Nyårsfina naglar



Halvvägs in i nyårssminkningen tänkte jag passa på att önska alla ett riktigt Gott nytt år! Ska ta med kameran så imorgon blir det förhoppningsvis lite fina bilder här i bloggen. Så här ser föresten mina naglar ut ikväll, har suttit och trixat med dem ett tag nu och blev riktigt nöjd med resultatet :-)

Ny bikini



Precis klickat hem en ny binki från H&M så nu börjar jag längta ordentligt efter sommar. Blev en klassisk svart även om det hade varit kul att prova en blommig eller kanske leopardmönstrad. Men det är nog inte riktigt jag när jag tänker efter så lika bra att köra på ett säkert kort.

Nu vill jag att M ska komma hem för jag är så himla filmsugen. Kanske hinner titta på en innan iofs. Men godiset och chipsen ska jag spara. Promise...

Nöjd reashoppare


Kvällens film; Spännande The Mist och ny tunika från Zara.

Hemma igen. Hittade inte toppen men kollade inte så noga heller, kom istället ut med något annat från rean. En riktigt snygg mönstrad tunika som kommer funka så bra i vår till slitna jeans, platta sandaler, utsläppt hår och armband. Lite Nicole Riche så förstår ni hur jag tänker. Nice! Köpte även ett fint doftljus till M att ha härhemma eftersom jag tycker det behöver mysas till lite ;-) Rödvin blev det också efter en hel del köande. Tror minsann att halva Örebro var ute och gjorde stan idag.

Nu ska jag kolla igenom vårmodet i Sofis Mode och snart börjar One Tre Hill. Lycka! Spelar ingen roll att det är repris, haha. Har hyrt en film till i kväll också. Blir lantchips till och såklart har jag bunkrat upp med favoriten juleskum. Imorgon är vi lediga båda två. Underbart att få lite mer tid tillsammans. Tänk att det snart är nyårsafton! 2009 kommer bli ett bra år, det känner jag på mig.

Cool spetstopp



Den här coola spetstoppen provade jag på Zara igår. Vet inte riktigt varför jag inte köpte den, har alldeles för dåligt med svarta toppar hemma som funkar både till vardags och fest. Men man kanske är helt trött på spets snart och specielt när det börjar bli vår? Dilemma, haha. Får se om jag kollar efter den idag. Var på rea så inte säkert den finns kvar.Tur jag knäppte lite bilder i provrummet för nu ser jag ju att den är riktigt snygg.

Today´s


Somnade halv tre inatt så är lite lagom sliten sådär. Vad skulle man göra utan guds gåva till kvinnan; smink? ;-) Känner att det är dags för en klippning också, nu börjar håret spreta så man inte kan göra något med det. När var det jag klippte mig sist egentligen? Oktober/november? Säkert två månder sen minst i alla fall. Är dålig på att ta mig till frisören, blir alltid ett panikbesök när det verkligen inte går längre.

Vill se ut som snygga Kate


Alltid snygga avslappnade outfitar och söta dottern Lily (hur fint är inte det namnet föresten?) vid sin sida. Kate Beckinsdale är nog min nya stilikon!

Precis druckit morgonlattte och nu ska jag ner på stan och fixa lite inför nyår. Skulle behöva en ordentlig genomstädning här också men vi ska ju inte vara hemma imorgon så kanske kvittar? Men kan ändå vara skönt att vakna upp till en fin lght på nyårsdagen iofs.  Är fortfarande sjukt sugen på sushi så funderar på att köpa det. Är ju trots allt årets näst sista dag! :-) M jobbar idag också men är ledig imorgon så då ska vi åka ut till Euroshop och handla nyårsmat. Han är helt tokig i att botanisera i delikatessdisken så vi får se vad vi kommer ut med för gott.

Yes!

Det blir fest ändå! Den blev förflyttad till en annan kompis, på Järntorget. Blir knytkalas, vi skall stå för förrätten. Easy peasy, vi kör nåt italienskt tror jag. Fan vad kul det ska bli! Vi var där för tre år sedan också och firade nyår, och det var riktigt kul. Tjejen som bor där har en så mysig lägenhet. Måste till systemet imorgon och köpa rödvin, inte glömma..

Ett ord



Kärlek.

Föll direkt för de här snygga och lite annorlunda ankelbootsen med peeptoe inne på Zara. Kommer nog funka i vår också, och nästa höst. Hööga klackar så nu får jag väl träna lite på balansen här innan jag vinglar ut på gatorna...

Glad


Med mig från och med nu.

Min nya rosa termos från Åhléns har räddat mina tågresor från och med nu. Förutom att den är himla söt och jag blir glad så fort jag ser den så har M nämligen lovat att brygga riktigt gott kaffe på nymalda bönar innan jag åker hem så jag kan dricka det på tåget! Hur snällt var inte det?

Finns för ca 95 kronor på Åhléns och har hela fem års garanti! Ett riktigt kap!

Bäst



Tittar på teve och mumsar på mina favoritgodisar, fifty fifty peacemärken! Har knappt hunnit äta något godis eller gott på hela julen eftersom jag bara jobbat som en tok.. Så nu tar jag igen allt, hehe! Så skönt att bara dega och göra vad man vill. Känns som att vara på semester. Älskar att vara ensam men ändå hemma hos någon jag tycker om, för då känner man sig inte ensam utan omgiven av den personen ändå om ni förstår hur jag menar. Nu ska jag bläddra i Elle och fortsätta vara allmänt lättjefull.

