Visst kan man gifta sig i rosa?


Det tycker i alla fall Wivianne Westwood. Och så jag då.

Bild; Net -a -porter.com

Sjukt bra


Bilder, Chanel, stureplan.se

Var ju som sag på bio igår, Män som hatar kvinnor. Helt sjukt bra var den, precis som alla säger! Längtar redan tills nästa film kommer, någon som vet när det blir? Får väl nöja mig med böckerna fram tills dess, även om jag är mer än filmmänniska. Försökte börja på den första boken för något år sedan men kom inte mer än ett par kapitel, sen gav jag upp. Men nu kanske det går lättare när man vet att de verkligen är bra!

Nu ska jag ha en lugn kväll för mig själv här hemma i lägenheten i Katrineholm. Fått låna mammas laptop till imorgon så det blir nog bra. Imorgon ska vi åka till en thairestaurang och äta och efter det har jag en synundersökning inbokat på Blic. Har inte kollat synen på säkert fyra-fem år så det börjar verkligen bli dags. Haft ont i huvudet varje dag en längre period  nu dessutom så jag tror den har blivit mycket sämre. Och glasögon måste jag skaffa, de jag hade gick sönder för typ fyra år sedan! Dåligt av mig att inte prioritera det här med synen när det är så viktigt.... Men nu ska det bli av!

Hade såklart inte tackat nej till ett par Chanelbågar men eftersom det blir snälla mamma som sponsrar så får jag nog välja ett par billigare. Funkar nog lika bra det ;-)

Bio tonight



Ikväll ska jag på bio med mamma. Män som hatar kvinnor ska vi se. Ska bli så mysigt! Älskar dessutom att gå på bio här i Katrineholm eftersom salongen är så himla fin. Den ligger i Folkets hus och det finns bara en salong (tror jag) och det är även den som används vid uppträdanden, revyer osv så den känns stor och liksom lite gammeldags. Blir mycket bättre bioupplevelse än på Filmstaden i Örebro!

Nu på eftermiddagen blir det reprissöndag i vanlig ordning. Jag tror att jag missade D.H i veckan så det måste jag ta igen, och O.T.H såklart. Känner mig helt klart värd en full dag i soffan eftersom jag faktiskt har träningsvärk i rumpan, haha. Igår blev det lite styrketräning hemma på morgonen och sen promenad i skogen. Och i veckan har jag faktiskt kommit ut på ett par joggingturer! Beach 2009, watch out! ;-) Hittade världens smartaste bootyträning i något magazine, så nu försöker jag köra utfall med tunga hantlar i händerna. (därav träningsvärken). Gjorde inte alls många med det gav ju resultat så det kan jag verkligen rekommendera för er som vill köra rumpträning!

Whats new?


Snart stammis?

Har blivit lite dålig uppdatering senaste veckan eftersom jag inte har någon dator hemma i katrineholm, men nu är jag och hälsar på hos mamma så bäst att passa på medans det går. Veckan har inte bjudit på mer än massa tjafs med a-kasssan, sådär roligt och säkert inte så kul att läsa om heller. Men what to do. Känner mig helt utpumpad och frustrerad över att det aldrig verkar funka och komma igång som det ska. Orkar snart inte mer! Ska aldrig mera vara arbetslös efter det här, det är ett som är säkert. Måste ringa dit igen på måndag och greja, och skicka mer papper igen nästa vecka. Sjuttifyra telefonsamtal senare liksom. Nåja, nog om det...

Om vi fokuserar på något roligare så har jag i alla fall kommit iväg på en fika med en gammal vän som jag inte hunnit träffa så mycket de senare åren, då jag bott i Örebro, och hon bott här. Vi jobbade tillsammans år 1999, alltså 100 år sen ungefär haha, och sedan dess har jag sett henne som en riktigt nära vän. Det roliga är att hon är nästan lika gammal som min mamma. Alltid kul att prata med någon som har lite mer livserfarenhet, man får ett annat perspektiv på saker på ngt sätt. Vi har även bestämt oss för att börja styrketräna tillsammans och ska spana in Friskis någon gång under nästa vecka. Perfekt med en träningskompis!

