you be so heartless
Oh, how could you be so heartless?

How could you be so cold as the winter wind when it breeze
Just remember that you talking to me
You need to watch the way you talking to me
I mean after all the things that we been through
I mean after all the things we got into
I know there are some things that you ain't told me
I did some things but that's the old me

And now you wanna get me back and you gonna show me
So you walk around like you don't know me
You got a new friend, well I got homies
But in the end it's still so lonely


Kan inte sluta lyssna på den här låten. Kanye rocks!

Tankar

Kan inte hjälpa att jag har lite panik inför det här året och speciellt nu har man all tid i världen att tänka ut vad man ska göra. Flytta eller bo kvar? Vart? Jobb eller kärlek? Hur? Jag är nog rätt vilsen när allt kommer kring. Vet liksom inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Är det normalt att fortfarande känns såhär när man är hela 28? Känns som man borde ha klurat ut lite mer saker vid det här laget. Eller det kanske jag har, men inte lika mycket som jag skulle velat. Men jag tror att jag är på rätt spår iallfall. Alltid något. Jag lever, och jag lär i alla fall. Och jag gör vad jag vill. Hela tiden. It´s gonna get me somewhere, sometime. Sanning på sanning byggs på och gör mig till den jag är.

Jag vill inte bli en sån som kompromissar med sig själv.

Januarireflektion

Vänner. Fresh Prince in Bel-Air. OneTree Hill. The Hills. Tända ljus, godis, clementiner och kaffe. Känns som att eftermidagen är spikad. Idag tänker jag inte gå utanför dörren. Det är kallt ute och jag tänker gömma mig i min bubbla ett tag till... Januari är verkligen en seg månad, inte sant? Man är trött på vintern (fast det nästan är nu den börjar, januari är ju alltid den kallaste månaden) det är fortfarande låångt till våren och det händer inget speciellt. Alla fester och allt glam och planering är plötsligt som bortblåsta och det känns som att alla försvinner in i sin egen lilla vardag igen. Skönt iofs att få en brejk efter all julhysteri. Det kanske är något vi behöver för att orka med ett nytt år?

Ny parfym



Klart jag inte kunde hålla mig borta från rean på Parelle. Kom ut med en som jag vetat haft ett tag nu, Jean paul Gaultiers MADAME. Så söt flaska och alldeles lagom storlek att ha med sig när man åker bort eller i partyväskan så jag är mer än nöjd. Riktigt fint väder i Örebro idag, kolla bara den klarblå himmeln! Jag köpte en stor påse godis till M också med bara hans favoriter; chokladbananer. Tyckte han behöver muntras upp när han kommer hem trött från jobbet. Mina fina vantar jag tänkt köpa var såklart slut. Så går det när man väntar för länge.

Nu ska jag laga mat och sen blir det One Tre Hill på tv. Älskar att de visar de gamla avsnitten i repris!

Hemlis



Funderar på att sno M´snygga rutiga skjorta från Lee  idag....Hjälp vad fin, vill ha en likadan!



Update: Vågade inte. Nu blir det stan!



From nu bär jag den här shoppingkassen i tyg med mig i handväskan. No more plastic bags för mig.

Inköpslista måndag; Morötter, groddar och advokado. Nytt nyttigt år!

Black coat member



Mina bästa fynd från årets rea får bli de här svarta kapporna. Den första hittade jag på Åhléns i Katrineholm i mellandagarna. Halva priset plus personalrabatt gjorde att jag slog till och priset blev så lite som typ 300 kr. Den andra hittade jag på Zara här i  Örebro. Föll för bältet i midjan och att den ser ut som en trenchcoat med hög krage. Bra när det är kallt!  Den första är lite mer söt, den andra tuff. Perfekt att variera med till vardags och fest och jag behövde lite långa kappor så är mer än nöjd.

Nu ska sminket på (behövs skapliga mängder concealer för att dölja dagens trötta), plattången fram och posten kollas innan jag drar ut. Hörs senare!

Tell me why I dont like mondays...