En till



Jag och mina shoppingpåsar. Halva lönen går till skor. Clever ;-) Provade en urfin chanelig jacka också, men höll mig. Någonstans måste gränsen gå men åh vad fin den var. Nu ska jag slappa i soffan framför nya teven resten av kvällen. Har godis kvar sen igår också. Njutning!

Addictive



Skulle. Inte. Shoppa. Moahah, who am I kidding? Kom självklart ut med ännu en påse från underbara Zara. Får nog hålla mig borta därifrån i fortsättningen för dom är riktigt taskiga mot min ekonomi ;-) Nu fick jag prioritera bort sushin och lite annat, typ champagne på nyår, haha. Men det är det värt! Världens ballaste skor är mina! Tittade på dem igår också, och de var de första jag tänkte på när jag vaknade. Och jag hade lovat mig själv att om de var de första jag tänkte på när jag vaknade på skulle de bli mina, haha.

Var inne på lilla Parelle också som hade 40 % rabatt på HELA butiken. Woho tänkte jag såklart. Stod i kassan och skulle betala för en Clean Warm cotton (som jag inte kunde sluta lukta på för att den var så god) när jag märkte att personalen var sjukt dryg och allmänt nonchig. Så då sket jag i det och gick till Zara, haha. Är det inte bra service så handlar jag inte även om det är billigt. Lite av en princip jag har. Har varit där inne förut för att handla ngt och märkt av samma tendens. Inte kul att spendera sina pengar på såna ställen. Så nu går jag nog inte dit igen. Har hört att personalen på Zara MÅSTE le och vara trevliga. Men det är väl lite det som ingår i jobbet när man står i butik? Att vara trevlig, ge bra service osv för att kunna sälja? Eller har jag missat ngt? ;-) Jag vet själv hur ansträngande det kan vara att orka vara trevlig mot alla kunder om det är stressigt efter att ha jobbat på Åhléns ett tag nu, men man försöker alltid göra sitt bästa ändå för att hjälpa kunderna, och otrevlig, det är man inte!

Vilken klagoblogg det blev nu då, men ni förstår säkert hur jag menar och har varit med om samma saker. Vad många verkar glömma är att butiksjobb är SÄLJ jobb, inte hänga och se sur ut och kunderna ska var glada att de får vänta på sin tur för att handla just där. Punkt slut och nu ska jag äta fiskgratäng och vara glad :-)

Ute



Trench från Zara och lovvikavantar från Åhléns. Nu blir det luft, har varit inne hela dagen. Börjar redan mörkna. Idag är jag sen-seg :-)

Grå stickad


Fyndade den här tröjan på rea på Zara igår. Ull och alpacka, så skön! Än har vi ett bra tag kvar på vintern även fast man börjar längta efter vår, det vet man ju av erfarenhet så lika bra att passa på ;-)Men lite sjukt är det att börja köpa stickade tröjor NU. Jag har gått och fryst i vanliga tunna bomullstoppar hela vintern, haha. Men är det rea så är det och fler vintrar lär ju komma.

Bättre sent än aldrig




Har inte alls haft tid att visa vad jag shoppade förra gången jag var i Örebro så det får bli nu. Älskar den röda toppen från H&M. Tror den kommer bli perfekt till den svarta kjolen från Åhléns jag köpte i höstas (se lilla bilden) eller bara till enkla jeans, och kjolen från MQ/Paris, Kate and I var bara så söt.

Märks favoritfärgerna? Lyckas alltid komma ut med något rött, svart eller rosa ur butikerna. Färger jag har svårt för är  grönt, blått., lila, brunt.  Kanske vid enstaka fall. Brunt går ju på stövlar, och lila är snyggt på accesoarer som väskor/skor/mössor.  Vitt och grått funkar dock alltid!

Så nära men ändå så långt bort..


Åh. Jag vill ha mina nya pumps på mig. Nu. Idag. Ute! Kan det inte bli vår. Typ nu?

Så fin



Måste slänga in en bild på darlingens nya fina tv från Panasonic. Är grymt avundsjuk.... Den är ju så fin! Nu blir det lite roligare att titta på film :-)

Ny favorit & fullproppad necessär


Ny favorit och fullproppad necessär. Och det här är bara hälften av det jag det jag har när jag reser. Packar alltid alldeles för mycket och använder sen ungefär hälften. Tror M börjar blir lite tokig på allt som ligger här i lägenheten just nu men än har han inte sagt något :-)

Behövde en ny foundation och efter rekommendation från min svägerska blev det den här gången Teint Idole från Lancome i färgen 010. Är så nöjd! Resultatet blir helt perfekt naturligt även fast den är täckande. Den är superlätt att lägga på, känns skön och håller verkligen hela dagen. Den slår tom min förra favorit från Make up store. Lätt den bästa foundation jag haft så nu är jag fast. Tack igen snälla Ullis för tipset och servicen i kassan!