Nu ska jag umgås lite med min familj här. Lillebror och min brorsdotter är här och sitter och mumsar korv med bröd vid matbordet så jag tror att jag ska göra dem sällskap. Lite senare ska vi titta på premiären av nya Robinson. Äkta familjeunderhållning så blir riktigt kul. Ska sova över här ett par dagar tror jag så blir säkert med uppdatering imorgon och på måndag. Kram så länge!

Hemma bäst


Väskan packad med alla nödvändigheter, godis, nötter och choklad, haha. Eh, resan tar bara en timme..... Får nog spara det goda tlll ikväll.

Då var det dags att åka hem snart då. Tror jag tar tåget som går 13.10. Perfekt för att hinna hem och kolla alla repriser man missat under veckan haha. Känns som vanligt lite vemodigt att åka "hem", vaddå, det här är ju hemma! Oh, well... får väl se när vi hörs nästa gång...... Usch, nu börjar jag nästan gråta. Får pigga upp mig med att det är sol ute och ser ut att vara lite vår i luften. Kanske inte dröjer så länge innan våren är här i alla fall!!

Nu; packa, frukost och sen iväg. Klockan är mer än vad jag trodde, kanske får ta ett senare tåg ändå.

Phia black friday


Kvällens naglar, glossy glossy i nyansen phia black från Lancome.

Lite småseg idag så börjar inte komma igång förrens nu. Har ändå lägligt nog småregnat och varit The Hillsmaraton på tv så det gör inte sådär jättemycket ;-) Blev en hyfsat lugn utgång igår, tror jag drack tre öl och kom hem runt halv två tiden. Var på både Stallyktan och Satin och såg en konsert. Roligast var såklart att träffa min S. Mycket att prata om när man inte träffats på så länge! Men det gör vi om snart, eller hur gumman?

Nu ska jag försöka kicka igång den här lördagen och komma ner på stan. Måste lämna tillbaka en topp och passa på att få lite luft. Åker nog hem till Katrineholm imorgon, mammas födesledag i veckan som kommer och en del att fixa så det börjar bli dags. Sista myskvällen med älsklingen idag alltså......



Absoluta favoriten på idag, en enkel collagetröja från Gina tricot köpt typ 2003. Undrar hur länge till jag kan ha den utan att den kommer nli helt utsliten? Får nog välja mina tillfällen from nu ;-)

Tonight we´ll rock



Sitter här och äter gröt.. och tja, äter gröt. Det gör jag alltid på mornarna så det är väl därför jag gör det nu med. Ehm. Ja. Ska på med lite smink nu snart och sen iväg och träffa Madeleine. Typiskt nog vaknade jag med världens värk i magen (ja den där man får varje månad, inga hymlerier här inte ;-) Varför just idag när man ska ut och allt? Som sagt, typiskt. Asch, det finns inget som fyra Alvedon inte kan lösa. Inte mycket i alla fall.

Ja just det, jag shoppade lite igår. Eftersom jag inte planerat för utgång här i Örebro hade jag självklart inte packat för det heller. Vilket innebar att ett nytt bronzingpuder nästan var tvunget att inhandlas, och så blev det. 90 kr inklusive helt ok borste på H&M. I like. Har kört med det här budgetalternativet i ett par år nu och det är faktiskt lika bra som de dyrare märkernas. Lite armband och nagellacket från Lancome i Phia black fick också slinka med. Blir fint ikväll till en rockig outfit. Trevlig helg på er!

He´s just not that in to you


Nya skorna fick följa med ut i snön.

Trött tjej hemma från bion. Orkar inte ens dra på smilbanden. Hehe, jag lovar att det var en rolig film ;-)  Blev Mc Donalds efteråt. Sängen snart. Hann tvätta till imorgon innan vi åkte, skönt. Allt för att undvika panikshopping innan helgen. Tror jag ska köra ansiktsscrub plus mask nu innan sängen så man känner sig lite fräsch till imorgon. Om jag orkar......

Haha, dagens roligaste:

M: Jag tyckte faktiskt att Scarlett Johansson var riktigt snygg i den här filmen. Jag har aldrig tyckt det innan, men nu tyckte jag hon såg riktigt bra ut.
Jag: Det var ju bara för att hon hade gigantiska bröst i den här filmen!
M: Jag är faktiskt en ansiktskille.
Jag: Haha, yeah, right.....

