Cute


Bild; Lånad från Marie Serneholts blogg.

Otroligt söt bild på Marie Serneholt. Precis min stil. Nästa år ska jag också ha en röd jacka och söt mössa :-)

Fashion



Har legat i soffan halva kvällen med den här boken i knät, Elsas Mode. Himla bra faktiskt och med massa snaskiga detaljer från modevärlden.... Gillas! Tror det blir sängen här snart.... Fått en ny säng i julklapp kan man säga som jag sover alldeles ypperligt i :-)

No more Zara.....



Tillbaka från stan. Handlat mat, fyndat på H&M och upptäckt (till min stora förskräckelse) att ZARA håller på att lägga ner! Whyyyyy??? Vart ska man nu handla kläder i den här stan haha..... Himla synd faktiskt!

Nu ska jag packa upp mina matvaror och prova lite nya träningskläder jag beställt från H&M...Ikväll ska jag äta en av mina favoriträtter, färsk pasta med ngn god sås och en pilsner till.... Så jäkla gott skall det bli :-)

Monday


1. Lackat! 2. Fin julklapp! 3. Min julgran som hållt sig alldeles utomordentligt över julen!

Sitter här och målar naglarna och funderar på att gå ner på stan och spana in rean lite grann. Fick reda på imorse att de kommer på måndag nästa vecka och börjar måla om lägenheten. Känns bra. Så får väl åka hem till mamma igen i helgen som det ser ut.

Har ni lagt några roliga nyårslöften i år? Jag har lovat mig två saker. Den ena är att ha lite roligare det här året och tänka på mig själv och må bra, ganska allmänt liksom..... Det andra håller jag för mig själv så länge :-) Nej, nu blir det på med kläderna och ner på stan. Ses så länge!

RSS 2.0