I want Too faced



Bilder, Eleven.se, Lookfantastic.com

Jag är behöver (eller vill ha) nytt smink! Testade Too Faced av en kompis för ett tag sedan och det var riktigt bra så jag tror jag ska prova det nästa gång det behövs påfyllning. Helt ok priser också! Finns på bla Lookfantastic och eleven. Jag vill testa det här pudret, kabukiborsten, bronzepudret i färgen sun bunny och gärna paletten också. Brukar inte vara mycket för såna förpackningar men den innehåller både pudret, rouget, en mängd skuggor och 6 olika läppglans. Kanon! Då får man prova allt och är man inte nöjd med något så har man inte lagt ut med för mycket pengar och då vet man även vad man kan satsa på till nästa gång. Faktiskt ganska smidigt med allt i ett också, måste ju vara helt perfekt när man tex åker bort.

Ny H&M butik


Söta Tylor Momsen i superfin H&M klänning.
Bild; Aftonbladet


Lite piggare idag men känner mig fortfarande mosig så det får bli ännu en dag i soffan. Måste vara frisk på lördag för då vankas det utgång med H. Blir mat och vin här hemma först och sen ska vi spana in nya Harrys som öppnade redan i höstas men som jag inte varit på än. Ska bli jättekul eftersom jag inte kunnat prioriterat varken fest eller vänner den senaste tiden när det varit så upp och ner med allt. Men nu har jag bestämt att det ska bli mer fokus på "roligt" och "må bra" i fortsättningen. Och att det är bara jag som får bestämma hur jag ska må. Nytt fokus, vår och närhet till vänner och familj. Det känns som att det kan bli jättebra!

Apropå ny saker så börjar verkligen hända lite i den här staden nu. Om några månader öppnar tom H&M vilket alla förståeligt nog ser framemot. Jättekul att det börjar röra på sig men farligt för min plånbok ;-) Jag brukar ju få hålla mig med shopping tills jag kommer till Örebro och det är sällan jag går runt på stan här och handlar. Men H&M är ju en sån där affär som man nästan måste gå in i varje dag och kolla, haha.

På söndag kommer äntligen M hit så nu börjar nedräkningen. Saknar mina babies så det gör ont! Får även hit kameran då så förhoppningsvis kan jag visa lite bilder på lägenheten.

Lånad



Vaknade redan 6 imorse och sen på förmiddagen kom mamma in med datorn som jag får låna till imorgon. Fick även filmen Patrick 1,5 som jag ska titta på senare. Annars har jag legat däckad sen i lördags/söndags. Feber och ont i halsen. Suck. Trodde jag var frisk igår så tog mig ner en sväng på stan för att kolla in bokrean och heja lite på Ullis på Åhléns, men sen var jag förstörd resten av kvällen. Men jag tror det börjar ge sig nu och imorgon eller fredag kommer jag nog vara back on track. Behöver bara vila och ta det lungt. Men det är ju så tråkigt!  Himla tur att jag fick en gammal DVD spelare av mamma häromdagen och att jag har kylen full med mat. Underhållningen fixad liksom. Har blivit många koppar the här i soffan.

Kan i alla fall trösta mig med att det var helt perfekt tajming att bli sjuk på. Precis efter flytten, men innan helgen ;-)

Over and Over and then Repeat


Bild; H&M Home

Jag har kommit på att jag är så himla tjejig ibland. När jag hittar en låt eller skiva jag gillar kan jag inte sluta lyssna på den utan jag lyssnar på den om och om igen. Tills jag tröttnar totalt och byter till något annat och upprepar proceduren. Nu kan jag bara inte sluta lyssna på Tonight med Lykke Li. Jag älskar den här låten! Men om två dagar. Då är det förmodligen något annat som gäller. Killar är ju precis tvärtom. Flippar mellan olika låtar eller kanaler på tv och lyssnar lite på varje. Kanske är det något som avspeglas i hur vi är i relationer också? Hmm. Onekligen en intressant teori......

Nu ska jag spana in nya spännande H&M Home. Är lite sugen på de cerisa kuddarna och det här överkastet ser jättefint ut!

Ny dator?


Bild; Dodevise.com

Nu har bror med familj varit här och fikat. Lilla N på 1,5 lekte med mina skor och så har jag precis som igår fullt med kexchokladsmulor över hela vardagsrumsgolvet ;-) Men vad kul det är med barn egentligen, man blir ju så glad av dem!

Mamma skulle titta förbi en sväng ikväll också och hämta datorn så nu gäller det att toksurfa sista timmarna. Måste. Skaffa. Egen!


Ny trend



Följer Carolina Gynning trenden idag och går helt utan smink. Känns faktiskt jätteskönt! Annars lyssnar på Lykke Li (måste köpa hennes album, Tonight är så vacker att jag nästan dör) och väntar på besöket som ska komma snart. Står mat på spisen också, hoppas jag hinner äta innan.....

Bra start

Gud vad skönt det var med en promenad. Var ute i 45 minuter och hittade en jättebra väg att gå. Känner mig (nästan) som en ny människa! Nu blir det dusch och mat, sen kommer bror!