Busy busy

Hjälp vad kul det ska bli imorgon! Först bloggdejt på eftermiddagen och sen ska jag träffa mina kära gamala arbetskamrater på Stallyktan. Har inte träffat tex S på minst ett år, och M sen jag slutade i september, så det ska verkligen bli jättekul. Nu måste jag ner på stan och fixa lite... Hörs mer senare. Kram

Första bloggdejten

Torsdag torsdag vilket innebär bio ikväll :-) Så skönt att komma iväg och se en bra film! Idag har jag inga direkta planer förutom att jag tänkte fixa ihop en middag till ikväll, bion börjar inte förren 21 så det passar ju bra att äta innan. Funderar faktiskt påå ett recept som jag såg på Rachelray häromdagen, kyckling, svamp och brieost i ett smördegspaket. Såg verkligen hur gott ut som helst och verkade jätteenkelt att göra. Bara att servera med en sallad eller potatis till och klart! Undrar om man kan göra färdig smördeg eller det kan väl inte vara så svårt att göra? Måste kolla nog kolla en kokbok....

Imorgon verkar det som att jag ska ha min första bloggfika! Blir med trevliga Madeleine i huset brevid. Jättekul att få träffa en granne och bloggkompis på en och samma gång :-) Eller bara att få komma ut och prata med en ny människa, haha. Mina sociala kontakter är ju inte vad de brukar vara sen jag blev arbetslös och jag gillar faktiskt att träffa nya människor (vilken klyscha) även om det alltid är lite småpirrigt i början :-) Spännande att få träffa en trevlig tjej i alla fall och pirret går ju alltid över någon gång så det blir nog bra :-)

Nej nu blir det frukost, smink, hår och ner på stan! Hoppas alla får en trevlig dag!

Cheap shop



Det här är vad vi shoppade på Coop igår. Två blockljus, en kökshanduk och en vinbok (M´s). Allt som allt gick det på 95 kr! (Boken kostade 10 kr.. ) Blev jätteglad när jag hittade handduken eftersom jag har tänkt att köra lite retro/femtiotalsstuk i mitt kök. Det började med att jag fick en gammal kaffebryggare av mamma nu när jag flyttade in som ser ut att vara typ från 50-talet. Och så har jag pastellfärgade stora kaffemuggar osv. Och på Åhléns har jag spanat in en pastellrosa thékanna som vore perfekt... Ja, ni fattar tanken. Väldigt Bree i Desperate Housewifes. Lite coolt, tycker jag :-) Nu ska jag hoppa in på toaletten och borta tänderna. Glödlampan har gått sönder där så jag kan inte sminka mig. Får bli lite foundation framför en minispegel eller nåt.


Bilder; Åhléns, Sivletto.com

Lite roliga kylskåpsmagneter vore pricken över i:et och fotot på Marilyn Monroe måste jag nästan bara ha!

Matsug



Jag gick och la mig hungrig igår så allt jag låg och tänkte på var vad jag ska äta idag. Fantiserade ihop en meny bestående både av hamburgare, sushi, fruktsallad och lakrits. Kanske för att det typ är mina favoriträtter, haha. Tror faktiskt jag ska köpa sushi idag. Är ju ändå lill-lördag ;-) Ska nog faktiskt beställa nu på en gång. Himla smidigt det här med internetbeställning faktiskt. Och innan två är det dessutom lunchpriser som gäller. Ännu bättre!

:: BESTÄLLNINGSDETALJER ::
=====================================
Låda #1 Dagens lunch - 15 bitar
......................................
1 x Tofu nigiri
1 x Lax nigiri
1 x Blå marlin nigiri
1 x Jätteräka nigiri
1 x Tonfisk nigiri
1 x Kanadensisk mussla nigiri
1 x Säsongens nigiri
1 x Avocado nigiri
1 x Smörfisk nigiri
6 x 1 st Lax och grönsaker maki

:: Delsumma: 125 kr

FIXAT!

Najs


Finfin stickad tröja från H&M och kvällens film...

Har haft en lugn och skön kväll här. När M kom hem från jobbet stack vi ut till Coop och handlade lite och sen har vi bara käkat och kollat på film. Såg The Wrestler, vilket jag trodde var en riktig "killfilm", men den var superbra så den jag jag absolut rekommendera. Nu blir det sängen, trött tidigt för en gångs skull.