På lilla bilden längst ner skymtar även min nya nattkräm från Biotherm jag fick i julklapp. Har inte testat än men är så sugen! Älskar krämer och alltid kul att prova nya. Min vanliga från Apoteket (som jag bara älskar) tog slut igår så det passar ju perfekt nu. Vi får se om dyrt slår billigt ;-)

Nu ska jag slita mig från datorn och ta mig ut ett tag. M har precis åkt till jobbet. Är lite sugen på sushi så kanske skulle man passa på att svänga förbi East and West? Var så länge sen sist.

Same same



Något jag inte insett förren nu är att Kirsten Stewart, tjejen i en av mina favoritfilmer In to the wild, är samma som hon i Twilight! Satt och kollade på reklamen för Twilight imorse när jag kände igen henne. Det är också hon som spelar dottern i Panic room med Jodie Foster. Onödigt. Kul. Vetande ;-)

I love pink shit



Lite kul att jag bloggade om de här rosa tofflorna från Hush puppies/Nilson tidigare i vintras, och sedan fick dem i julklapp. Någon känner mig alltför väl..... Nu var de ju tyvärr slut i min storlek när jag skulle byta, så fick ta en retur, men tanken var god :-)

Sjal från bror



I födelsedagspresent och julklapp fick jag flera fina sjalar från storebror, som han köpt i Afganistan! Favoriten är helt klart den här i guld! Lite kul med ngt som inte "alla" har. Nu ska jag sminka mig och gå ner på stan. Skruttar fortfarande runt i pyjamas = rosa linne och grå mjukisbyxor...Skärpning!

Not a party

 

Men åh. Ser inte ut att bli någon nyårsfest. Inställd hos K på Öster. Jag som ville klä upp mig och ha glammiga naglar och allt. Blir inte samma sak om man ändå bara är hemma. Men det tänker jag nog göra ändå :-) Får se om vi bjuder hem lite folk istället eller om vi går hem till någon annan. Men vi har ju inte planerat något, köpt mat eller så! Äsch, det löser sig. Det blir vad man gör det till.

Skön måndag



Godmorgon bloggen! Vad härligt med måndag, och vara ledig! Har längtat efter det här! M jobbar dock idag, men kväll, så nu ska vi äta frukost. Blir kanelkaffelatte ;-), gröt och Brämhults juice. Gott! Sen går jag nog ner en sväng på stan, mest för att komma ut (ska iiinte shoppa ngt, haha). Resten av dagen blir lugn, planerar att läsa och kanske se ngn film. Pineapple Express som vi såg igår var bara såå rolig, länge sen jag garvade så av en film. Måste ses igen någongång!

Nyårsoutfit

 
Min nyårsoutfit. Planerar såklart tid, halva nöjet är ju att bestämma vad man ska ha på sig!  Klänning från Zara och så nya svarta pumpsen. Svarta strumpbyxor till of course. Man vill ju inte frysa! Kan så rekommendera de jag köpte häromodagen från Wera/Åhléns. Har nog aldrig haft ett par skönare strumpbyxor! 50 den så lite lagom täckande.

Nu ska vi titta på Pineapple Express på älsklingens nya fina platt tv och äta godis och dricka julmust. Jag börjar redan bli trött.  Blir väl så när man är van att gå upp tidigt, men ska försöka hålla mig ett tag till.

Ny skor och i Örebro


Bästa fyndet på rean- skor i mocka med peetoe från Zara. Så nöjd, svarta pumps behövs alltid. Silverdetaljen på baksidan var riktigt cool!

Hej bloggen! Nu är jag i Örebro. Åkte hit direkt efter jobbet igår och somnade redan klockan åtta på kvällen. Sjukt trött efter all jul och mellandagshysteri i kassan på Åhléns så känns riktigt skönt att komma hit och få vila upp sig lite. Idag sov vi dessutom ut riktigt länge, så nu är jag som en ny människa.

Idag har vi varit nere på stan nästan hela dagen. M köpte ny TV och själv passade jag på kika in rean. Fick ett par rosa tofflor från Hush puppies i julklapp som tyvärr var för stora, så de lämnade jag tillbaka och kom ut med en ny påse med skor- från Zara istället. Svarta peeptoe i mocka. Allra sista paret och så i min storlek och allt så såklart jag var tvungen. Riktigt fina och kommer bli perfekt nu på nyår eftersom jag såklart råkade glömma att ta med mig ett par partyskor. Eller är det bara en ursäkt för att få köpa nya varje gång jag är här? Börjar undra, haha.

Nu blir det en lugn söndagkväll. Hade tänkt gå på bio (vill se Twilight) men M vill nog roa sig med sin nya TV så jag får snällt stanna hemma och göra honom sällskap. Har inte hunnit läsa nya Elle som jag köpte för typ två veckor sedan så har nog lite att göra ändå. Himla bra att jag kom ihåg att ta med den. Ska mysa med min kisse också och ta kort på nya skorna så får ni se hur de ser ut. Kanske nyårsoutfiten också? Blir nog fest hos K på Öster. Riktigt kul med hemmafest!

Så dumt



Mamma fick den här boken i julklapp av en vän. Ska sno den så fort jag får tillfälle ;-) Har velat läsa den länge. Nu ska vi äta pannbiff och potatis. Har inte hunnit ätit riktig mat på flera dagar så ska bli så gott!

Today´s...


Idag har jag min rosa favorittröja från Ginatricot (flera år gammal) och så hittade jag det söta halsbandet från Pilgrim jag fick när jag var brudtärna på F och U´s bröllop för ett par år sedan. Superfint!