Lördag & planer


Har sovit rätt bra inatt även om det vart lite sent igår. Men nu är jag pigg goch glad. Blir en liten promenad nu innan frukost så att jag hinner få lite sol. I eftermiddag kommer brorsan med familj hit på fika. Blir nog trevligt. Undrar om jag hinner baka lite innan dess? Annars får jag bjuda på Toblerone eller kexchoklad helt enkelt för det är det som finns. Som tur är så älskar den familjen choklad så det är nog inget problem ;-)

Jag vet inte varför men jag har fått det på hjärnan att åka till Stockholm. Får se om jag drar ihop någon tripp dit snart. För när jag får något på hjärnan utvecklad det oftast till en plan jag inte kan släppa ;-) Det var dessutom år sen jag var där så det börjar nog bli på tiden! Sugen på miljöombyte om så bara för ett tag.

Jag måste handla lite nya grejjer till lägenheten också. Får (lycka!) igång första stämplingen nästa vecka så nu slipper jag oroa mig för inkomst. På inköpslistan står än så länge en DVD spelare (viktigt om inte viktigast), och en bokhylla att ha skor och böcker i. Tror jag ska titta efter en begagnad här i stan faktiskt. Man kan ju alltid måla om och då kommer jag lite billigare undan eftersom Ikea inte finns i närheten och det kostar att hyra släp till bilen. En tur till Fabriksbutiken skulle jag inte tacka nej till heller. Får se om jag kan övetala mamma med ett besök snart. Älskar att gå runt där och titta på allt fint!

Nytt nytt



Asos har börjat sälja Acne! Men jeansen kostar 2,500! What´s up with that? Fast den här skjortan är bara så snygg. Är bra sugen på ett par nya Cheap Monday också. Har ett par som på bilden men de börjar bli väldigt slitna. Mina absoluta favoritjeans så de kan jag ju inte klara mig utan! Nu ska jag spana efter billiga Uggs Tradera och sen blir det sängen. Lördag imorgon och ev. lite fika inplanerat, med bror och kanske en kompis.

Ny prenumation & bokrea


Sugen på ny prenumation med ny lägenhet och allt och den här ser ju onekligen väldigt lockande ut. Cremer från Decleor på köpet! Försöker annars pigga upp mig själv med att surfa runt efter nya böcker. Bokrea snart och det är mycket jag vill ha, böcker är ju så dyra annars så det gäller att passa på. Fick ett sms från älsklingen förut; Den där boken du vill ha kommer finnas på bokrean, bara 49 kr! Inte lite snubbigt när jag precis satt och tänkte på just den boken heller och att det är flera månader sedan jag sa vid ett enda tillfälle att jag ville ha den. Telepati eller vad? Har lovat mig själv dyrt och heligt att lägga undan lite pengar inför sommaren den här månaden, men ett par nya böcker ska jag nog försöka hugga nästa vecka.

Nu blir det thriller med Ewan McGregor på femman och så skall jag försöka tränga undan tankarna på att jag känner mig lite som ensammast i världen just nu. Bara en vecka kvar...

Yes!

TV:n är här! Det börjar likna ett hem!

En nostalgisk skivsamling..


Kommer ni ihåg de här?

Haha, eftersom jag inte har några bra cd skivor (då man slutade köpa skivor för några år sedan) så sitter jag nu och svettas med en en skivsamling som består av:

Sade- Lovers rock (köptes i London 2001 och lyssnades väl sönder ungefär i det taget)
Johnny Cash - I walk the Line (den enda som är helt ok men jag tror faktiskt det var en julklapp till mamma jag råkade få med mig i flytten)
Best of 1997- No doubt, Aqua och Aaron Carter. I say no moore!
Di Leva- Miraklet. Jag fick pinsamt nog för mig att det här var min och M´s låt efter att vi träffats och har nog tvingat honom att lyssna på den X antal gånger för mycket under åren.. Aah, varför gör kärlek en så galen jämt?!

Plus någon gammal Enigma skiva. Kan absolut inte varit jag som köpt den! Vet inte ens hur man får in radion på brorsans stereo så det är väl det här jag får lyssna på den närmsta tiden. Väldigt kul.

Nu blir det matlagning tänkte jag. Vad jobbigt det är att göra precis allt själv! Ingen sambo som man kan kommendera in i köket och beställa vad man vill ha från, haha (skojar bara älskling ;-). Nej, en bra kvinna reder sig själv... Hmm, just det. Köttfärssås kanske? Får nog faktiskt kolla in Tasteline så det inte blir pannkaka av allt... Nej det här kommer bli gott! Har ju färska champinjoner och allt! ;-)


Första dagen


Första inlägget från nya lägenheten! Sitter just nu och bloggar på mammas laptop som jag fått låna in till stan. H och hennes lille son har precis varit här på första fikan och nu väntar jag på att lillebror ska komma hit med teven så att jag har något att titta på ikväll. Annars är det jättemysigt, något litet, men helt ok! Jag trivs bra! Har redan fått upp alla kläder och saker och börjar känna mig hemma. Sov superbra inatt, jätteskön säng! Igår var vi dessutom och storhandlade efter allt flyttsläp så nu jag har hela kylen full med godsaker. Kameran ligger tyvärr hemma hos M så några bilder blir det inte förrens tidigast nästa helg. Då jag även eventuellt tänkte börja bekanta mig med Katrineholms uteliv. Gulp. Har knappt varit ute här ordentligen på flera år så det blir nog en upplevelse.