Himmel vad stort Coop är föresten. Jag hittade både en söt kökshanduk och fina blockljus. Billigt billigt var det också. Kanske kan visa bild imorgon. Hur kul det nu är med en handuk och ljus, haha ;-)

You´re my number one

Finns alltid ett bot mot dåliga dagar. Världens bästa katt! (Som tyvärr blir lite sönderkramad ibland)





Ok, nu räcker det matte....

Idag får baby följa med ut på promenad



Ja, jag tar tar mig alltid på magen när jag ska ta kort på mig själv. Omöjligt.

INTE gravid! (tack gode gud).

Maybe we need those day´s



Usch idag är ingen snyggdag. Skrynklig första bästa t-shirt, jogginbraller och omöjligt platt och stripigt hår (jag har ju precis klippt mig??)

Behöver typ ansiktsbehandling.

Men nu ska jag till Apoteket.

Dagens fråga



När får man lägga undan vantarna?

Biodejt på torsdag


På torsdag blir det bio som sagt. Jättekul att komma iväg och göra något. Jag är ju ingen partytjej längre direkt så alla andra typer av kvällsnöjen uppskattas rejält ;-) Dumpa honom! ska vi se. Har varit nyfiken på filmen sen jag hörde talas om boken, ungefär. En riktigt stjärnspäckad film med bla Ben Affleck, Scarlett Johansson, Drew Barrymoore och Jennifer Aniston. Älskar stjärnspäckade filmer så det kan inte bli fel. Blir väl jag, M och 200 andra tjejer i salongen. Min lilla plutt, hehe :-)

Dagens bästa



Bio på torsdag och nya skivor! Blev ett par örhängen också. Indianinspirerade. Fint. Nu ska jag äta delicatorulle och dricka chaithe. Ikväll är det 183 dagar på menyn. Jag gillar verkligen den här serien men missade typiskt nog förra avsnittet... Är det någon mer som kollar på det som kan uppdatera mig på vad som hände?


Rekommenderas!

Har precis kollat klart på Slumdog Millionere, filmen om den indiska pojken som vinner Vem vill bli miljonär. Riktigt bra film, se!

Min dag


Hamburgertallrik på Bishop, dagens outfit, M hade ny rolig t-shirt från konserten igår ;-)

Nu ska vi äta spagetti med köttfärsås och dricka rödvin!

Lördagsplaner

Lördag! Vi ska ner på stan nu och ta en fika och handla lite god mat. Vin till kvällen också såklart. Kommer bli en mysig lördag! Bara umgås och ha det  bra :-) Jag är så kaffesugen att det inte är klokt och kaffet är slut här hemma så nu måste vi verkligen kila känner jag. Hoppas alla får en trevlig helg!

Stripes no more?


Klassiskt snyggt eller överhypat?

Börjar jag tröttna eller har jag för många? Typ precis en sån här tröja kollade jag på idag på Zara. Fanns även i blå/vitt och grått/svart. Superfina och jag vara nära att haffa den rödvita men jag vet inte. Känns som att randiga tröjor är något jag kommer tröttna på snart. Eller om jag redan gjort det.... Nästan roligare att bryta av med ngt svart och rockigt istället bara för att..... Vad tycker ni? Börjar randigt kännas en aning uttjatat på nåt sätt?

Freja is back!



Jag har totalt missat att Frejas Closet är tillbaka på Stureplan. Måste kika igenom alla inlägg. Jag tycker Freja har så sjukt snygg stil och så är hon ju typ sötast i världen! Nästan :-)

Eller det kanske är gamla inlägg. Har ingen koll.

C.M Spring 2009



Gillar verkligen Cheap Mondays vårkollektion. Cool styling, cool stil. Coolt alltihopa. Favoriten är absolut sista bilden, vill sno stilen rakt av.

Snakes on a plane kl 21.



Precis kollat in kvällens tv utbud.....

Sean Jones blir vittne till mordet på en åklagare. Över en natt förvandlas Jones från en vanlig tonåring till ett ögonvittne som kan sätta stopp för ett kriminellt imperium. FBI-agenten Neville Flynn får i uppdrag att transportera Sean till Los Angeles i ett vanligt passagerarflygplan, men katastrofen är ett faktum när en lönnmördare släpper lös hundratals giftormar på planet för att förgöra vittnet.

