That´s hot



Asos har så mycket snygga plagg just nu. Gillar de här kapporna och tröjjorna! Sitter här och dricker en kopp grönt the och surfar lite det sista innan vi skall dra iväg till tåget. Älsklingem var snäll och erbjöd mig skjuts bort så jag slipper gå... Skönt!

Gosh, nu finns det Uggs på Asos till ett hyfsat bra pris ser jag...... Förra året när jag skulle beställa så var de slut i min storlek, i alla färger! Vill, vill, vill ha ett par svarta!


1700 spänn är ändå rätt dyrt.... :-) Men för de som vill ha är det ändå rätt bra att passa på nu för framåt vintern brukar de ta slut!

Give me



Urfina skinnhandskar med rosett för 249k kr på Lindex. Me like! Har precis ätit frukost, kollat igenom mejl, sökt ett jobb som verkar intressant här i Örebro. Nu ska jag fixa iordning mig och börja packa ihop resväskan. Tåget går kl 5 så hinner precis pussa älsklingen hejdå när han kommer hem från jobbet. Inte alls sugen på att sätta mig på tåget med en dessutom trasig kattbur men det får väl gå. Har ju både Solo och nya Glamour att bläddra i så kommer väl inte gå någon nöd på mig ändå. Synd att jag glömde ta med min rosa minitermos hemifrån, hade varit gott att ta med eget kaffe på tåget! Ska komma ihåg det näst gång. Har faktiskt inte användt den en enda gång så det måste det bli ändring på.



Brown or not.....



Hmmm..... Man kanske skulle bli brunett istället igen? Faktiskt fint på hösten men kanske så lagom kul när man precis lagt ut 1300 spänn hos frisören haha....... Jag och mina ideér..........

Det bästa jag vet är överraskningar....



Därför blev jag så himla glad när älsklingen kom hem med nya numret av SOLO och en kexchoklad nu på kvällen. Hur snällt?! Har jag något kul att läsa på tåget imorgon.... Om jag kan hålla mig tilll dess.

Det bästa med hösten måste vara alla fina accesoarer



Kolla in dessa fina handskar tex............ (Kelly quilt glove under accessoarer). Gillar även Annie croco computer bag som skulle vara perfekt till min nya dator.... Gillar inte riktigt de som säljs på tex Onoff, vill att det skall se ut som en vanlig väska. Gärna stilren och klassisk, så denna ser faktiskt helt perfekt ut.

Har precis varit ute på ännu en springtur (börjar få in en bra rutin nu) och ska göra iordning lite mat. M är och spelar badminton ikväll och lite senare blir det väl film och mys som vanligt. Åker hem imorgon så gäller att passa på! På lördag är det kalas för lilla N som fyller två hemma hos bros plus fru som jag ser framemot! Ska bli jättemysigt att träffa hela familjen och fira lite! Presenten  ligger hemma i kholm och väntar, skönt att jag var ute i god tid och handlade den redan för flera veckor sedan så jag slipper springa runt i panik nu och leta. Man kanske skulle börja köpa julklappar snart också? Förra året började jag faktiskt redan i september så jag ligger redan efter med de måtten mätta ;-) Det är skönt att ha sånt ordnat i tid tycker jag, speciellt innan julen när alla går i affärerna samtidigt.

Får inte missa sista delen av Bachelorette ikväll klockan 21 kom jag på också. Nu vet vi ju redan vem söta DeAnna valde, men tydligen någon slags återblick på vad som hände sedan med tidigare par vilket kan vara rätt kul att se också. Kom just på en sak, han som DeAnna inte valde den här gången kan väl få bli nästa års Bachelor?? Förtjänar faktiskt att hitta lite kärlek tycker jag, tyckte så synd om honom när hon tog den andra. Även fast jag höll mest på snowboardåkaren med de rosa skosnörerna i slutet :-) Dom är jättesöta tillsammans, men måste det inte kännas skumt att gifta sig med någon man bara känt typ ett år? Äsch, vi håller tummarna ändå tycker jag :-)

Skräckis



Igårkväll kollade vi på skräckisen Drag me to Hell. Brukar aldrig kolla på skräckisar (är sjukt lättskrämd och måste blunda så fort det blir läskigt, hehe) men denna var nästan mer rolig än läskig! Nu ska jag leta billiga tågbiljetter på nätet......