Den här helgen tänker jag dock ta det lungt, pyssla med lägenheten och bara bo in mig. Ev. baka lite också så att man har att bjuda om det kommer någon på flyttfika. Köpte massa bakgrejer, mjöl och sånt i går när vi handlade och sen när jag kom hem upptäckte jag att brorsan lämnat kvar halva skafferiet fullt med sånt, så nu har jag nog så att det räcker ett tag.

Igår köpte jag även ett supergott the från The London Tea Company. Vanilla Chai med smak av bla ingefära och kanel. Svindyrt, men riktigt gott till skummad mjölk. Ny favorit helt klart! Ser på hemsidan att det finna massa roliga smaker. Dessutom är det Fairtrade och organiska förpackningar så det här dricker man verkligen med gott samvete ;-) Sugen på att prova det med hallon eller rossmak nästa gång.

Let´s do it

Godmorgon torsdag! Ja, idag bär det av. Och jag har inte börjat packa än! Äsch, får slänga ner allt i påsar helt enkelt. Det är ju mest mina egna saker som ska med, kläder och sånt, möbler finns redan där, som tur är. Finns inget jobbigare än att släpa på möbler!

Ja, bara att sätta igång då :-) Ska hinna in till stan och vinka hejdå till storebror som flyger till Bangkok också!

Wanted gods


YSL.COM. Här kan man roa sig länge! Om jag hade ett par tusen över (bara sådär) skulle förmodligen den rosa clutchen i lack ligga bra till. Väldig bra till. Och skorna... och ringen... YSL gör så sjukt vackra saker!

Super Ritch Bitch



Säga vad man vill om Oliva Palermo i The City, men har ni sett hennes garderob?? O M G. Helt underbar lägenhet i övrigt också. Inredningen är jättefin! Skulle vilja ha det så också. Haha, tur att drömmar är gratis!

Hemma


Bild; Cosmopolitan

Nu är jag hemma i Katrineholm igen. Tågresan gick bra. Har tryckt i mig en pastasallad och öppnat post. Mina nya fina skor från Nelly har kommit! Och så har jag fått ett par fina kaffemuggar av mamma som hon fyndat på loppis. Superfina i pastellfärger, rosa och blå. Nu ska jag dricka kaffe och kika i nya numret av Cosmopolitan. Blir en mysig eftermiddag och ikväll börjar ju nya avsnitt av Grey´s Anatomy och Entourage! Och så ska jag väl försöka börja packa lite. Flyttar ju redan imorgon! Spännande! Kommer nog inte kunna sova en blund inatt!

Senare tåg

Godmorgon! Skulle egentligen ta tåget som går om en halvtimme men jag funderar på att skippa det och ta ett senare. Har inte ens hunnit äta frukost än, och det måste jag ha i mig annars är dagen förstörd ;-) Sen kom jag på att jag måste tvätta håret också för tydligen är vattnet hos morsan paj så det går inte att duscha där, och jag ville inte vänt till imorgon eller fredag och duscha i min nya lägenhet. Men nu hinner jag äta frukost i lugn och ro och kolla in senaste avsnittet av The City innan jag åker. Ingen stress, perfekt.

Bargain


Urfina stövlar, bara 399 :- på Haléns! Som hittat. Jag gillar den här lite tuffare stilen på skor mer och mer!

Dagens



Rutig skjorta H&M, t-shirt Bik Bok, jeanskjol H&M, stövlar ZARA, strumpbyxor Wera

Så här har jag sett ut idag. M har kommit hem och vi slappar i soffan med kaffe och tidningar. Mys under täcket ;-) Bra start på kvällen! Känns som alltid lite jobbigt att snart åka härifrån... Vill inte lämna mina älsklingar!

Dagens bästa



Sista kvällen i Örebro och jag har såklart förberett med lite mys. Tidningar och godis, min favorit! Kanske blir någon hyrfilm ikväll också. Tåget går elva imorgon. Ska försöka resa lätt, M får komma med resterande grejer när han hälsar på mig istället. Känns jättekonstigt att jag har jag egen lägenhet om bara två dagar! Kommer sakna min älsklingar här i Örebro så mycket, men samtidigt så känns det skönt att äntligen få något eget. Ska bli kul bara att få packa upp och inreda lite smått, få lite översikt liksom. Fick tex jättefina inflyttningspresenter av mamma redan förra hösten (haha) som jag ju inte kunnat använda än. Och alla fina födelsedagspresenter, ljus m.m!

Hemma igen


Glömde såklart att ta med kameran ner på stan men det blev i alla fall en jättemysig fika med S från gamla jobbet. De hade längre rast så vi hann sitta och prata i nästan en timme innan hon fick rusa tillbaka till jobbet. Saknar min kära gamla arbetskamrat så mycket och det är riktigt tråkigt att vi inte jobbar ihop längre. Nu blir det middag och så ska vi kika på nya serien 183 dagar som börjar klockan åtta på ettan.