Haha, ska man kolla eller ska man kolla? Jag är helt livrädd för ormar så jag ska nog inte! Fy f*n kommer nog drömma mardrömmar hela natten isåfall haha.

Glömde föresten säga att idag är jag fjortis. Rosa topp med tryck, grå mjukisbyxor och shoppar på La Boom. Undrar om jag har en ålderskris?

Ny vårjacka


Det var nog bara en massa sömn jag behövde för idag mår jag hur bra som helst. Skönt att inte vara bli sjuk igen. Hehe, när jag vaknade var jag helt övertygad om att det var lördag eftersom M låg brevid mig utan minsta tillsymmelse att åka iväg till jobbet. Härligt med den där känslan av att komma på att man har hela helgen framför sig! Blev en kort frukost hemma och sen dess har sprungit på stan. Blev bla en fika på La Baugette med Sofia från gamla jobbet. Tryckte i mig en stor skagenbaugette och efteråt sprang vi in på La Boom för att S ville kolla på partytoppar. Jag (som inte skulle shoppa något) hittade den här snygga skinnjackan för lite smått otroliga 499 kr. (ok, det är inte äkta skinn men det ser  ut som det :-). Ibland lönar det sig verkligen att gå in i dom där butikerna man aldrig kollar i! Har velat haft en brun hur länge som helst så blev så glad. Perfekt kort modell och stora sköna muddar. Kommer nog bo i den längre fram när det blir lite varmare ute.

Ikväll är jag ensam eftersom M är på konsert i Karlstad. Lite tråkigt men får väl försöka underhålla mig själv så gott det går. Får se om det är något bra på teve annars kanske jag lägger mig och läser. Nästa vecka ska jag eventuellt åka till Stockholm vilket ska bli jättekul! Är sämst på att komma ihåg att ta med kameran men OM det nu blir av så lovar jag att lägga upp lite bilder från dagen. Jag har inte varit  i Stockholm sen typ 2001 så det är nog verkligen på tiden haha. Oj vad kul det var förra gången.... Hälsade på en kompis som bodde där och fyllde år (the big 21 ;-) så har minnen av både shopping, galen hemmafest med alldeles för mycket champagne och tequila , vild dans på bögklubbar, kändisar (jag blev bla uppraggad av en flata), och en helt galen taxifärd. Ja, det var tider det.... När man var ung (och galen). Nu är man ju pensionär på heltid om man jämför med hur det var då :-)

Sofia hade förresten köpt världens kanske finaste mobil. Blev så avis när hon drog fram den senaste rosa Ericssonmodellen. Kan absolut bli en likadan nästa gång det är dags att byta. Jag fick hennes blessing att köpa en ;-)


Ericsson T700. Ca pris 2500 :-. Så himla fin, och ännu finare i verkligheten!

I did it

Städat och fint nu. Känns bra. Kollapsade i soffan efteråt. Nu blir det Lyxfällan och chai the!

Sunkissed



Usch vad trött jag var i morse. Snoozade till kvart över nio och sen hoppade jag bara i kläderna och drog iväg. Men nu är jag hemma igen med mina nya slingor. Inte alltför stor skillnad kanske men det blev väl ungefär som jag tänkt mig.  Frisören tyckte inte heller att jag skulle gå för ljust eftersom det säkert kommer blekas mer framåt sommaren.Tror hon la en mörkare färg i resten av håret också och så ska det vara ljusare slingor i underhåret som kommer fram när det rör sig vilket jag försöker visa på bild numer två.  Eh, ja nåt sånt. Hängde inte med så mycket i händelseförloppet  haha ;-) Just nu känner jag bara att jag vill bli ännu ljusare men det är väl bara att ge sig till tåls. Önskar nästan att jag bett henne klippa upp håret mer bak också fast det är ju lätt att  fixa nästa gång.