Jag fick en kortlek med Dagens Ängel av mamma i julklapp. Fungerar ungefär som en tarotlek, man drar ett kort och läser det som en affirmation eller spådom. Hela 52 fina kort med en ängel som symboliserar något speciellt. Lite kul faktiskt!


Mamma fick 6 stycken fina champagneglas av mig. Från Åhléns, of course....


Vår julgran!

Juldagen i Katrineholm

 
Några julklappar till mig själv, ny parfym och body lotion från Paul Smith- Rose, strumpbyxor- Wera och mysig pläd i vitt/beige. Allt från Åhléns. Kan verkligen rekommendera parfymen, luktar helt underbart och är en favorit bland flera av personalen på Åhléns. Gick och sniffade på den i flera dagar innan jag slog till på den sista presentförpackningen. Kom dessutom i en blommig tygpåse, hur sött som helst!

Har hittills haft en rätt mysig juldag här ute på landet. Storebrorsorna har precis varit här och hälsat på, jättemysigt eftersom vi inte ses så ofta. Ätit nybakta lussebullar, mamma gjorde vanliga och jag hjärtan :-) Vi börjar få lite julstämning tror jag, även fast det hänt lite grejer som gör att stämningen inte är på topp. Men man får göra det bästa ändå.

Jag gav bort mina nya Uggs till mamma imorse också. Som en extra julklapp. Tyckte hon behövde dem bättre eftersom hon har svårt att hitta bekväma skor då hon har ont i en fot. Och jag som redan har så många skor klarar mig ju! Dessutom var de lite för stora för mig, skulle nog ha behållt 37:orna i alla fall. Men nu kom de ju till användning ändå, de passade mamma perfekt och hon blev jätteglad. På julen ska man tänka på andra! :-)

Nu ska jag nog slå in lite fler klappar, sen blir det middag och sen åka till lillebror ikväll. Hoppas alla har det bra! Kram!

Julafton

Känns inte riktigt som julafton idag och det kanske beror på att vi firar den på fredag istället eftersom vi alla kan samlas då i familjen. Jag har jobbat dag, mamma jobbar natt. Däckade i sängen när jag kom hem i eftermiddags och sov några timmar, helt slut. Trodde inte alls det skulle vara mycket folk på stan idag men hade fullt upp i kassan större delen av tiden. Hann dock med en liten shoppingrunda inne på Åhléns innan vi stängde och kom ut med bla ny parfym, en mysig pläd och silverkandelabern jag spanat på i säkert en månad. Lika bra eftersom personalens julrabatt bara sträckte sig fram till idag. Ska komplettera med lite sista minuten klappar när jag jobbar på fredag också, bra när det dessutom är mellandagsrea :-)

Nu ska jag ta ett varmt bad sen blir blir det sängen. imorgon är jag ledig för första gången på över en vecka. Så skönt! Blir övernattning hos brorsan då, ska upp tidigt på fredag.

Surviving Christmas

 
Hittade precis den här fina bilden på nätet så det får bli ett tips inför nyårsdukningen; sött med rosa band runt foten på glasen eller varför inte röda på julafton?

Liten rapport från den vilda julruschen. Jag lever, men det är nog någonstans på gränsen. Bara fem dagars jobb kvar sen är jag äntligen lite ledig innan nyår. Den här veckan är det dessutom en hel del måsten på listan. Det är julklappar som skall inhandlas (trodde jag var klar?), viktiga telefonsamtal som måste ringas och grejer som skall fixas. Måste dessutom försöka hitta en lägenhet på alltihopa att flytta in i snarast eftersom det här med storebrors inte riktigt ser ut att lösa sig som jag trodde. Mitt på alltihopa. Vi får se om jag kommer ut levande på andra sidan nästa år eftersom allt är lite kaos just nu. Håll tummarna!

Dagens mest omvända: Somnade redan kl sju igårkväll och vaknade tre imorse pigg som tusan. Var bara att sätta sig framför datorn med julskinka och knäck eftersom magen skrek efter mat.
Dagens bästa: En försenad födelsedagsgåva i form av ett fint kuvert.
Dagens lista: Går runt och gör mentala anteckningar på allt jag vill köpa på Åhléns. Än så länge ser det ut ungeför såhär men nya grejer tillkommer ständigt. 

  1.  Stor bordskalendaber i silver
  2.  Martiniglas
  3. Champagneglas
  4. Söt rosa minitermos. Kan ta med eget kaffe vart jag än är!
  5. Mysig och varm pläd
  6. En hemlig julklapp

Och då har jag inte ens hunnit beta av hela skönhetsavdelningen än. Får nog hålla mig borta från den ett tag till. Farligt det här. Har som tur är en rätt skaplig personalrabatt som kommer rädda det hela och förhoppningsvis kommer jag hinna trötta på det mesta rätt snart eftersom jag ser det varje dag.
Dagens värsta: Redan imorgon börjar den fruktade julrean dra ingång lite smått. Jag som brukar längta så efter jul längtar redan tills den är över. Bara att bita ihop och koppla på autopiloten. Det ÄR bara jul en gång om året. Som tur är! :-)


Nu ska jag lägga in en beställning på nya kontaktlinser och sen stupa i säng. Hoppas alla får en riktigt god jul därute om jag inte hinner blogga mer innan julafton. Kram!