Inbokat

Lunchedejt på Creperiet med S. Kul!

Ingen lugn morgon



Fy vilken pärs den här morgon har varit. Vaknade av telefonsamtal och sen dess har jag suttit och ringt fram och tillbaka ett par timmar för att få lite ordning på vissa saker. Jag blir så trött på allt krångel och trixande! Men nu ska jag få i mig lite frukost och ev boka in en lunchdejt med S om jag får tag på henne. Måste försöka få tag i en kopieringsmaskin också, så det får antingen bli på mitt gamla jobb, arbetsförmedlingen eller biblioteket. Åker nog hem till Katrineholm imorgon för att fixa med lite grejer, packa inför flytten och så. På torsdag har jag äntligen egen lägenhet! Jag längtar efter att få packa upp alla mina grejer på ett och samma ställe och få lite ordning på livet. Börjar dock känna mig lite smått förkyld så jag hoppas att det inte bryter ut alltför mycket. Skulle inte kunna vara sämre tajming än just nu och det är ju alltid då man brukar bli sjuk  ;-) Hoppas alla därute får en bra start på veckan!

Mys



Har legat i soffan, tittat på Gossip Girl, ätit popcorn och myst med kissen. Mysigt! Lite senare blir det kvällens Beck. Tror varken jag eller M har sett just denna så blir kul. Ska göra varma mackor också. Jättelänge sen jag åt det så skall bli gott. 

Snyggt



Kate Bosworth gör London i supersnygga röda boots. I like! Jag hade ett par superfina röda ankelboots för ett par år sedan. Tills min hund tyckte dom var jättegoda och tuggade upp dem. Saknar dem fortfarande sjukt nog!

Bäst



Magen full med mat och snart börjar min favorit One Tre Hill på tv. Underbara söndag!

Nya pumpsen på



Och dom är superbekväma! Klacken är ganska bred och låg så de kommer funka perfekt även som vardagsskor i vår. Jag älskar dem!

Shoes and sun



Pumps ZARA och solglasögon H&M. Nu är jag vårkittad till tänderna :-) Älskar Zaras Special prices, snygga skor till låga priser. De här kostade bara 249 :-!

Vad hände?



Hur kunde det bli så här? Skulle ju bara ner på stan och köpa mjölk liksom. Nåväl. Visar det roliga innehållet sen, nu måste jag springa tillbaka till affären, glömde lämna tillbaka videofilmerna vi hyrde igår.

Not so freaking hot



Men cheap! :-)

(Och det är inte en stor rund prick mitt på soffan, det är nåt på linsen)

Nu ska jag gå och handla mjölk!

Söndagmorgon



Äter frukost och kissen gömmer sig i min väska :-) Det ligger kartonger över hela lägenheten så vi skall väl försöka köra iväg det idag. Soffan är i alla fall på plats. Något som var jättebra var att eftersom det var Alla hjärtans dag igår så körde IKEA med någon drive att allt på fyndhörnan var på halva priset. Så vi fick soffan för endast 1000 spänn! Hallå en bäddsoffa med divan för tusen spänn liksom! Kanske visar en bild sen. Färgen är inte den snyggaste, mörkblå, men hallå.... tusen spänn! ;-) Men äsch, nu ska jag sluta jiddra om billiga soffor och ta på mig kläder och gå ut. Sjukt fint väder idag med, härligt härligt.

Väntar

Har ni haft en bra Alla Hjärtans Dag hittills? Själv ligger jag just nu i M´s nya soffa, äter godis, läser tidningen och dricker öl. Hur skönt som helst! M står i köket och fixar kvällens midddag. Blir hasselbackspotatis, entrecot, fetaostsallad och rödvin. Himmel vad gott det ska bli! En god middag slår helt klart alla presenter och nallebjörnar i världen. Hann ta en promenad på eftermiddagen innan jag hjälpte till med att sätta ihop soffan också. Så lite sol blev det på den här bleka näsan :-) Senare skall vi gå och hyra lite filmer att titta på, verkar inte vara så mycket bra på tv ikväll.

Säljes; pumps med peeptoe



Jag har bestämt mig för att sälja de här ursnygga pumpsen med träklack och peeptoe. Perfekta nu i vår och sommar! Storlek 38 och använda endast en gång. Helt normal i storleken. Insidan är snyggt silverfärgad och tyget på utsidan svart. Säljer för att de inte har kommit till användning så mycket som jag trott (har fler liknande par skor).

Köpte på La redoute förra våren och nypris var runt 500 kr, minns inte riktigt. Kan tänka mig att sälja dem för runt hundralappen, prutat och klart. Bra pris vid snabb affär helt enkelt!

Du som köpare betalar frakten vilket hamnar på 60 kr (så totalkostanden blir 160 :-) och insättning sker till mitt konto i SEB. Jag skickar skorna inom tre dagar efter avslutad affär.

Intresserad? Mejla mig på [email protected] eller ställ frågor i kommentarfältet.