Blev fika på Bara Vara efteråt eftersom jag inte hann äta någon frukost. Latte och ciabatta med lax och avokado. Sjukt gott! Fick dessutom både kaffe, kaka och delicatoboll av min snälla frisör så det gick väl inte riktigt någon nöd på mig om man säger så ;-) Apråpå sjukt så tror jag nästan att förkylningen börjar komma tillbaka. Ont i huvudet  och nyser som en tok hela tiden. Inget bra alls. Helg och allt snart ju! Får nog bli tillbaka till varma sängen en stund och se om det känns bättre sen. Borde kanske tagit det lite lugnare förra veckan ändå.

Njutning



Chaithe, en bit mörk choklad och M´s nya nummer av Café. Vi får se om det här Yogi teet från Indiska slår min favorit från The English Tea Company. Innehåller ungefär samma saker; kanel, ingefära och kryddnejlika. Älskar smaken och MASSOR av skum ska det vara på toppen ;-)

Coffee/tea



Slog till på de här snygga muggarna med motivet Splash från Rörstrand/Filippa K idag på Blodcentralen. Eftersom man får 100 kr när man lämnar plasma så behövde jag bara lägga till 50 kr. Bra deal! Visst känns dom lite skönt 80-tals coola på nåt sätt? Nu ska jag slänga på mig myskläder och sen blir det käk och The Hills på MTV i vanlig ordning. Grey´s Anatomy ikväll också!

Äntligen dags


Gisele är som vanligt ursnygg i sina solblekta slingor. Så här vill jag se ut i håret!

Yes! Bokat in tid för klippning och slingor imorgon. Fick en tid redan klockan tio så jag kommer nog inte att vara den piggaste i frisörstolen, haha. Så morgontrött! Tänkte mest klippa topparna och så vill jag ha slingor som ser lite naturligt solblekta ut mest för att få lite liv i håret. Vågar inte gå alltför blont eftersom jag är rätt mörk i håret just nu och inte gillar alltför dramatiska förändringar. Vi får se hur det känns först och sen kanske lägga i ljusare framåt sommaren. Skönt att klippa sig! Har inte varit iväg till frisören sen någon gång i höstas så det är absolut på tiden. Nu kommer jag nog att gå och vara lite smånervös fram till imorgon. Alltid så innan jag ska klippa mig av någon anledning. Helt onödigt för oftast så blir det ju faktiskt jättebra! Om jag blir nöjd med resultatet kanske det dyker upp en liten bild här i bloggen imorgon.

Nu ska jag kila iväg till sjukhuset och lämna blod. Blev ju inte av igår eftersom jag bokade om tiden och träffade Hanna istället. Ser framemot en stund i stolen med kaffe och nya tidningar. Brukar haffa Amelia,  inredningstidningar och lite skvaller eftersom det är sånt jag inte köper hem själv. Börjar nästan bli lite mysigt att sitta där och personalen är jättegullig. I början var jag så sjukt nervös och nojjig över både blod och nålar men det släpper faktiskt efter några gånger. Face your fears!

I dear you


"Pappersväggar" av John Ajvide Lindqvist. En bok för mig?

"Den här kan du läsa när jag är på jobbet"
säger M och ger mig en läbbig skräckroman. Jo jag tackar jag. Vet inte om jag vågar ;-) Samma författare till Låt den rätte komma in som gick på bio för ett tag sedan och vi även gick och såg. M gillar skräck, blod och zombies. I dont.

Men man ska aldrig säga aldrig så jag ger den nog allt ett försök.

Cant wait



Här kan man se trailern för The Hills säsong fem. Mer drama än någonsin verkar det som. Ska börja sändas nu i vår så det borde väl gå att se på hemsidan snart också. Hoppas! Haha, jag är så inne i den serien här att det inte är klokt. Skulle vara rätt kul at ha hela boxen sen!

Klockan 21 är det D.H time! M kommer hem sent som vanligt när han jobbar kväll så vår filmkväll blir inte av förrens runt halv tolv. Hoppas jag kan hålla mig vaken..

Inget chips...



Kvällens nyttiga snacks blir cashewnötter och mörk choklad!

Almost vintage



199 kr på MQ. Sjukt billigt, var halva reapriset. Man tackar! Nu har jag äntligen ett par bekväma vinterskor igen. Påminner om de här jag köpte på H&M för ett tag sen, dock lämnade jag tillbaka dem för att jag kände mig lite fattig just då. Och när jag nu skulle köpa dem igen var de slut i min storlek. Var nog meningen att de här bruna skulle få flytta hem istället :-)



Ozzy är med och inspekterar som vanligt när en ny påse dyker upp ;-)

New babies



Jag råkade shoppa nya skor. Bara sådär. Jag vet, jag är hemsk. Blev en rätt kort runda på stan ändå. H skulle springa iväg och möta sin nya boyfriend :-) Nu ska jag äta korvstroganoff och titta på teve!