Skulle gärna se ut så här idag! Ursnygg röd mockajacka...
Bild; Sofis Snapshots


Ny vecka, ny dag, nytt år. Hjälp. Har sovit riktigt dåligt inatt så idag är jag ingen pigg tjej. M gick upp redan kvart över fyra stackarn så han mår nog ännu sämre idag på jobbet. Tror inte vi kunde somna alls innan dess! Måndagsångest? Ska nog undvika godis och latte på kvällen, var ingen höjdare alls känner jag. Hade tänkt ringa Blodcentralen för att boka en tid men det känns som en sån där dag då man inte ens vill prata med någon och då förstår ni hur illa det är. Jag som har jobbat som telefonförsäljare och allt ;-)

Ska äta frukost nu med sällskap av  Elle och sen försöka gå ut en sväng. Måste ha luft och sol. Och shopping, haha. Det kan ingenting hålla mig borta ifrån konstigt nog ;-) Fortfarande snö ute, mysigt! Synd att impregneringssprayen ligger i K-holm, annars skulle jag kunna ha nya mockastövletterna på mig. Dom kan ju inte bara stå där liksom.

Förresten är jag riktigt sugen på att klicka hem skinnhandskarna jag bloggade om från La redoute igår, men vet inte hur storlekarna funkar. 1,2,3 eller 4? Fattar ingenting. Ska man våga chansa?

Älsklingar



Skor, skor, skor. Visst får man aldrig nog? Finns nog inget roligare att komma hem med i shoppingpåsarna. Här är ett par av favoriterna från förra året. Har inte ens hunnit fota en del av alla jag burit hem under 2008 och fler lär nog komma. Ett nytt sko år har börjat! Drömmen är helt klart en walk in closet med en hylla bara för skor (ungefär som Carries i Sex and the city filmen, eller Camerons Diaz syster i I hennes skor) eller en bokhylla full med dem. Just nu ligger de utspridda här hos M och hos mamma. Känns inte riktigt bra att inte ha koll. Måste få ordning på det här...


Drömmen!

I need you


Chanel, of course.

Något jag måste köpa snart är ett par glasögon. Har inte haft ett par sedan mina gick sönder för tre år sedan, och sen dess har jag användt linser.... Varje dag. Det är inte ok. Jag vet precis hurdana jag vill ha, frågan är om de finns att få tag på. Ungefär som de på bilden eller liknande. Så fina att jag skulle vilja ha dem varje dag. Bra för ögonen :-) Matchande plånbok? Yes please...

Nu ska titta på Victoria Secrets fashion show och äta godis. Mycket godis.

Alla dessa Begär



Bra sugen på att klicka hem de här bruna stövlarna i MC stil från La redoute. Men jag ska hålla mig.... Promise.

First Aid Kit


Kvällens örongodis; First Aid Kit.

Har precis spanat i bandet First Aid Kit My Space. Läste om dem i N.A och blev nyfiken. Man kan inte tro att de är typ femton år.... Jättebra är dom, lyssna! Låten Tiger Mountain Peasant song är nästan läskigt vacker och Blue Christmas får mig att vilja gråta.

Ikväll tittar vi på You, me, and Dupree. Jag bojkottar vintern utanför och vägrar gå ut. Så ingen bio idag heller.

Coola syskon



Hollywoods snyggaste syskonpar måste utan tvekan vara Jake och Maggie Gyllenhaal. Älskar deras rollprestation i Donnie Darko som vi såg igår. (Dom behövde väl knappt spela syskon?) Dom är bäst helt enkelt, kul att båda är så kända!

Kallt



Invigde söndagen med nya örhängena, men åh fy sjutton vad kallt det var ute! Höll nästan på att förfrysa fötterna i mina tunna stövlar. Gå inte ut om ni inte måste! ;-) Nu ska jag kika in rean på La redoute och värma mig med en varm latte och lite choklad. Tända ljus också såklart! Gillar verkligen de här från Zara, så fina.


När det är så här kallt längtar man inte efter nya vårkläder, man längtar efter nya vinterkläder! Skulle inte tacka nej till de här fina! Älskar snygga vantar då de verkligen kan lyfta en hel outfit. Lite som skor och väskor när jag tänker efter. Imorgon ska jag ner till Indiska och knipa mig ett par nya i svart. Hann inte dit i lördags så nu gäller det.