One Trip Home

Tillbaka i Katrineholm igen. Börjar nästan vänja mig vid det här fram och tillbaka livet. Tågresan gick bra, var skönt att sitta och äta frukost på tåget, läsa tidningen och se snön utanför. Riktigt mysigt faktiskt! Hann med en fika hemma hos en gammal vän också innan jobbet började klockan 12. Effektiv dag minnsann och ändå sov jag bara två himla timmar inatt. Hade först svårt att somna eftersom vi åt så sent igår, och sen vaknade av att M gick upp halv fem på morgonen. Men det tas igen inatt istället :-)

Usch, nu väntar så himla mycket jobb och långa dagar. Jobbar 9-20.00 imorgon. Hela helgen, bara ledig nästa torsdag (jobbar självklart julafton med) och sen nästa helg med! Ahhh! Måste nog hoppa i säng NU, haha.

Dagens bästa: Ett gulligt sms & ett kärt återseende :-)
Dagens värsta: Trehundra julstressade kunder i min kassa.
Dagens överraskning: Mina svarta Uggs som låg och väntade hemma i ett stort paket. Lycka!

Puss&Kram!

Off we go

Stressar runt med tandborsten i munnen och packar det sista inför tågresan hem. Som vanligt ute i sista minuten men man får skylla sig själv när man gillar att sova in i det längsta ;-) Ska slänga i mig lite frukost också, sen iväg!

Borta

Åh, smart. Köpte SMS biljett till tåget imorgon, och nyss fick jag för mig att radera alla sms inkorgen. Bara sådär så var den borta. Går inte att hämta ut den i automat när den väl är skickat till mobilen heller, så måste ringa Sj´s kundtjänst imorgon och krångla, som det står på hemsidan. Jisses, teknik alltså!

Bästa kvällen



Jag passade på att gå ner på stan för att köpa en flaska vin när M åkte till naprapaten för sin onda rygg efter jobbet. Hann ta en sväng i butikerna och när jag kom hem stod middagen på bordet. Lyx!

M hade med sig en stor korg full med godsaker från jobbet (hans julklapp), choklad, ost, kex och massa gott... mmm... Så vi har ätit hela kvällen och tittat på vår favoritfilm, In to the Wild. Gud vad bra den är! Och musiken till är också helt fantastisk! Jag är såklart helt svag för scenerna när han träffar tjejen på bilden. Kärlek på film, hur fint är inte det? Nu ska jag snart gå och lägga mig. Tåget går hem imorgonbittit. Vill som vanligt inte åka. Inte redan.

Ja just det, lite shopping blev det ju också. Påse från Bianco och påse från H&M. Visar innehållet en annan dag, nu är jag trött :-)

Årets julklappar


Sneekpeak på årets julklappar. Har använt silverpapper från Ikea och rosa och röda satinband från Åhléns. Jag brukar inte vara så noga annars, men sen kom jag på hur mycket ett fint omslag gör. Klapparna känns mycket lyxigare när man lägger ner lite tid på dem!

Firad



Min födelsedagspresent från M. En stor flaska bubbel!


Dagens planer. Nya VR, Elle, Cosmo & Toblerone. Några frågor på det? ;-)

Blev firad med både present (en stor flaska Champagne) och middag igårkväll och idag myser jag omkring i leggings och stor luvtröja i älsklingens lägenhet på Norr. Vaknade med magvärk så låg och drog mig ett par timmer i sängen tills det gick över. Jag som hade tänkt hinna ta en sväng ner på stan. Typiskt! Fick bli en sen frukost istället. Åker hem till Katrineholm redan imorgonbitti så får passa på att göra det bästa av den här dagen ändå. Har laddat upp med en bunt nya tidningar och godis så skall bara ligga och ta det lungt och njuta av ledigheten. M kommer hem klockan fem och sen blir det nåt gott att äta och mys i tv-soffan. Skönt!

Födelsedagsfest del 2


Födelsedagsfest



Kvällens värdinna Ulrika i ursnygg lila paljettklänning


Hanna i superfina Marylin Monroe lockar.


Danskungen gjorde sina klassiska moves


Ulrika, Hanna och min lillebror Frank


Linda och Ulrika i köket


Jag och Elin skålar :-)


Jag och Hanna


Elin och Anna


Killarna dansade i vardagsrummet


Frank och George


Ullis :-)

Vilken kväll! Lördagens ihopslagna födelsedagsfest (jag fyllde 28 igår och lillebror fyller 26 år på fredag) blev riktigt lyckad. Jobbade tyvärr hela dagen och även dagen efter så kunde inte ta ut svängarna helt och hållet, men det blev en mysig hemmafest iallafall. Tack alla snälla för de fina presenterna! Fler bilder kommer snart.

Snart...

Håller på att lägga upp bilder från festen i lördags....

Firar i Örebro

Halloj! Sitter hemma hos älsklingen i Örebro just nu och väntar på middagen som förbereds i köket. Är ledig imorgon så passade på att åka hit direkt efter jobbet idag. Skönt med ett litet avbrott från vardagen som just nu känns ganska stressig. Inte en lugn stund på Åhléns julhandel. Men nu blir det mat, så hungrig.

Idag fyller jag föresten år!

Ska det behöva gå så här långt?