Ny dag & att påminna en pojkvän

Vi hade en riktigt mysig fredagkväll igår. Åt en sen middag och kollade på tv och bara tog det lungt. Nu har M precis dragit iväg till Ikea för att hämta nya soffan och själv tänkte jag röja upp lite härhemma. Jättefint väder idag med strålande sol så måste komma ut en sväng också. Kommer nog sitta i soffan hela kvällen sen så ;-)

Hehe, undrar om man kommer få någon present eller så idag? Tror faktiskt inte M har uppmärksammat den här stora händelsen speciellt mycket ;-) Hehe, jag försökte lägga in en liten påminnelse igår som lät ungefär så här;

"Gud vad mycklet folk det var på stan idag"
"Eh, jaha?"
"Ja det är väl för att det är fredag... Och Alla Hjärtans Dag imorgon."

Haha! Tror ni han fattade hinten? Tveksamt. Har i alla fall blivit lovad en middag så jag är glad i vilket fall som helst. Nu blir det frukost!

Vårens finaste



Vårens makeup från Lancome heter Pink irrelvance. Och jag vill haa.... Spanade in det på Åhléns idag och föll speciellt det svartglittriga nagellacket och den färgpaletten med glittrigt svart och lila skuggor. Så himla snyggt! Har velat haft just ett svart nagellack med lite glitter i hur länge som helst nu och ångrar att jag inte slog till på det från Chanel för ett tag sen när jag hittade det på rea. Lätt att vara efterklok. Eyelinern såg också hur fin ut som helst och jag har ju faktiskt ingen flytande så det kan nästan vara värt en investering ;-)

Har sovit i nästan tre timmar så nu är jag pigg igen. Älsklingen kommer ju inte hem förrens om ett par timmar än så skall kika in söta komedin Win a date with Ted Hamilton med Kate Bosworth och mumsa på lite godis tror jag. Ett glas vin till också kanske? Så får det nog bli.

Trötter

Åh, jag är så sjukt trött. Funderar nästan på att hoppa över den här kvällen och gå och lägga mig. M kommer ju inte hem förrens typ halv tolv ändå så. Imorgon har vi i alla fall en ny skön soffa att njuta av. Jag längtar! Ska ni fira alla hjärtans dag? Jag har köpt en stor godispåse som jag ska ge till älsklingen, full med choklad och rosa godishjärtan. Litet men förhoppningsvis uppskattat ändå ;-) Kram och trevlig helg!

Osminkad sanning och rosa plast


Plastic aint my bag väska från Lookfantastic och brett armband från Bik Bok. Ehm , lite motsägelsefullt kanske med just plastarmband och så denna väska men wtf ;-)

Så var det fredag. Bjuder på en trött bild. Osminkad och nice i M´s gamla t-shirt, haha. Strålande väder här i Örebro med sol och snö, härligt. Vi har precis ätit frukost (gröt, kaffe och rostade mackor med marmelad). M åker till jobbet snart och jag ska nog gå ut en sväng. Får se vad som hittas på. Måste köpa kattmat i alla fall. Mer än så vet jag inte. Hörs mer senare!

Goodie


Darlingen ringde precis.

"Vill du ha Mc Donalds?  Tänkte stanna på vägen hem."

Eh, ja tack!

Mc Feast fullkorns meny snart alltså :-)

Det där med Astro....


Har hittat en kul sida på internet! Astrobloggen hos Elle. Tror ni på horoskop? Jag tror på det (lite). Det här stämde hur bra som helst på mig  i alla fall ;-)

Torsdag 12/2

 Skytten 23/11-21/12

Det blir en bra dag om du bara undviker impulsshopping. Du har en tajt ekonomi just nu så du ska undvika platser som kan fresta dig att handla sånt du inte behöver.

 

Hehe, inga kommentarer!

 

Har gått tillbaka några dagar också och det mesta stämde in hur bra som helst. I tisdagens horoskop står det tex att jag skall ta upp kontakten med en gammal kollega eller vän som jag inte pratat med under det här året, och faktum är att jag messade med just en gammal vän/kollaga i tisdags som jag inte har träffat på länge! Lustigt! Ska nog börja kolla det här varje dag from nu.

Ja, man får vara lite knäpp ;-) Men grejen med just horoskop är att man får tänka till och reflektera lite över vad som händer i ens liv. Och så är det roligt att se om det stämmer! Jag är för övrigt en typisk Skytt. Öppen, ärlig, spontan, rastlös, frihetsälskande, generös och optimistisk som trivs bäst med andra eldtecken. Kända skyttar är bla Brad Pitt, Scarlett Johansson, Jake Gyllenhal, Christina Aguilera och Britney Spears.

Friday



Imorgon är det fredag. Fredagen den trettonde, faktiskt. Funderar på Sushi och kanske nya Elle. Vårens trendbibel låter kul. Men jag tror jag skall hålla mig.



Föresten hittade jag kanske världens finaste tatuering på nätet. En sån här vill jag ha! (Kanske inte på armen).

Nytt armband



49 :- på Bik Bok! I like.

Green lunch?



Dagens lunch blir den här goda färdigrätten från Findus. Jag köper nästan alltid dem om jag väl äter färdigrätter för dom är så himla goda. Tänkte köpa pizza från Grandiosa men nä, det här här känns lite nyttigare ;-) Avokado till, mums! Jag gjorde ett sött litet fynd på stan också som jag visar sen.