Sunday


Härliga söndag! Idag har vi sovit riktigt länge (inget ovanligt fenomen iofs ;) och ätit frukost till The Hills som bara fortsätter och fortsätter på MTV. Men nu ska vi ta en promenad till väster och klappa lite på M´s hoj som står i garaget där. Längtar till våren när vi kan åka lite på den. Jag är väl inte direkt någon hojjbrud, men en utflykt då och då tackar jag inte nej till ;-)

Sen ska vi köpa tidningen och ha en slapp söndagseftermiddag med fika. Ikväll blir det äntligen bio!

02.13?



Oj vad sent det blev ikväll. Middag, vin, Djävulen och jag och Donne Darko, sen drog klockan iväg. Mysigt! Himla skönt med en nystädad lägenhet också, jag trivs så mycket bättre då. Imorgon ska vi väl äntligen komma iväg på den där himla bion.... Inte lätt att vara hemmatomte.

Nya örhängen



Blev bara en snabbis ner på stan men jag lyckades haffa dom här fina guldhoopsen Ur och Penn för bara 19 :-. Annars har vi storstädat och så är det The Hills maraton på MTV, som jag såklart fastnat totalt i....



Sällskap!

Lördagsplaner


Dag fyra och naglarna fortfarande lika fina. Nice!

Godmorgon! Snö ute idag, vad var det jag sa, haha ;-) Fint! Jag har precis duschat och nu ska vi laga pannbiff och sen gå ner på stan. Jag måste självklart shoppa lite (åker nog hem början på nästan vecka så gäller att passa på) och sen ska vi ta en riktigt lång eftermiddagsfika. Ikväll blir det bio!

Heart and coin


Har hittat de sötaste armbanden på Kyssjohanna.... Åh....


Supersöta!


Skulle inte direkt tacka nej till ett svart screw armband heller. Så snygga!

Just a nice picture



Jag tycker det finns alldeles för lite vardagsromantik här i världen. Eller så är vi bara dåliga på att visa det? Den här bilden gjorde i alla fall mig lite glad :-) Nu ska vi snart titta på Dodgeball och dricka årets första must. Har en hel påse biogodis också men den kanske man skulle spara till imorgon...?

Gloves


Nu är jag hemsk och snor en bild ur Elin Klings blogg men vill bara visa vilka coola vantar hon har. Så fint till svarta naglar! Precis såna stod jag och höll i på Indiska för ett par dagar sedan. Ska nog kolla om de finns kvar imorgon för de var verkligen ursnygga. Bild kommer!

Inköpslista lördag:
  • Svarta vantar; Indiska
  • Örhängen; Ur och Penn (det är halvaprisetrea hallå!!)

Hänger på?


Londons finaste par på promenad.

Åh, vad jag vill åka utomlands. London, New York eller Paris. Ibland är det allt jag kan tänka på. Att bara dra iväg och få leva lite. Känns som jag inte varit utanför Sverige på år, och det har jag nog inte heller när jag tänker efter. Måste åka någonstans snart!


Dagens



Döskallar, rosa och ränder. Tittar på Yrrol och äter pizza. Vi skjuter på bion till imorgon, kommer inte komma ur soffan ikväll..

Fredag



Datorn är helt konstig, så nu blir det bara snabba inlägg. På pizzahut bjuder de på kaffe och läsk när man väntar, vilken bra grej!

Storfavorit



Min favoritdoft just nu; Dolce And Gabbana The One. Luktar såå gott!

Give me a lovely spring


Härligt glad och snygg Nicole Richie. Jag gillar hennes stil jättecmycket och visst får man lite vårkänslor av den här bilden? Lite så här vill jag se ut i vår. Scarf, stora solglasögon och färgglad väska! Än är det flera månader kvar men bara att hålla ut. Den som väntar på något gott....

Nu har vi samsats om biofilm för ikväll. Blir Australia. Men innan dess- PIZZA HUT!