Sitter hos bror igen och väntar på skjutsen hem. Är helt slut eftersom jag inte sov en blund inatt. Vet inte vad det var men låg bara och tittade på klockan hela natten. Kul jul. Blir sängen så fort jag kommer hem känns det som, måste sova ut. Verkligen skönt att vara ledig imorgon! Och på lördag blir det fest! Synd att man jobbar hela helgen bara ;-) Hade i alla fall världens bästa jobbskor idag, lackbootsen från Din sko jag köpte för ett par månader sedan. Har inte alls ont i fötterna trots att jag stått upp och jobbat 7, 5 timmar. Bra köp där! Sen kommer jag def. ha mina Uggs så fort de kommer. Åh, längtar. Det här med bra skor är viktigt när man jobbar stående har jag märkt, haha, därför jag snöar in på det hela tiden! U min svägerska (som jobbar på samma ställe) och jag hade en givande diskussion idag på lunchen om hurvida Foppatofflor var något att satsa på, och då förstår man ju hur illa det är. Eller så är det jag som inte är van bara ;-)

Lussekväll med Grey´s

Sover över hos brorsan ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Blir en mysig tv kväll med Grey´s Anatomy och så har jag köpt med mig lite gott att knapra på, lussebullar och julmust bla. Men det vet dom inte om än ;-) Tidigare idag slog jag in julklappar. Blev silverpapper och så rosa och röda sidenband runt omkring. Jättefint, om jag får säga det själv :-) Kan lägga upp bild imorgon.

Inga Uggs för mig än


Tillbaka med posten men snart hemma hos mig igen.

Sitter hos bror och har precis klarat av första dagen på jobbet. Det gick bra men jag är trött! Och har ont i fötterna, haha. Jobbigt att stå så länge när man inte är van :-) Nu kommer snart skjutsen hem och sen blir det väl Desperate housewifes ikväll. Sista avsnittet så får inte missas! Fick returnera mina nya Uggs idag som kom med posten när jag var i Örebro. Varför var jag så dum och beställde storlek 37 när jag har storlek 38? Tror jag läste någonstans på nätet att de var stora i storlekarna. Vilken miss. Returen tillbaka gick på 200 kr.... Inte kul. Hade verkligen velat haft dem nu också, perfekta att jobba i eftersom de är så mjuka och sköna. Bra för fötterna! Hoppas de är snabba med returer på ASOS så jag får tillbaka dem snart.

Happy birthday girl


Blåser ljusen nästa vecka!

Idag har jag haft en riktig slappardag. Bara gått omkring i mjukiskläder, bläddrat i böcker och tidningar, lyssnat på musik och tagit det lungt. Jätteskönt att slippa stressa och bara göra det man känner för. Jag hade nästan lovat mig själv att ta en bloggfri dag idag, men några rader kan man ju alltid slänga in lite snabbt.

Imorgon börjar jag på Åhléns igen, ska bli jättekul! Är lite blandat nervös/förväntansfull, men på ett bra sätt. Alltid lite pirrigt med nya grejer men det är väl så det ska vara. Ska bli kul att sättta igång med något igen iallafall, pallar verkligen inte av att inte göra något för länge. Alltid kul att komma ut och träffa lite nya människor också. Har redan lagt fram morgondagens outfit. Måste självklart känna mig lite fin första dagen för att kunna prestera optimalt så blir nya svarta jeansen från Ginatricot, en ny randig långärmad tröja och svarta stövlar. En ganska typisk Charlotte-outfit iofs :-)

Nu har vi precis sett sista delen av Livet i Fagervik här och så ska jag nog börja göra mig i ordning för sängen. Bara 16 dagar kvar till jul och en vecka tills jag fyller så nu börjar nedräkningen på allvar. Har redan hintat om både Chanel parfymen och V&R´s Flowerbomb till älsklingen som precis varit på kryssning (vilket alltid bådar gott), så vi får se vad det blir i födelsedagspaketen i år. Förra året blev jag överlycklig över Sex and the city boxen men i år blir jag nog egentligen gladast bara över att få vara tillsammans eftersom vi inte längre bor i samma stad.


Just nu



Står jag i valet och kvalet mellan ett Sex and the city maraton eller filmen Välkommen till familjen med Sarah Jessica Parker. Behöver definitivt en dos Carrie ikväll känner jag.

Update: Välkommen till famijen verkar riktigt bra så fastnar framför den nu! Blir smörgås med julskinka och senap till. Lösthe med österlen smak till eftersom julmusten tyvärr är slut. Får köpa mer imorgon för det bara måste finnas här hemma :-)


O.T.H soon


Snygga Sofia Bush!

Haft en mysig eftermiddag med bror & familj på besök. Tycker barnen växer bara man inte ser dem på ett par veckor men det kan väl inte gå så snabbt? Drack glögg (Blossas 2006 med lingon och enbärssmak) och åt lussebullar, så gott.

Nu sitter jag och väntar på att mitt älskade One Tre Hill ska börja. Mamma har snällt lovat att titta med mig ikväll för första gången. Söndagar är bäst. Äntligen Brooke och Lucas!

Planerar inför nästa helg


Lyxiga doftljus hade inte suttit fel en filosofisk kväll som denna ;-)

Sitter och läser bloggar, lyssnar på musik och kollar på teve. Samtidigt. Funderar på att skriva ett vettigt blogginlägg men vet inte riktigt vad, så det får det bli som det blir. Knaprar morotsstavar och så har jag sprungit idag. Mucho healthy med andra ord. Och det är tom lördag! Mitt nya liv har börjat eller?