Lite, i alla fall



Torsdag torsdag... Jag hade ett givande samtal imorse med mamma, hade fått en oväntad lönespec från Åhléns, slutlönen liksom. Rätt bra eftersom inte a-kassan behagar komma igång. Vet inte varför det ska dröja så himla länge? Jag blev arbetslös i september förra året vilket innebär att jag gått utan ersättning i snart 6 månader! Vet inte hur jag skulle ha klarat mig om jag inte haft mina extrajobb. Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge till. Värsta jag vet att behöva oroa sig för pengar (nästan) och speciellt nu när man snart skall flytta. Brorsan är som tur är shysst, och sa att jag inte behöver batala in ngn hyra om jag skulle ha dåligt med pengar någon månad, men man vill ju ändå göra rätt för sig eftersom den är ganska låg ändå, kommer bara betala 1500/månad.

Nåja, nu kan jag i alla fall unna mig lite god mat till helgen. På lördag får vi hit M´s nya soffa från Ikea. Hans bästa kompis jobbar där och har lovat att hålla en som de hade kört på dsv var lite skadad men inget som syns, så han skulle få den för halva priset. Kanoners! Den vi har nu är såå ful att jag inte ens vill visa en bild på den haha. En gammal mörbrun skinnsoffa.. Ja, ni kan tänka er hur den ser ut ;-)

Nästan som....



Helg men ändå inte. Det är ju nämligen onsdag vilket innebär onsdagsmys! Blir Sex and The city på TV och äppelpaj med glass. Älskar Frödinges pajer och brukar mest köpa den med blåbär eller kladdkakan men ikväll kände jag för något nytt. Men vill ju inte tröttna, hehe.... Rödvin i glasen ikväll och chips också till såklart :-) Tror jag ska titta på Top Model också. Har missat varje avsnitt så det passar ju att hoppa in i finalavsnittet haha.

Som nytt



Inne i en smått kreativ period. Det här fixade jag också till häromdagen. Har haft det här långa kedjehalsbandet från Hultkvist hur länge som helst men det har som känts lite plain och tråkigt på nåt sätt och därför har det knappt blivit använt. Men med ett rosa hjärta på blev det genast mycket roligare.

Blingat




Om jag samlar på något här i världen så är det förmodligen örhängen. Örhängen och skor. Stora och fina ska dom vara (örhängena alltså, inte skor). Jag kan bli så lycklig bara över att titta på dem. Och man känner sig lite extra fin på en sekund man sätter på sig dem. Perfekt när man inte orkar trixa med smink eller kläder! Idag fick de här följa med hem. Har ett par likadan i guld men jag gillar dem så mycket så de kommer säkert bli mkt använda. Har varit på blodcentralen på förmiddagen och lämnat plasma, fick två pauscheckar för det så dom vart dessutom gratis. Grejt!


Last chance


Idag är sista chansen att beställa från ASOS med billig frakt (10 kr). Och nej, jag behöver verkligen inte ett par nya örhängen. Men om jag gjorde det skulle förmodligen dessa ligga rätt bra till.

Svart eller rosa?


Bild; H&M

Än har inte vårens beställning från H&M dykt upp så det finns fortfarande gott om tid att gå in och ändra. Vilket jag gör ett par gånger i veckan ungefär, haha. Nu idag hittade jag den här väskan som jag blev så sugen på. Så fint med guldkedjor och dradkedja och jag skulle behöva en liten väska med axelrem. Har mest stora "vanliga" handväskor vilket är bra till vardags men tänk vad smidig den här skulle vara när man tex går ut. Men svart eller rosa? Hm, tufft beslut. Tror jag skulle tröttna på den rosa rätt fort så den svarta känns som ett säkrare val. Å andra sidan har jag ju mest svarta väskor så det vore roligt i med en i färg.

Men nu skall jag sluta nörda ner mig i det här med väskor och kolla in två avsnitt av Scrubs!

I like


Bilder; Sofis Mode

Stilsäkra tjejer på stan. Den leopardmönstrade väskan från Topshop var riktigt cool och halsduken i rosa föll jag för på en gång. Snacka om att den lyser upp en helsvart outfit!

Jag har varit duktig nu på kvällen och registrerat mitt CV hos diverse potentiella arbetsgivare. Phu, ett heltidsjobb i sig bara att räkna upp alla jobb jag haft. Nåja, i alla fall ett plus med att vara en hoppjerka är att man får en lång meritföreteckning. Gäller att tänka positivt ;). Så nu blir det belöning i form av avsnitt 8 av The City.

Om en vecka imorgon så flyttar jag till min nya lägenhet! Yey!

Poolhäng med Amy



Meet you downstairs in the bar and hurt,
Your rolled up sleeves in your skull t-shirt,
You say “what did you do with him today?”,
And sniffed me out like I was Tanqueray

´Cause you're my fella, my guy,
Hand me your stella and fly,
By the time I'm out the door,
You tear men down like Roger Moore


Happy tuesday! Har precis tittat på The Hills, ätit chokladglass och druckit latte. När de hängde vid någon allmän pool så spelade dom den här låten med Amy Winehouse. Åh, jag älskar den.... Ibland tycker jag faktiskt att Amy påminner lite om Lauren Hill, konstigt nog. Speciellt i den här låten. Jag lyssnade mycket på henne  för flera år sedan. Kanske därför jag gillar Amy så mycket.