Såja. 118 kr till Katrineholm imorgon..... Förhoppningsvis ligger även en liten rosa mini pc och väntar på mig därhemma :-) Har väntat i över en vecka på sötnosen. Hoppas den kommer snart!



Nu blir det pastalunch här!


Fungerar


Boots no 7
, har ni provat? Jag köpte en tub med serumet för en vecka sedan eftersom min hy blivit sjukt sliten över sommaren. Har inte använt solkräm en enda gång, skamligt!! Är positivt överraskad, krämen fungerar faktiskt mycket bättre än vad jag trodde (är rätt skeptisk till alla såna här mirakelprodukter). På en gång slätade den faktiskt ut huden, trollade bort lite linjer och gav en riktig mjuk, len och återfuktad hy. Tuben är rätt liten men den verkar vara jättedryg, och ett plus är att den återfuktar så bra att man inte behöver använda lika mycket dagkräm efteråt, så där sparar man ju lite också ;-) Blev så hooked att jag faktiskt gick och köpte nattkrämen i samma serie efter ett par dagar, och nu tror jag aldrig att jag kommer att byta till något annat! Priset för serumet ligger på 299 kr och nattkrämen 325, men det är värt priset och jämför man med dyrare märken så är det ändå rätt humana priser. Köpte mina på Åhléns som har alla produkter i serien, även det nyare serumet med dubbel effekt. Nästa gång ska jag prova dagkrämen med spf 15 som också verkar bra.

Nu blir det frukost och fix här., Har precis kommit ut ur duschen och idag blir det som sagt fika/lunch på Marieberg med L och E. Ska bli riktigt mysigt och fint väder är det också (perfekt för att gå inomhus, hehe)......


Skall checkas



Svenska hollywoodfruar har premär ikväll vilket inte får missas. Älskar alla såna här typer av realityserier och är helt perfekt nu när abstinensen efter Real housewifes of new york börjar komma, hehe! Totalt bereoende!

För övrigt har jag precis ättit lite mat här. Varit och klippt mig på dagen och kom hem för ett par timmar sedan. Tänkte försöka masa mig ut på en springtur också innan det blir kväll. Hade tänkt göra det igår men det hanns inte med. Myskväll som väntar efteråt i alla fall med film plus tv. M har fixat både 17 again och The ugly truth till mig snäll som han är.... yey!

Imorgon blir det fika med L och lilla E på Marieberg Galleria som det så fint heter nuförtiden. Har inte varit där på ett par månader så skall bli kul att se hur det ser ut.

Har ni föresten sett vad grymma skor H&M har nuförtiden? De här i svart eller grått skulle jag mer än gärna klicka hem just nu! Snyggt med dragkedja som detalj på sidan. Minus för priset (600 kr). Men snygga!



Lite firande av en underbar tjej :-)


Ungefär hundra år sen jag senast bloggade men nu kommer ett litet inlägg. Är hos M i örebro och hälsar på några dagar och just nu är han ute och springer och jag surfar omkring och tar det allmänt lungt.  Hade tänkt ta mig en liten springtur jag med nu på eftermiddagen men verkar som att vi åker iväg till en kompis i Nora istället som jag kom på fyller år idag :-) Tacka gud för påminnelser i mobilkalendern! Så nu måste jag höra med M om vi kan åka dit, samt spontanshoppa någon liten födelsedags present till min baby :-) Lite mat måste vi nog ta med också eftersom vi skulle laga något ihop. Kul!! Frågan är väl bara vad man skall köpa? Borde slänga på mig lite smink och kläder och ta mig ner på stan. Affärerna har väl öppet till tre i allafall på lördagar? Eller om det bara blir någon liten tårta och blomma. Fint det med. Ska bli jättekul att se lilla E också som inte är mer än.. hmm... ett halvår? Har inte sett henne sen hon var någon månad gammal så det kommer nog vara en stor skillnad haha. Mys!!

Nä, kläder och fix var det första ja. Kram så länge!

RSS 2.0