Annars har jag kollat på ungeför trehundra filmer, läst, och pratat med H om nästa helg. Längtar tills dess. Ska bli så kul. Känns som jag inte haft kul på evigheter. Behöver det. Lite simple fun, helt enkelt. Med dom jag tycker om mest av allt. Ska bli kul bara att sätta på sig en klänning, haha. När hade man det senast? Ska nog köpa champagne också och leka lite brat :-) Nej nu blir det sängen. Pigga, nya tag imorgon!

Tillbaka i Katrineholm


Riktigt coola tishor från Black Book. Vill ha!

Nu är jag hemma i Katrineholm. Känns skumt att kalla det hemma, men det är väl det det är nu? Börjar nog inse. Blev en något stressad morgon. Började med att jag var sen till tåget, så fick ringa en taxi. Sen när jag skulle betala för resan funkade inte kortläsaren, så vi fick åka till en bankomat för att ta ut pengar. Väl på tågstationen hade jag fem minuter på mig att hämta ut biljetten så rusade fram till automaterna, första "ur funktion", testade andra; "ur funktion" (What the hell liksom) och när jag står i kön för att hämta ut den i kassan ser jag att tåget står inne, redo att åka. Fick kuta som en tok med sjuttiofem väskor för att slänga mig på. Skaplig panik. Hann precis. Taxichauffören var i alla fall skitrolig och fick mig på bra humör. Tur att det finns coola människor här i världen.

Var så trött när jag kom hem att jag gick och la mig fast klockan bara var sju på kvällen. Och nu har jag såklart vaknat och är pigg igen, haha. Och sötsugen! Illa. Har precis slängt in en flaska julmust i frysen och väntar på att den ska kallna. It´s gonna save my day. Är ledig till på tisdag, skönt. Känns lite läbbigt att börja på Åhléns igen. Har inte varit där på två månader och hann inte jobba så mycket då heller. Får hålla tummarna för att det går bra. "Det är bara å åk", som nån kändis sa :-) Men kul ska det bli, och det är huvudsaken att man känner så. Hörde föresten att H&M skall öppna här i stan. Nästa höst! Yey, då kanske man kan söka jobb där sen också. Skulle va kul, gillar H&M!

Nu blir det must! Såg att det fanns lussebullar också. Åh, lycka!

Sista dagen i Örebro


Fika på Java & världens godaste paj.

Var hemma hos K,  kollade kläder på Debut och Enterteinment, käkade på Burger King och avslutade med en fika på Java. Deras cheesecakepaj med glass var helt sjukt god, kunde nog ha ätit hur många bitar som helst.

Nu bakar jag lite mer och så ska vi kolla på film. Åker hem imorgon, vill inte. Tiden här har gott fort. För fort. Vad har vi gjort egentligen? Känner mig lite ledsen, men förhoppningsvis ses vi snart igen. Tur att det inte är så långt mellan Örebro och Katrineholm. Det funkar, men det är jobbigt. Vet inte riktigt var jag hör hemma längre. Behöver nog ett eget hem. Snart, hoppas.

Fick höra en kul nyhet idag i alla fall, som gjorde mig riktigt glad. Kan inte säga för mycket nu, men det kommer säkert att visa sig vad det är framöver :-)

Rosa plus kors


Usch, inte alls på humör idag. Sov riktigt dåligt inatt. Men vet ni vad? Jag tänker inte låta det förstöra den här dagen! Nu ska vi först till en kompis och sen ska vi ta en fika på stan. Har redan siktat in mig på underbara Bara vara men vi får se vart det blir. Lite sugen på deras goda fruktsallad & så brukar de ha Elle där. Småsaker som gör att man kommer tillbaka. Mucho nice att bara hänga hela eftermiddagen! Strasskorset får funka som halsband idag, känns fint. Trotsar snön och kör bekväma sneakers till.

Litet kors


Julklappstips; Kors med strassstenar från MQ/Röda korset.

Dagens snabbaste; Blev en hektiskt träff med S innan hon var tvungen att springa tillbaka till jobbet. 40 minuter är faktiskt nästan ingen idé att fika på. Hann inte ens få in våra ciabatta och latte så fick ta det som en take away. Råkade välta latten över allt i påsen kort därefter, så fick stå på torget och äta upp det. Väldigt tjusigt.

Dagens fynd;  Strasskors från MQ. Bara 49 :- och hela intäkten gick oavkortat till Röda korset, så det var ju för en god sak. Kan användas både som brosch, örhänge eller berlock. Sött!

Kvällens middag; Bakade piroger med kantarellfyllning som M har stått och gjort i köket. Gott!

Nästan som lördag


Bild; Guru Josh Project- somrigt rosa omslag. Gillas. Mycket.