Got to love it


Ibland måste man älska H&M. Eller alltid. Har gått och kollat på de här svarta bootsen med träklack säkert någon månad. Jag tycker dom är så coola! Idag när jag var inne igen stack någon plötsligt en värdecheck i handen på mig. 20 %! Så jag kunde glatt knalla ut med ett nytt par för bara 300 kronor. Snacka kap! Glömde att fråga om det är äkta skinn, men det känns och ser ut som det. Kanske ska gå tillbaka och fråga för säkerhets skull? Måste ju impregnera dem isåfall.

Lovely gold



Kär, kär, kär i mina nya smycken från Ginatricot. Älskar verkligen guld och stora örhängen så är glad att det finns mycket av den varan i butikerna just nu.

Vill ni höra en gullig historia från när jag köpte dem? Stod en liten tjej på kanske 4-5 år brevid mig och tittade på alla fina smycken. Så säger hon glatt till sin mamma "Åh, jag älskar att modet med stora örhängen har kommit tillbaka igen".

Man bara vaaa, haha. Snacka tjej med koll eller vaddå?

Har ni gjort något sånt där färgtest någon gång föresten? Om man är vår, sommar, höst eller vinter liksom och vilka färger och metaller man passar bäst i. Jag hittade ett i ett gammal Cosmopolitan, och tydligen är jag vår och passar bäst i guld och färgerna klarrosa och gult. Lite lustigt för jag fastnar alltid för just guld och rosa. Gult gillar jag också till skillnad mot många andra. Känner mig oftast helt fel och konstig i silversmycken och vissa blå och mörka färger. Tydligen ska jag undvika svart också, men det är ju svårt. Lite kul att det stämde så bra!

Nu ska jag svänga ihop något gott att äta. Är sjukt hungrig eftersom jag bara ätit frukost och det var kaffe och en apelsin. Glömde liksom bort att äta sen. Ikväll är det väl 90210? Eh, nämde jag att jag är 28? Haha, jag kommer nog aldrig bli vuxen...

Sale Sale Sale!!



1. Ljusa jeansshorts, La redoute, strl M. Nypris ca 250 kr.
2. Rosa skor Vagabond strl 38. Nypris 600 kr dock köpta på rea för 150.
3. Skinnstövlar med guldspännen från Gardenia strl 38. (Stora i storlek, mer som 39:or.) Nypris 1700 kr men köpta på rea för ca 800 kr.
4. Ljus vårig jeansjacka. Zoul/MQ Storlek L, Nypris ca 400 kr.
5. Kofta lång där fram och kort därbak Bonaparte Strl S. Nypris ca 300 kr.
6. Skjorta i westernstuk, Koola Anna storlek M. Något liten modell, mer som small.
Nypris ca 400 kr.

Här är några av de saker jag tänker sälja. Tyvärr är det ngt strul så kan inte lägga upp annonseran på Modette just nu så jag lägger upp dem i bloggen först. Hojta till om det är något ni är intresserade av och vad ni kan tänka er för pris! Alla plaggen (utom skinnstövlarna från Gardenia som är använda flera gånger men i utmärkt skick) är använda en enda gång, och säljes pga fel storlek.

Stuck



Alltså, jag har ett problem. Jag har fastnat. I min sko! Vette sjutton hur jag ska ta mig ur det här. Dragkedjan har liksom fastnat i fodret och det lossnar inte hur hårt jag än drar. Antingen får jag vänta till M kommer hem och se vad han kan göra (klockan halv tolv ikväll..) eller så får jag klippa upp skon. En god kvinna reder sig själv heter det ju? Fortsättning följer.............

Wear it on Valentines...



Mitt nya halsband! Häromdagen när jag hade lite tråkigt fixade jag till det. Tog en lite längre guldkedja jag hade hemma, och satte på ett par berlocker. Ett medaljonghjärta och en liten cupidos. Vips; ett sött Alla Hjärtans dag smycke! Berlockerna kommer från ett armband som finns att köpa på H&M. Så många på det att det inte märks om man tar bort ett par.

Pretty in Pink?



Har sovit lite bättre inatt och nu ska jag försöka ta mig ut i solen. Har försökt klura ut hur min MP3 spelare från Samsung funkar hela morgonen. Och målat naglarna. Köpte den för typ ett halvår sedan och har fortfarande inte tagit tag i det. Åh, jag är så sjukt oteknisk, därför drar jag mig alltid för sånt här... Skärpning! Nagellacket är en favorit, Pink-ing of you från OPI. Söt, rosa färg som funkar i alla lägen.

Drömresan?



Självklart vill även jag var med och tävla om en resa värd 10.000 kr på Englas blogg. Vilket toppenpris... Åh, håller tummarna så hårt....