New years


Lite bättre bild från nyår.

Gav ni några nyåprslöften för det här året föresten?

Jag gav bara ett, men det håller jag för mig själv :-)

Nu ska sminket på och så skall jag väcka karln. Kram!

Leopard



Leopardskor
är riktigt coolt! Det roliga med just leopard är ju att det aldrig slår på bred front även om det är lite småtrendigt till och från, så det känns alltid nytt och lite edgy. Jag skulle nog kunna tänka mig ett par! Nu ska jag äta min morgongröt och titta på TV. Tänk att det är fredag! Vart tog den här veckan vägen egentligen?

Fredag & bioplaner


I need some Scarlett!

Godmorgon bloggen! Har precis vaknat och hunnit kika ut genom fönstret, alltid lika spännande att se vad det är för väder. Vem vet, någon dag kansker man vaknar upp till snö igen? Nu var det i alla fall frost, haha. Lite mysigt det med.

Ikväll ska vi gå på bio. Står än så länge mellan Australia och Allt flyter men vi kommer säkert på fler alternativ. Jobbigt det här med att behöva välja när det är flera man vill se, och speciellt när man är två personer med ibland olika smak. Om jag fick välja ensam skulle jag självklart se Vicky Christina Barcelona med Scarlett Johansson och Penelope Cruze eftersom det är ett par av mina favoritskådisar. Dessutom gillade jag verkligen gillade Woody Allens förrförra film Match Point. Har nog sett den säkert fem gånger.

Innan dess blir det säkert en sväng ner på stan. Jag är fikasugen!

Hungrig flickvän

Tittar på söta How to loose a guy in 10 days och hungrar snart ihjäl. Var tog min thaimat vägen? Hm. Varför är det så att när killar säger att de bara ska fixa en sak/ ta en öl etc så är de alltid borta i typ sex timmar? Det här är något jag aldrig kommer förstå.

Fast i och för sig. När jag säger att jag ska gå ner på stan och "bara springa in en snabbis på H&M" brukar det sluta med flera shoppingkassar och nya skor några timmar senare. Haha.... Så kanske vi inte är så olika ändå när allt kommer kring?

Men nu får han gärna komma snart annars går jag ut och köper en pizza.

Gårdagens nagelshopping


Lösnaglarna jag använde igår från Depend och som fortfarande sitter kvar. Så nöjd med just den här designen. Hittade ett snyggt svart nagellack också som fick följa med hem. Suktat efter ett från Chanel ett tag men det här var minst lika snyggt på. Ingen skillnad liksom men så mycket bättre pris. Till våren kanske man dessutom redan hunnit tröttna på svarta naglar?

Nu ska jag fortsätta titta på mitt Vännermaraton här på kanal fem och så fick jag just ett telefonsamtal från älsklingen om att en matlåda med tahimat Sweet Chili är på vägt hem. Har inte fått i mig så mkt mer än cola och smörgåsar idag så längtar som en galning efter riktig mat. Sen ska vi titta klart på The Mist eftersom vi inte hunnit det än. Riktigt spännande film!

Smycken & presenter


Efter att man valt kläder kommer alltid det andra problemet. Vad ska man ha för smycken till? Gillar mitt senaste smyckesinköp;  guldiga örhängen från H&M, men igår föll till slut ändå valet på enkla pärlörhängen och pärlarmband. Klassiskt enkelt är fint till nyår! Jag är annars lite dålig på att använda smycken även om jag tycker det är fint. Blir nog mest till fest. Litet halsband, ev. enkla örhängen och någon ring till vardags. Men jag börjar våga ta ut svängarna mer och mer och i vår vill jag tex ha massa tunna färgglada armband på mina handleder. Tycker det är riktigt snyggt och somrigt!


M fick ett urplock Dermalogica produkter av mig i julklapp, bla krämen Active moist, shave oil och en body wash. Perfekt present eftersom det def. kommer att användas! Igår fick han ett doftljus från Zara av mig i nyårspresent. Älskar deras fina vita ljus och det här med vattenlilja doftar riktigt gott.