Ändrade planer



Ska ner på stan och träffa Hanna istället. Orkar inte mer än så här idag, slängde på mig det första bästa jag hittade, haha. Men det får duga.

Snö, snö, snö



Godmorgon bloggen! Druckit dagens första kaffe och snart ska jag vara duktig och gå och lämna plasma. Blir myskväll med film när M kommer hem från jobbet. Mycket nice. Slumdog Millionaire ska vi titta på, någon Indisk film tror jag. Eller om en pojke från Indien kanske ;-) Inte så insatt men det blir säkert bra. Har fått i uppgift att fixa nyttigt snacks eftersom "onyttigt inte är bra på vardagar". Vi är så vuxna och förståndiga, haha. Vad ska jag hitta på? Morötter? Fruktsallad? Nötter? Film utan något i munnen är inte film. Hm, det där lät inte bra. Nej usch vilket humör jag är på idag, trött som vanligt. Jag vill ha mina nya skoor... Men det går ju inte. Åh, skitsnö, försvinn nångång! Har inga bekväma snygga vinterskor heller att bylsa på mig. Önskar fortfarande att jag hade ett par sköna Uggs men jag lovar att om jag köper ett par så är det sommar om en vecka. Och när man köper massa snygga sommarkläder så varar sommaren i just en vecka och resten av tiden regnar det. Inge bitter, haha. Men eller hur, visst är det alltid så? Det  är som att vi inte förtjänar lite livsglädje här uppe. Jag vill bo i ett varmare land!

Jag är väldigt negativ idag. Nu ska jag fixa håret.

Trevligt!


Indiska



Den här söta rosa skålen fyndade jag på Indiska idag. Har tänkt variera innehållet. Kan ju ha godis, smycken, bomullstussar, nagellack eller vad som helst i den. The´t ska jag prova nu på en gång. Luktar supergott!

Fick inte tag på singeln med Tonight. Inte många affärer som köper in singlar längre. Najs prajs lovade snällt nog att försöka beställa hem den så förmodligen fåt jag ett sms innan helgen om den kommit. Får nöja mig med lyssning på You tube så länge. Har säkert hunnit tröttna innan jag får skivan. Men den är ju så vacker. Ont i magen vacker. Måste ha!

Ozzy fick syn på mina skor...



Hmm... Matte har köpt nya skor? Hehe, vänta bara.....



Tills jag får tag på dem!



Smakar.... Ganska....



Gott!

Nästan Converse



Conversekopiorna jag köpte idag på Din Sko. Jag provade faktiskt just conversen i samma modell inne på Nilson precis innan men de passade inte alls mina fötter. Jag gillar modellen men de var alldeles för smala på nåt sätt och storlek 38 kändes tom för små. De här satt dock perfekt och var supersköna! 

Gladiatorsandaler


Bild; H&M

Dom här var väl rätt fina? Tror nästan de får följa med i nästa H&M beställning. Frågan är dock hur kvaliten är? Nåja, kan ej levereras före vecka 17 så jag hinner väl fundera.

Kvällens bästa



Gottis! Inget bra på teve ikväll heller så får bli två nya avsnitt av The City framför datorn. Life could be worse... ;-)

Shoes and shoes and shoes and shoes



Shoppat! Skulle gentligen spana in bokrean men så kom jag på att skor är ju så mycket roligare!