Här kommer min motivering, jag försöker att skriva direkt ur hjärtat;

Jag väljer Barcelona, eftersom det är en stad som både jag och min pojkvän har velat besöka länge. Det skulle vara så skönt att komma iväg och få lite sol samtidigt som man även kan äta gott och shoppa där. Det verkar vara en fantastiskt fin stad! Nu när vi är särbos och inte sambos längre (efter att ha bott tillsammans i sju år) är det en jobbig omställning, och det skulle det vara så härligt med lite tid tillsammans eftersom det inte blir mycket av den varan när vi inte heller längre bor i samma stad. Jag saknar vårat "gamla" liv tillsammans varje dag och uppbrottet, om jag ska vara ärlig, smärtar något oerhört. Det känns som att allt man byggt upp tillsammans försvann på en sekund och den man älskar mest av allt bara försvinner ur ens liv. Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann det här underbara priset så vi kan skapa lite fler roliga minnen tillsammans och trycka tillbaka de dåliga. Kanske kan det bli början till en positiv vändning på vårat liv och en start på något nytt och bättre. Jag vägrar att tro att vår långa historia slutar här.

Min pojkvän har även haft det jobbigt under det senaste året, då en av hans närmsta vänner fick cancer. Han har under hela tiden funnits vid hans sida och stöttat honom genom det fruktansvärda. Han är verkligen värd all uppmuntran i världen eftersom han alltid är den som ställer upp och finns där för andra utan att kräva något tillbaka.

Om ni också vill tävla är det bara att gå in på www.airtours.se och välja en stad under cityweekend, skriva en motivering på eran blogg och sen länka till motiveringen hos Engla!

Still awake

Den här vara vaken planen suger. haha. Har varit vaken hela dagen nu och är fortfarande inte så att jag kan gå och lägga mig. Sjukt, Måste verkligen ha en helt konstig dyngsrytm. Den är nog sabbad för livet.

Goodie

Tog en promenad på förmiddagen på 1,5 timme och innan dess hann jag fixa med en hel del. Skönt. Ska försöka lägga ut lite fler annonser också.

Uppe

Jag ska vara uppe hela natten. Jepp. Planerar att vända på dygnet så jag kommer i säng tidigt imorgonkväll istället. Smart va? Vi får se om det funkar. Funkar liksom inte att gå och lägga sig fyra på natten och gå upp tre på eftermiddagen. Blir helt seg eftersom man går miste om allt dagsljus. Ska ta en lång promenad nu på förmiddagen så jag tröttar ut kroppen rejält. Är faktiskt onormalt pigg för att vara den här tiden på dygnet. Funderar nästan på att göra något produktivt.

Modette istället

Jag provar att lägga ut lite annonser på Modette Market nu istället för Tradera. Verkar lite smidigare och roligare eftersom det är just modeintresserade de riktar sig till (jag har såklart redan fastnat bland alla roliga sko och väskannonser.) Dessutom är det helt gratis att annonsera där!



Först ut är den här snygga rutiga skjortan i westernstil! Oanvänd och till lågt pris. Annonsen finns här.

Kommer nog sälja lite snygga skor också. Från bla La redoute, Nilson och Vagabond. Pumps & somriga kilklackar. Också oanvända alt. använda en gång. Och jättesnygga ljusa jeansjackor, från Levis bla! Blir bra priser och först till kvarn som gäller så håll gärna utkik, säger till i bloggen så fort en annons läggs ut.

Klick

TACK- VI HAR NU MOTTAGIT DIN ORDER

BESTÄLLNINGEN GJORDES: 02:55 den 2009-02-07 02:55:31
ORDERNUMMER: 1000842


Bild; Nelly

Thank God för nätshopping när man bor på landet säger jag bara. Ny svarta killerheels på väg hem. Nu måste jag bara få upp alla nätauktioner efter min stora garderobsrensning också så att jag kan finansiera det hela. Tur att de faktiskt inte alls var så dyra. Och med koden kampanj får man dessutom 10 % rabatt hos Nelly just nu. Och svarta skor kan man faktiskt inte få för många av. Dom slits ju ut så fort! Ehm....Alla ursäkter är bra ursäkter som det så fint heter....


Stardust & shoes


Bild; Topshop

Topshop
har så himla snygga skor! Dessa i apelsin eller svart skulle jag gärna trippa omkring med i vår och sommarsolen! De gör ju en hel outfit. G r y m m a!

Jag har precis kollat klart på Stardust nu. Hundra år efter alla andra, haha. Den var bra! Bätttre än jag trodde faktiskt! Alltid lika kul när filmer man inte har några förväntningar om överraskar. Sett nya avsnittet av The City också. Blir sängen snart.

Exil



Gick upp halv fem idag! Halv fem! Jag fattar inte hur folk klarar av att bo på landet. Man tappar all verklighetsförankring och rutiner eftersom man inte märker hur resten av världen lever. Det kan inte vara nyttigt. Dessutom är det (förlåt mamma) ganska tråkigt. Det finns ju inget att göra! Har nog utvecklats till en bortskämd stadsunge med krav på ständig underhållning. Nu blir det The Holiday och X antal koppar the. Kanske lite kladdkaka också för att göra det roligare. Väldigt synd om mig just nu.

RSS 2.0