Första dagen på nya året


Älsklingen har hittat mina Zara påsar och jag världens godaste kulor...

Godmorgon 2009!

Vaknade inte förrens halv två idag och hittills har vi bara slappat och kollat på film. Det är det nyårsdagen är till för, hehe. M ska iväg till K som hade festen igår och hjälpa till att städa. Själv har jag fått ett mycket välbehövligt fripass så kan fortsätta lata mig här hemma i soffan. Inte mig emot. Ska ta en varm dusch nu och sen ska vi äta pizza. Åh vad gott! Jag är lite sugen på bio men nu tror jag att det är såna dagar när alla går. Skönare med lugn och ro i soffan ;-) Desutom har jag hittat M´s Gröna kulor i kökskåpet så nu är lyckan nästan total. Älskar gröna kulor!

Hoppas alla får en bra start på det nya året!

Nyår del 2

Äsch, vi tar det på en gång. Lika bra medans jag fortfarande är pigg :-)


Jättegod mat! M gjorde förätten som bestod av ruccola, brisola och parmesan. Enkelt och gott! Huvudrätten var fläskfilé i nån urgod sås och ungsbakade grönsaker.


M häller upp champagnen i köket.


Mat och vin :-)


Såklart jag fastnade i godisskålen. Hittade lite favoritgodisar. Lakrits är bäst!


Någon hade ätit för mycket julmat :-)


K hade världens finaste tavla hemma hos sig och så fick vi besök av en liten vovve som hette Chibbie. Världens sötaste och bara 12 veckor gammal.


Mer mat och vin... Jag åt så att jag fick ont i magen. Vi åt en supergod panacotta till efterätt som värdinnan gjort och körde en musikquiz.


Happy people och en rolig pärlplatta jag hittade på toaletten och var tvungen att ta kort på. Har rätt barnslig humor ;-)


Sötnosen här gjorde mig så grymt sugen på en egen liten chihuahua men det har jag väl varken tid eller råd med. Suck. M undrade om jag skulle ha en matchande handväska till isåfall. Hmpf. Tror han var lite ironisk? ;-)


Vi gick ut en sväng för att titta på fyrverkerierna på torget. Mycket folk på stan och fint som vanligt! Sen blev det fort kallt så vi gick in igen och körde en till musikquiz och lyssnade på musik och pratade. Det kom lite mer folk till festen.


Chibbie somnade med sin matte i soffan och ungefär här gick vi väl hem. Jag i mina vingliga klackar. Önskade nog ändå att vi hade hade tagit taxi. Hmm vad ska man hitta på nu? Är inte alls speciellt trött så lär nog inte bli mycket sömn inatt. Ska tvätta av sminket nu i alla fall. Tänk att det är 2009 nu! Ett helt nytt år ligger framför oss! :-)

Nyårsfest 2008

Hemma från nyårsfesten hos K på Järntorget och inte ett dugg trött så passar på att bjuda på lite bilder från kvällen. Blir lite egopics nu och imorgon lägger jag upp bilder från själva festen och all god mat vi fick i oss. Dessutom träffade jag världens sötaste och blev lite kär. Men mer om det imorgon. Kram så länge!


Klackarna på och M tar kort på mig i min svarta klänning från Zara. Älskar den!


Kvällens mejk. Jag använde rätt mycket smink men det syns inte alls på bilderna. Har hört att ca 40 % av sminkningen försvinner på bild och det kanske stämmer? Försökte i alla fall på mig lite lilasotiga ögon och så hittade jag mitt gamla Narsrouge i färgen orgasm i sminkväskan. Fint till fest efftersom det glittrar lite, och så nya skimmerpudret från I.D över som extra highlighter. För lite extra färg hade jag Bronze powder från H&M över ansikte & nyckelben. Ett superbra budgetrouge, kostar typ 49 kr!


Hade skapliga problem att knäppa knapparna i jackan med långa naglar :-) Min nya jacka från Åhléns värmde sådär men jag är inte den som är den och vi gick både till och från festen. Skönt med frisk luft!


Guldscarfen från storebror på ute :-) Riktigt kallt ute!

RSS 2.0