Rundan resulterade således i :
  • Bruna heels, Zara. Har typ inga bruna skor och de här har jag spanat på ett tag så det kändes helt rätt.
  • Ett par tygsneakers från Din Sko. Typ Conversekopior fast snyggare!
  • Slitna jeans, Zara. Superbra pris, 299 kr!
  • Lite smått och gott från Indiska, bla kanel the, mango the och en rosa glasskål.
  • Hårinpackning och eye remover från H&M (hade värdecheck.)
Betalade heller ingenting för skorna från Din sko. Mina kängor jag köpte tidigare i vintras gick nämligen sönder imorse när jag skulle ta på mig dem så jag gick tillbaka med dem och fick ett tillgodokvitto. Hade såklart inte kvitto sparat men dom var snälla mot mig :-)

Inne i någon slags otursperiod just nu känner jag. Först skorna som gick sönder och sen fick jag panik när jag kom hem. Påsen från ZARA hade nämligen gått sönder i botten och att en sko hade trillat ur! Hjälp! Fick slänga på mig jackan och kuta ut och leta, haha. Efter halva vägen låg den dock som tur var. Min lilla sko, helt översnöad! Tur i oturen ändå att jag upptäckte att påsen var trasig på en gång. Usch det ser helt hemskt ut här man jag orkar inte städa. Ska slänga mig i soffan och äta sushi istället. Har längtat efter sushi i veckor!

My hero


Bild; GHD

Trampade på mig plattång igår. Lägg aldrig en plattång på golvet säger jag bara! Som tur är lyckdes faktiskt M sätta ihop den igen (gick i ungefär fyra bitar) innan jag fick alldeles för mycket panik. Nu funkar den precis som vanligt igen så vi hade en vardagshjälte här igår. Hade inte varit så kul att lägga en tusenlapp på en ny. Glad jag blev!

Nu ska jag spana efter skivor. Jag var ju tvungen att köpa lite musik i lördags så¨vi hade något att festa till, så det blev Lady Gaga och Lykke Li´s- Youth Novels. Båda är riktigt bra men jag ville ju ha låten Tonight och den var inte med så jag måste kolla vilken den finns på, de hade den inte på skivbutiken i alla fall. Eller Bokia då, som jag handlade på ;-)

Uppdatering. Gud var irriterande. Lykke Li har släppt två exakt likadana skivor. Youth Novels och Youth Novels 2008. Gissa vad skillnanden är? Låten Tonight finns med på den sistnämnda och det är såklart inte den jag köpte. Vaarför? Nu får jag väl helt enkelt köpa till singeln istället då....Vaddå oflyt... Gillar inte singlar heller, roligare att ha allt samlat på samma skiva!

Perfect make up



De här produkterna från Nya I.D serien vill jag ha. Plus deras foundation i den ljusaste nyansen, Fair. Läppstiftet i färgen Scarlet ser perfekt rött ut och läppglanset har inbyggd spegel och lampa! Bra partyläppglans med andra ord ;-)

Så mycket make up,. så lite tid..........

Coralista eller Dallas?


Bilder; Lookfantastic.com

Åh vilka fina! Från Benefit.Gillar verkligen den korallrosa färgen på Coralista och Dallas ser också jättefint ut. Helt perfekta vårrouge. Måste nog nästan bli en liten beställning från Lookfantastic snart. Min ansiktsmask från Dermalogica börjar ta slut och den kan jag knapt leva utan. Använder den även över nattkrämen så det går ut några gånger i veckan ;-) Skulle vilja testa den allra ljusaste nyansen av I.D foundationet också. Har Fairly light just nu men Fair har jag känt på mig att det passar bättre ett längre tag så jag måste prova hur det blir. Är ju så himla blek och jag vill att underlaget ser helt naturligt ut, att det går in i huden och inte länmnar någon färg alls liksom. Just nu får man dessutom en söt necessär från I.D vid köp av två produkter!

Slapp söndag



Hade en riktigt kul utekväll med H igår. Först åt vi mat hemma, drack vin och lyssnade på musik och sen gick vi till Harrys, och åt igen ;-) Blev hamburgetallrik för min del och pastan med kräftstjärtar för hennes. Båda var riktigt goda! Sen blev det ett par drinkar och resten av kvällen spenderades i baren och på det stora dansgolvet. Gick hem precis när allt var på topp så har bara bra minnen från kvällen vilket känns skönt. Jag gillade verkligen Harrys även om åldersnivån var äldre än vad jag är van vid och trevligare personal får man nog leta länge efter! Både vår servitris, vakter och barpersonalen var hur glada, roliga och gulliga som helst så vi kommer nog absolut gå dit fler gånger. Kul!  Nu blir det tiramisu och kvällens Beck! Har haft huvudvärk större delen av dagen...

RSS 2.0