Sov riktigt länge idag och har precis ätit en lång frukost. Bakade bröd igår så det var gott att starta dagen med. Blev hela tre stora limpor och nu har vi ätit nästan 1,5 av dem, haha. Idag ska jag låtsas att det är lördag. Känns lite så faktiskt. Åker tillbaka till Katrineholm på fredag för att skriva på kontraktet för nya jobbet och då får det vara måndag i min värld ;-)

Dagens bästa: Nybakt bröd & kaffe!
Dagens humör;
Pigg och glad, riktigt helghumör!
Dagens musik:
Guru Josh project- Infinity 2008, Laurent Wolf - No Stress och så hoppar jag självklart runt till Lady Gagas- Poker Face (gladmusik!).
Dagens fundering: Varför har jag snöat in så på Club/housemusik de senaste dagarna?
Dagens spaning
: Svarta knästrumpor med rosett, Ginatricot. Hoppas hoppas de finns här i stan också annars får jag muta M på nåt sätt med en tripp till Marieberg imorgon igen.
Dagens väder: Ja, ni ser ju själva. Grått och trist. Är det inte december nu?
Dagens planer: Sms:ar med S om fika på stan och kanske blir det mera bakning. Har två påsar saffran kvar att göra slut på. Undrar om man kan göra saffransmuffins? Måste nog testa bara för att.

New bling and some pretty Chanel



Nya smyckena jag köpte idag på Ginatricot. Fy f'n vad jag gillar dem. Stora örhängen och ring med stor rosa sten. Nagellacket som skymtar på bild 2 är Chanel. Lite svartskimmrigt, så grymt snyggt, måste nog ha. Varför Mavala när man kan köra Chanel? ;-)

Rosa & silvershopping


Rosa knästrumpor & smycken från Ginatricot, julklappspapper i silver och så kvällens vin.

Började som sagt dagen med att ge plasma på blodcentralen. Det gick bra, men eftersom jag varit så trött den sist tiden så frågade jag om jag kunde få en järntablett (har fått det förut), men de ville inte ge mig en. Tydligen hade jag ovanligt bra blodtryck/blodvärde "för en tjej i min ålder" (vet inte riktigt hur jag ska tolka det) och ville tom att jag skulle komma och ge extra blod för att det var så himlans bra. Kände mig som ett stycke kött där ett tag, haha. Så sover väl helt enkelt för dåligt, är stressad eller så är det årstiden. Who knows. Men va f*n, en liten tablett kan väl inte skada? Proppa i mig bara och se vad som händer ;-)

Efteråt åkte vi till Marieberg. Hiitade en hel del fint på Ginatricot men nöjde mig tillslut med ett par rosa knästrumpor med svarta rosetter, en rosa ring och stora silverörhängen. Går mest i guld annars så kul med lite förändring. Provade strumporna förut och de är grymt sköna, ska nog köpa de i svart också. Julklappspapper i silver hittade jag tillslut på Ikea. Nu har vi precis ätit här och sen blir det tevesoffan resten av kvällen. Helt slut. Dont miss D.H ikväll!

All I want for christmas



Tror ni jag kunde hålla mig borta från köket nu på kvällen också? Nej, blir så rastlös av att sitta och inte göra något så det blev en till plåt med muffins. Blandade tomteskum och marshmallows ovanpå och hade även skum i själva smeten. Sött och gott, blir mer som godis än bakverk. M har hela frysen full med påsar nu, haha... Lär nog räcka ett bra tag. Hade "Jul med Sanna, Shirley och Sonja"  på i bakgrunden, mysigt. Gillar verkligen Sannas nya korta frisyr, classic.  Förra året kände jag aldrig någon direkt  julstämning så i år tänker jag inte ta någon risk utan satsa fullt ut. Julen kompromissar man liksom inte med. 

Imorgon ska vi först till USÖ och lämna plasma (vet ni att det är extra viktigt så här inför högtider som jul och midsommar för att det händer fler olyckor då? Usch...) Sen ska vi åka till Marieberg där M äntligen ska hämta sin lagade mobiltelefon och jag eventuellt titta efter nya underkläder. Har spanat in fina i spetsH&M i stan så jag hoppas de har likadana där ute. Får se om vi lunchar där också.

Är bra sugen på att köpa fina presentpapper till julklappar också, men kan lika gärna vänta till jag kommer hem till K-holm. Om jag kan hålla mig. Funderar på att köra silvriga paket med rosa snören i år. Kan bli fint. M och jag hade ju föresten lovat varandra att inte köpa klappar till varandra i år men tror ni jag kunde hålla mig? Vet inte riktigt hur det gick till men råkade visst klicka hem något från nätet häromdagen. Typiskt mig.

Nu ska vi titta på film, dricka julmust och bara ta det lungt. Sov ett par timmar på eftermiddagen så lär nog vara uppe ett tag till. Hoppas alla har det bra därute, kram.

Rött och rosa



Nu är alla mina muffins klara. Har slagit in dem med satinband från Åhléns. När man ser det färdiga resultatet vill man bara göra fler, och typ ge bort till alla man tycker om. Nu ska vi visst äta också, kyckling och hasselbackspotatis.

Kanel & choklad


Bild från gårdagens fika; Kanellatte och chokladmuffins med tomteskum. Så gott!

Nu har vi ätit en sen frukost och så ska jag boka en tågbiljett hem. Åker på fredag. Dubbla känslor.  Vill inte riktigt men samtidigt så längtar jag efter att komma igång med nya jobbet. Ska bli så himla kul! Nu ska jag nog ta en promenad tror jag och senare blir det ev. en liten fika med ett par vänner. Planerar ett till muffinsbak också. Denna gång med glasyr och rosa hjärtan. Bilder på resultatet kommer senare.

RSS 2.0